- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.041
Takımımızın motivasyonu çok güzel zayıflarsınÇok sağol inşallah öyle olur canım bilmiyorum ki şimdilik tek zayıflamak için bi heyecana girdim bunu çözersem tekrar çalışırım belkide yada aşçılık falan isterim sanırım ama önceliğim zayıflamak bakalım ya nasip
Hoşgeldin canım. Birlikte üstesinden gelicez bu kiloların. İnşallah hedefine ulaşırsın bir an önce.Merhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Benim de işler duruyor hep. Biri gelsede temizleseOlurr vallaaaa evde iş bekliyor ben maç yapıyorm
Çocuklar hasta olunca düzen bozuldu sıkıldım gerçekten sabit kalmaktan+ olmamak en güzel başarı ama bir sonraki adım - lere doğru yol almak bir süre sonra sabit de sıkıyor çünkü insanı
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Geçmiş olsun. HoşgeldinHayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm.... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Insallah hayirlara vesile olur.
İyi akşamlar canımHayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm.... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Kaçamaklar hariç menü çok iyi tebriklerKahvaltı: menemen, 2 dilim ekmek, peynir zeytin çay 1 tk tahin-pekmez
Ara: kahve+ 2 küçük mandalina
Akşam: 4 köfte, 2 kaşık pilav, 3-4 kaşık taze fasülye
Kahve( 1 çay bardağı süt ile)
Evde sevdiğim bir tatlı vardı ondan iki tane kaçamak yaptım. 200 ip atladımCherry Mom
Aramıza hoşgeldin canım. Daha önce başarmışsın yine başarabilirsin. Hatta bu defa daha da iyisi olacak gibime geliyoHayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm.... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
İyi akşamlar canım
Yani kilo almışsın ama haklı sebeplerle burada beraberce halllederiz yeniden. bir kere yapmışsın yine yaparsın eminim
Aramıza hoşgeldin canım. Daha önce başarmışsın yine başarabilirsin. Hatta bu defa daha da iyisi olacak gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?