- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.061
Ooo süper vaktin olup yapabilirsen ne güzel bendede bisiklet var oğlum uyuduktan sonra geceleri çılgınca spor yapıyorumEvet canim bende pko var normalde pko olanlar cok zor kilo veriyor ama ben vucudumu taniyorum. Ve asla diyetisyenlerin listeleriyle kilo veremiyorum. Evde yürüyüs bandim kondisyon bisikletim var sizinde motivasyonunuzla tekrar basaririm
Günaydın canım. Allah kolaylık versinnGünaydın kizlar mutlu pazarlar , biz biraz erkenciyiz. Sagolsun oglum ve esim en gec 7 de ayaktalar. 7 de yemeye basliyorlar aksama kadar mutfaktayim. Ve ikiside zayif....
Oyüzden aksam 9 oldumu koltuğa yığılip kaliyorum.
Günaydın canım. Allah kolaylık versinn
Oğlun kaç yaşında babasıda erkenci madem sana dokunmasalar ya
Ooo süper vaktin olup yapabilirsen ne güzel bendede bisiklet var oğlum uyuduktan sonra geceleri çılgınca spor yapıyorum
Merhaba arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim yeni girdim araniza bugün itibariyle benimde kilom 73. Inşallah 4 ay içinde 58 düşerim sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi temizliğe girişicem . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hoşgeldiniz kizlarHayirli aksamlar kızlar bende araniza yeni katildim. Gecen yil 3.takimda yarismistim ve takim arkadaslariminda motivasyonuyla çokta güzel kilo vermistim. Gecen 1 yil zayiflama gruplarinda 95 kg dan 75kg ya kadar inmistim .ama sonrasinda omiriligim yirtildi 1 ay hastanede 2 ay evde kalkmadan yattim sonrasindada 3 ay bebis tedavisi icin hormon ilaclari derken basladigim yere yani 94.30kg ya döndüm.... bugün itibariyle diyet ve spora basladim.
Şuanki kilom 94.30
ilk hedefim 85kg
Insallah hayirlara vesile olur.
Geçmiş olsun yine verirsin rahatsızlığın neydi özel değilseHosbuldum canim. Aslinda bu 3.tur kilo vermek icin baslangicim.
İlk seferinde 102kg dan 63kg ya düştüm. (4 ayda) Hamilelikte 95kg ya ciktim.
Ikinci seferde 95kg dan 75kg ya düştüm.hasra oldum.
3. Sefer 94.30 insallah tekrar basaririm
Geçmiş olsun yine verirsin rahatsızlığın neydi özel değilse
Çok geçmiş olsunOmiriligimde delik vardi canim. Cok zordu. Rabbim düşmanima yasatmasin.
Aynen canım sağlık herşeyin başı geçmişler olsun sanada. Şimdilik evde Leslie falan düzenli yaparsan bir hayli etkisi olur.Simdilik spora baslamadim.ameliyat oldugumdan yarin doktora sorucam hafif tempoda yürüsem sonra az az arttirsammi diye. Allah bagislasin oglun kac yasinda. Sagliginin kiymetini bil sirtimda 50 igne deligi var olmasa keske bende deli gibi spor yapmayi seviyorum.insan rahatliyor
Selam canım menülerin hepsini sabah öğle akşam şeklinde veeee sporla birlikteDün yazmayı unuttum akşam yemeği alabalık ve salata yedim bugün de kıymalı yumurta ve 1bucuk dilim çavdar ekmeği yedim:)
Geçmiş olsun canım. Çok zor bi dönem atlatmışsın. Rabbim bir daha göstermesin böyle sıkıntılar. Herşeyin başı sağlık.Omiriligimde delik vardi canim. Cok zordu. Rabbim düşmanima yasatmasin.
Geçmiş olsun canım. Çok zor bi dönem atlatmışsın. Rabbim bir daha göstermesin böyle sıkıntılar. Herşeyin başı sağlık.
Süper tam bir diyet menüsü çok idealIyi aksamlar kızlar bugünki menüm.
Sabah = 1.5 haslanmis yumurta 3 zeytin 1 parca peynir 1/2 domates 1 dilim ekmek sekersiz cay
Ara = 2 si bir arada kahve
Öglen = 2 ceviz 2 kuru kayisi 3tane dut kurusu
Aksam = 5 parca tavuk 1 kasik pirinc pilavi salata .sekersiz limonlu soda
Spor daha baslamadim.
Su 2litre
Cherry Mom
AminGeçmiş olsun canım. Çok zor bi dönem atlatmışsın. Rabbim bir daha göstermesin böyle sıkıntılar. Herşeyin başı sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?