- 23 Mart 2016
- 29.788
- 90.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.501
Sorma emre bu aralar çok cinsiyet ayrımındaBide bu kız erkek ayrımı var bizim bebelerde de var çok dikkatimi çekiyo geçen müzik açtım ama bu kız müziği diyo dedim müziğin kızı mı olur kırdırtma kafanı
Her çocukta var galiba benim çevremde 3-4 yaş 3 tane tatlış var hepsinden duyuyorum. Benim de çok dikkatimi çekti birinden mi duyuyolar acaba dedim ama hepsinde olunca o tezimde çürüdü. Bide benim yeğende şey var fakir zenginSorma emre bu aralar çok cinsiyet ayrımında
Sen yapamazsın kızsın
Bu mor kız rengi
Eğitim setimiz var onu yapıyoruz bu sefer pek yapamadın bunu sonra tekrar yapalım diyorum evet yapamadım aama babamız yapar demi diyor ,
Aaaa ben de dün çoraptan bebek yaptım. Çok sevindilerAy Mehmet emreyle çorapdan kukla yaptık merhaba benim adım timsah mahmut diyorum o da merhaba benim adım kurbağa Toms diyorutandım hahahaha
Tebrik ederim canım sporsuz süper bir sonuç dediğin gibi bundan sonra böyle devam etmeyebilir ama böyle böyle hedefe ulaşacaksın inş
Ya bak aynı kafa hahaha maşallahbenim de 3 buçuk yaşında oğlum var diyor ki kardeş istiyorum ama kız diyor alla alla diyoprum niye kız çünkü ben erkeğim oda kız olsun kız kıyafetleri giysin diyor
Aynen öyle. 3-4 Yaşlarında cinsiyet daha çok gündemlerinde oluyo. Cemre de o yaşlarda kötü insanlara yalancı derdi. Bi de kafalarından kelime türetmeleri çok tatlı. Mesela Cemre çorap çekmecesine çoraplık der. Komik kelimeler çıkıyo bazen...Her çocukta var galiba benim çevremde 3-4 yaş 3 tane tatlış var hepsinden duyuyorum. Benim de çok dikkatimi çekti birinden mi duyuyolar acaba dedim ama hepsinde olunca o tezimde çürüdü. Bide benim yeğende şey var fakir zenginama asla para olarak düşünmüyo hatta fakiri güzel şeylere zengini kötülere kullanıyo. Çok anlatmaya çalıştım ama asla kabul de etmiyo. Değişik şimdiki bebeler biz herşeye kanıyoduk saf nesil
Ama o kız oyuncağıAaaa ben de dün çoraptan bebek yaptım. Çok sevindiler
Hepsini toplayıp yiceksinAynen öyle. 3-4 Yaşlarında cinsiyet daha çok gündemlerinde oluyo. Cemre de o yaşlarda kötü insanlara yalancı derdi. Bi de kafalarından kelime türetmeleri çok tatlı. Mesela Cemre çorap çekmecesine çoraplık der. Komik kelimeler çıkıyo bazen...
Hahaha fakir zengin komikmiş emre daha bilmiyor o kavramları bilerek öğretmenim yerli yersiz gidip birine sen fakirsin falan der şimdi :))) valla bazen birşey öğretirken 40 kere düşünüyorum ne zor birşey insan yetiştirmekHer çocukta var galiba benim çevremde 3-4 yaş 3 tane tatlış var hepsinden duyuyorum. Benim de çok dikkatimi çekti birinden mi duyuyolar acaba dedim ama hepsinde olunca o tezimde çürüdü. Bide benim yeğende şey var fakir zenginama asla para olarak düşünmüyo hatta fakiri güzel şeylere zengini kötülere kullanıyo. Çok anlatmaya çalıştım ama asla kabul de etmiyo. Değişik şimdiki bebeler biz herşeye kanıyoduk saf nesil
Evet bizimki olur olmadık yerde kullanıyo işte ama okulda illaki duyuyoHahaha fakir zengin komikmiş emre daha bilmiyor o kavramları bilerek öğretmenim yerli yersiz gidip birine sen fakirsin falan der şimdi :))) valla bazen birşey öğretirken 40 kere düşünüyorum ne zor birşey insan yetiştirmek
Evet tam yemelik zamanları canım. Büyüyünce yedirtmezler de.Hepsini toplayıp yiceksinçok alemler gerçekten yalancı da çok iyiymiş
Yarın kontrolüm var dualarınızda bana da yer veriin ben de tadayım inşallahEvet tam yemelik zamanları canım. Büyüyünce yedirtmezler de.
Kuzum dualarımız seninle inşallah yaşayacaksın sen de bu duyguları yakında.Yarın kontrolüm var dualarınız da bana da yer veriin ben de tadayım inşallah
İnşallaaahKuzum dualarımız seninle inşallah yaşayacaksın sen de bu duyguları yakında.
Geliriz gelir buraya yazmayı unutmayalım. O bana ayrı bi motive oluyor burda yazı cam diye ne yediğimi kaçamak bile yapmıyorumValla canim bende cok sevindim.insallah haftaya cumada iyi bir eksiyle gelirim. Sendende güzel haberler bekliyoruz. Bende 8 li rakamlari bir görsem
Tabiki Amin kuzumYarın kontrolüm var dualarınızda bana da yer veriin ben de tadayım inşallah
Süpersin canım emeğine sağlıkCherry Mom 74.3 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?