- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.541
Bende senin gibi geçen sene 76 dan 65 düşmüştüm 1 senede geri aldım resmen tüp bebek tedavi falan derken stresden geri aldım birde evlendim evleneli hep 80 76 arasindaydım 65 e düşünce anlatamam bende havalarda yürüyordum bi kez başardıysak tekrar başarırız azimle arkadaşım 89 neki 79 a kadar düşeceksin bak gör :) Mart n 5i doğum günüm 59 görmem lazım o gün kendime o zamana kadar ödül vermicem
Aaya en son boyle girmediğinde üzücü bir haberle gelmisti iyidir inşallah
Hepinixi tebrik ederim kizlar muhtesem siniz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah 08:30 1 dilim ekmek 1 adet yumurta sahanda
Ara : yok
Öğle 13:30 tam buğday unundan tava ekmeğinde tost yeşillik 2 kare bitter çikolata
Ara yok
Akşam 18:10 4 adet köfte 1 dilim tambuğday ekmeği 2 yemek kaşığı nohut susuz .
Yatmadan ceviz yicem ara öğününde
Spor yok bugün suyu da az içtim
Çoraplarını yirimSelam kizlar. Kilo bildirimi yapiyim, firsat bulunca gecmisi de okucam:)
59.4/58.5/0.9/%1.51
Eki Görüntüle 2562542
Cok gitmis bu hafta, reglin odemi ancak gitti heralde:)
Hahahaha en sevdigim coraplarimdanÇoraplarını yirim
Veee tebriklerrr şahane
Hahaha o benimde başıma gelmiştiHahahaha en sevdigim coraplarimdanYalniz tartim amma pismis of:))
Menüm
Sabah 1 haş yumurta 7 zeytin lor peyniri maydanoz salatalık 1 dilim tam buğday
Öğlen sebze çorbası
Ara elma
Akşam kuru fasulye ve salata ( 5 makarna tanesi ya bunu sadece tencere bitsin yıkayayım diye yaptım)
Spor 40 dk bisiklet
Emniscim ben de 58.3 hedef koyayim kendime. Aslinda sadece koruma hedefi bile koyabilirdim, malum bu hafta biraz hizli vermisim.Atladığım yok umarım :)
Eki Görüntüle 2562478
Ya normalde düşmüyorum bu tuzaklara ama yaa 4 5 makarna tutsann tutulmaz atsan atılmazBende oglanin 4 kasik bulgur pilavini yedim.
Aynen canım sabit hedefi de koyabiliriz sen bilirsin :)Emniscim ben de 58.3 hedef koyayim kendime. Aslinda sadece koruma hedefi bile koyabilirdim, malum bu hafta biraz hizli vermisim.
Ya normalde düşmüyorum bu tuzaklara ama yaa 4 5 makarna tutsann tutulmaz atsan atılmazsinir bir durum
Neyse zorliyim biraz kendimi bakalim, haftasonu biraz salip haftaici toparlarim gene:)Aynen canım sabit hedefi de koyabiliriz sen bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?