- 23 Mart 2016
- 30.619
- 91.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.461
Valla yaa aslında pazartesi baya rahattım -400 görünce rahat ulaşırım hatta geçerim diyordjm ama hiç kolay olmadı :)) şimdi kilom habire beni 70 e çekmeye çalışacak ama çok beklerSonunda gördük
canım benim başlangıç kilomda hata var benim için sorun değil de söyliyim dedim çünkü ben pazartesi katldım 57,2ydim bugün tartıldım56.4
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum hemen kısacık bir anlatıyım kendimi
27 yaşımdayım bir oğluşum var 3 buçuk yaşında aslında bir ara baya zayıfladım ama tekrar aldım dikkat etmedim Dengeli
ve sağlıklı beslenmeyi oturtamadım...
Çalışıyorum kamu kurumunda memurum çok hareketli değilim işyerinde ama öyle aklamakta kadar da PC başında da değilim neyseki dedim Aralık bir başlayacağım 2020 hafif gireyim bugün başladım bu sabah tartıldım ama foto çekmedim 56.8dim..
yarın sabah tartılıp foto atarım size de ilk hedefim 52 ama sağlıklı dengeli bir şekilde vermek istiyorum...
Ben birazdan gün içerinde yediklerimide yazar paylaşırım size yorumlarınızı da merak ediyorumbiraz hızlı giriş yaptım sanırım hadi bismillah bu sefer olacak
A düzelmedi mi hala ? Geçmiş olsun yaSelam kızlar ufaklık hasta olduğu için giremedim nefes almama izin vermiyor kilom 72.5
Artık 7yi ancak birler basamağında ve noktadan sonra görürüzValla yaa aslında pazartesi baya rahattım -400 görünce rahat ulaşırım hatta geçerim diyordjm ama hiç kolay olmadı :)) şimdi kilom habire beni 70 e çekmeye çalışacak ama çok bekler
İnş canım sağol desteğin içinArtık 7yi ancak birler basamağında ve noktadan sonra görürüzhadi bakalım bu haftaki hedefine de hemencik ulaşırsın inşallah
Tebrik ederim canım sporsuz süper bir sonuç dediğin gibi bundan sonra böyle devam etmeyebilir ama böyle böyle hedefe ulaşacaksın inşGunaydin kizlar hayirli cumalar.
Pazartesi günü 94.30kg
Cuma günü 92.40kg
1.90kg tabi ilk hafta oldugundan ödemler gidiyor.insallah böyle devam eder.
Eki Görüntüle 2562364
Ya böyle olunca insan hiç listeden çıkmak istemiyor ama tabi seninki isteğe bağlı bir durum değil ilaçlar etki ediyordur belki canım geçici bir kilo yapıyor olabilir bozma moralini yeterki sağlıklı beslenYine artıyım hemde baya
Çok almışım ya bu kadar alacak kaçamak yapmadığıma eminimYa böyle olunca insan hiç listeden çıkmak istemiyor ama tabi seninki isteğe bağlı bir durum değil ilaçlar etki ediyordur belki canım geçici bir kilo yapıyor olabilir bozma moralini yeterki sağlıklı beslen
Yok o gün öyleydi
yok canım öyleyse doğru çünkü ben Pazar düşük Pazartesi yüksek çıkmıştım başladığım ilk tartıyı alınacak sandım teşekkür ederim
Ooooo şahaneeeeEki Görüntüle 2562412 ayn inanamıyorum:)Eki Görüntüle 2562412
Sizin sayenizde tam 71.4 :) hedefe ulaşılmıştırOoooo şahaneeee
Verilen ilk kilolar motivasyon için çok çok iiyi geliyor ve sende şahane verdin tebrik ederim canım haftaya 69 görürsün benceSizin sayenizde tam 71.4 :) hedefe ulaşılmıştır
Kuzum şimdilik bugün olanı yazdım yürüyüşten sonra güncelleriz son durumu olur muBen sabah 74.5 ciktim ama dun sabah 74 tum biraz hareket yaptim ama yetmedi yürüyüş ten gelince yine tartilicam artik hangisi ni yazarsaniz hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?