Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım akşam nar mandalina görünce aklıma geldi. Diyetisyen babama yarım nar bir kase yoğurt verdi yatmadan önceki ara öğününde. Henüz denemedim ama bence güzel olabilir. 1 nar 1 mandalina yerine yarım nar 1 kase yoğurt daha tok tutup şekeri dengeleyebilir belki

Geçmiş olsun canım. Çocukların çabuk atlatmasına sevindim sen de umarım çabucak atlatırsın.. hareketli ve bol kalorili bir ay olacak dengeleyeceğine inanıyorum ama. En kötü eliptikle yapışık yaşarsın :)
Bugün de benim doğum günüm ama çok kaçamaklı bir süreçten geçtiğim için biraz düzgün besleyeniyim istiyorum şimdilik bir plan yapmadık ama kalori bombası bir akşam yakında kaçınılmaz bence :) ip atlıyorum ben de bu nedenle.. sabah 1500 atladım devam edeceğim gün içinde..

Sadece erteledik 6 ay içinde yeniden gündemimize gelecek gibi duruyo şimdiden kolileyip koyasım var herşeyi
Ben de ilk kez duydum kalbe yerleşmiş dedi ben biraz ısrarlıca sorunca kalp damarına yerleşmiş dedi damara yerleşmesini hiç anlayamadım. Ikınırsan damarın patlar falan demiş epey ilgincime gitti Vakumla almışlar kalp damarında olan embriyoyu nasıl alttan vakumla çektiler orası da ayrı bi muallak

Dogum gunun kutlu olsun canım huzur ve mutluluk yanından hic eksik olmasın.
Merak etmistik seni neyseki sıkıntı yokmus.

Allah gonlune gore versin tatlim seninde.agrisiz sızısiz gecsin insallah

Doğum günün kutlu olsun nice musmutlu huzur dolu yaşların olsun
Allah gonlune gore versin tatlim seninde.agrisiz sızısiz gecsin insallah
Amiin inşallaah

Beni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.

1 ay Türkiye de tatil ve evde yenen kadayıflardan sonra sadece +1 çıkmam büyük başarı canım tebrikler bu arada.
Ruhumuzu mutlu etmenin yollarini ogrenmemiz lazim kardelencim yoksa daha cok mutsuz oluruz mutlaka bir yolu olmalı

Dogum gunun kutlu olsun canım huzur ve mutluluk yanından hic eksik olmasın.
Merak etmistik seni neyseki sıkıntı yokmus.
Teşekkürler canım.. iyiyim sadece tuhaf bir yoğunluğun içine düştüm. Ama şimdi daha iyiyim.. sen nasılsın? Neden canın sıkkındı? Umarım çözülür kolayca

Geçmiş olsun canım. Sanırım tedavi edilmeyen böyle yaşamaya alışmak gereken bir durum. Yeter ki kola kahve ile geçsin. En basit çözüm sonuçta.

Operasyon gecirdim delige yama yapildi ama 1 yil bu sekilde gecicek. Rabbim sifasiz hastalik vermesin bunada şükür.

Teşekkürler canım.. iyiyim sadece tuhaf bir yoğunluğun içine düştüm. Ama şimdi daha iyiyim.. sen nasılsın? Neden canın sıkkındı? Umarım çözülür kolayca

Saglikli huzurlu mutlu yillar

Kizlar bugunki menüm

Sabah 1tane yagda yumurta 5zeytin 1 domates 1 dilim ekmek 1 parca peynir cay

Ara nescafe sekersiz az sütlü

Öglen 10 tane hamsi az kizarmis+ salata

Ara kış çayi

Aksam mercimek corbasi salata yerim

2.5 litre su Cherry Mom

Bizim de büütn taşınmalarımız emre doğduktan sonraya denk geldi o yüzden çok rahat oldu hiç bişey yapmadım ya evden eve anlaştık sadece özel eşyanı alıp çıkıyorsun yada eşim bütün işi yaptı
Evi yerleştirirken de annemle babam geldi bitti gitti :))

Ruhumuzu mutlu etmenin yollarini ogrenmemiz lazim kardelencim yoksa daha cok mutsuz oluruz mutlaka bir yolu olmalı
Doğru söylüyorsun leylim bi çaresi olmalı çünkü her defasında tatlı krizleri +3-5 kilo şeklinde sonuçlanıyor. Böyle bi kısır döngü.

Menün süper arkadaşım bol eksili bi hafta olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…