- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.741
Geçmiş olsun bu ara herkeste bir boğaz enfeksiyonu hali var bol bol meyve tüketmeye çalış zorla kendini canım. Bazen antibiyotiksizde düzelmiyor maalesefİyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorumuzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Saol canım ya inan yerimden kalkıp dr a gidemedim yarın gideceğim bi serum felan takılsa daha çabuk toparlanırım aslındaGeçmiş olsun bu ara herkeste bir boğaz enfeksiyonu hali var bol bol meyve tüketmeye çalış zorla kendini canım. Bazen antibiyotiksizde düzelmiyor maalesef
Kesinlikle serum ayağa kaldırıyor insanıSaol canım ya inan yerimden kalkıp dr a gidemedim yarın gideceğim bi serum felan takılsa daha çabuk toparlanırım aslında
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kaptanım. Hayatımda ilk defa keyifle kilo almak ve sonra tekrar ve son kez vermek istiyorum. Umarım 2020 de çok beklemeden bunu yaşarım :)Iyi aksamlar sevgili 5.takimcim
dennisgo mezuniyetin hayirli olsun cnm
Bundan sonrasinda insallah sadece hamilelik icin kilo almış olursun :))
Teşekkürler canım haklısın bebekli hayat kolay değil hele çevremiz burada değilken daha da zor olacak ama çok uzun zaman beklediğimiz için şu an herseye katlanırız sanıyoruz :) bu kahramanca duyguları bebek olursa tekrar konuşacağız ve ben dert yanacağım sanırım size :)Selamlar
dennisgo daha nice yaşlara diyeyim. Yeni yaşında bebek öncesi hayatın tadını çıkar sonrası hep uykusuz geceler zombi gibi dolaşmak şaka bir yana umarım iyi uyuyan bir bebegin olur..
08.12.2019
Sabah marul, 3 yk çökelek peyniri, 5 yarım ceviz, çay
Öğle 1 avuç yer fıstığı, 2 kuru incir
Ara 4 parça suşi, tadımlık pasta, yeşil çay
Akşam 2 büyük dilim peynir, 3 yk kahvaltılık salça, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceviz, 1 persimon
Su çok azyatmadan içeyim
Spor yok
Bizimki hala saat başı uyanıyor, hasta degil, yeni diş yok ne sıkıntısı var anlamıyoruz. Yarın uyku sorunları ile ilgili bir yere danışmaya gidicem. Bu gece babası odasında yatıp gözlem yapacak ama tahminim yine sık sık uyanacak. O nedenle ben erkenden yatayım 1-2 saat uyuyabilirsem kardır.
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlasın..İyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorumuzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Meyveli barın yanındaki Ceviz fındık ne kadar mesela :) bir de meyvelerde neden protein+meyve tercih etmiyorsun daha tok tutabilir canım. Şu an ekstra dikkatli olmalısın çünkü muhtemelen vücut seni 7 lere çekmeye çalışacak onun güvenli limanı orası sen de 6 larda direteceksin burası daha güzel yeni yerin burası diye vücudunu ikna edeceksin. Çok yersen ekstra sporla mutlaka dengelemelisin ki yukarı gidemesin..Menüm
Yazmasam mı acaba
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin domates salatalık maydanoz lor peyniri 1 dilim ekmek
Ara ceviz fındık 1 paket meyveli bar
Öğlen 1 kase çorba / 1 dilim tavuk / 2 YK bulgur pilavı / yoğurt
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 1 kase çorba yarım tabak kadar fırında Karnıbahar brokoli ve yoğurt
Unuttuğum bişey kalmadı inşbugün yidim durdum patlayacağım çok geldi valla
Neyse şimdi fazladan spor yapıp hafta içi acısını çıkaracağımbu hafta 2 günde hitt yapayım,2 gün zumba var zaten
Spor
1 saat bisiklet
1000 zıplama
250 bölgesel
Teşekkürler canım :)dennisgo saglikli mutlu nice yaslarin olsun:)
Ceviz fındık 3 5 taneMeyveli barın yanındaki Ceviz fındık ne kadar mesela :) bir de meyvelerde neden protein+meyve tercih etmiyorsun daha tok tutabilir canım. Şu an ekstra dikkatli olmalısın çünkü muhtemelen vücut seni 7 lere çekmeye çalışacak onun güvenli limanı orası sen de 6 larda direteceksin burası daha güzel yeni yerin burası diye vücudunu ikna edeceksin. Çok yersen ekstra sporla mutlaka dengelemelisin ki yukarı gidemesin..
Ben de şekere direnemiyorum bu günlerde.. bitter çikolata yedim bir kamyon :)Ceviz fındık 3 5 tane
Kuzum amaç tok olmak değildi toktum ama bir el yaramazlığı vardı bugün çok sıkıldım ondan sanıyorum.
Çok doğru diyorsun görmeyeceğim o 7 yı bir daha yaa gerçi şuan esin olmuşumdur
Çok geçmiş olsun sanki Türkiyedeyken de vardı ihmal etmeBen de ikinci 1500 ü zıpayıp duş alıp çıkacağım ama çok fena yatasım var. Dünden beri sol göğsümde çok ciddi bir ağrı var nefes aldırmıyor resmen.. bir kaç gün daha devam ederse doktora gideceğim sanırım
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorumuzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
İyiydide nasılsa öğleyin yemiyeceğim dedim eşimle oğluşla yapmışken kendimde yedim artıkAy vallla bilmiyordum baktım da haşlama yiyeydin iyiydi
Ok kuzum. ay siz hedef yazana kadar cuma gelmiş oluyor
Kız sabah sen ne yedin allaseeeeennnnBugünkü menüm;
Sabah; 3 dilim ekmek kadar baget
3 üçgen peynir domates salatalık maydanoz roka kırmızı biber
Ara; sade Türk kahve 2 kare bitter çikilat
Öğlen; 2 haşlanmış baget salata
Ara; sade filitre kahve 2 kare bitter çikilat daha (toplam 255 kalori oldu bu çikolata)
Akşam; 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
Ara; Yeşilçay soda limon
-2 lt su
3000 ipCherry Mom
Çok geçmiş olsun ılık suya limon sık içmeni tavsiye ederim çok iyi gelicek ama kaynamış suyu ılıtarak içmelisinİyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorumuzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kaptanım. Hayatımda ilk defa keyifle kilo almak ve sonra tekrar ve son kez vermek istiyorum. Umarım 2020 de çok beklemeden bunu yaşarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?