Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorum uzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Geçmiş olsun bu ara herkeste bir boğaz enfeksiyonu hali var bol bol meyve tüketmeye çalış zorla kendini canım. Bazen antibiyotiksizde düzelmiyor maalesef

Geçmiş olsun bu ara herkeste bir boğaz enfeksiyonu hali var bol bol meyve tüketmeye çalış zorla kendini canım. Bazen antibiyotiksizde düzelmiyor maalesef
Saol canım ya inan yerimden kalkıp dr a gidemedim yarın gideceğim bi serum felan takılsa daha çabuk toparlanırım aslında

Menüm
Yazmasam mı acaba
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin domates salatalık maydanoz lor peyniri 1 dilim ekmek
Ara ceviz fındık 1 paket meyveli bar
Öğlen 1 kase çorba / 1 dilim tavuk / 2 YK bulgur pilavı / yoğurt
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam 1 kase çorba yarım tabak kadar fırında Karnıbahar brokoli ve yoğurt
Unuttuğum bişey kalmadı inş bugün yidim durdum patlayacağım çok geldi valla

Neyse şimdi fazladan spor yapıp hafta içi acısını çıkaracağım bu hafta 2 günde hitt yapayım,2 gün zumba var zaten
Spor
1 saat bisiklet
1000 zıplama
250 bölgesel

Iyi aksamlar sevgili 5.takimcim

dennisgo mezuniyetin hayirli olsun cnm

Bundan sonrasinda insallah sadece hamilelik icin kilo almış olursun :))
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kaptanım. Hayatımda ilk defa keyifle kilo almak ve sonra tekrar ve son kez vermek istiyorum. Umarım 2020 de çok beklemeden bunu yaşarım :)

Teşekkürler canım haklısın bebekli hayat kolay değil hele çevremiz burada değilken daha da zor olacak ama çok uzun zaman beklediğimiz için şu an herseye katlanırız sanıyoruz :) bu kahramanca duyguları bebek olursa tekrar konuşacağız ve ben dert yanacağım sanırım size :)

Meyveli barın yanındaki Ceviz fındık ne kadar mesela :) bir de meyvelerde neden protein+meyve tercih etmiyorsun daha tok tutabilir canım. Şu an ekstra dikkatli olmalısın çünkü muhtemelen vücut seni 7 lere çekmeye çalışacak onun güvenli limanı orası sen de 6 larda direteceksin burası daha güzel yeni yerin burası diye vücudunu ikna edeceksin. Çok yersen ekstra sporla mutlaka dengelemelisin ki yukarı gidemesin..

Ceviz fındık 3 5 tane
Kuzum amaç tok olmak değildi toktum ama bir el yaramazlığı vardı bugün çok sıkıldım ondan sanıyorum.
Çok doğru diyorsun görmeyeceğim o 7 yı bir daha yaa gerçi şuan esin olmuşumdur

Bugünkü menüm;

Sabah; 3 dilim ekmek kadar baget
3 üçgen peynir domates salatalık maydanoz roka kırmızı biber

Ara; sade Türk kahve 2 kare bitter çikilat

Öğlen; 2 haşlanmış baget salata

Ara; sade filitre kahve 2 kare bitter çikilat daha (toplam 255 kalori oldu bu çikolata)

Akşam; 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt

Ara; Yeşilçay soda limon

-2 lt su
3000 ip Cherry Mom

Ben de şekere direnemiyorum bu günlerde.. bitter çikolata yedim bir kamyon :)

Çok geçmiş olsun sanki Türkiyedeyken de vardı ihmal etme
İyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorum uzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Çok geçmiş olsun

Ok kuzum. ay siz hedef yazana kadar cuma gelmiş oluyor

Ya @emniscim bu haftam hiç iyi geçmiyor. Şöyle ki, diyete dikkat ediyorum ancak inanılmaz halsiz, bitkin ve açım! üstelik hiç kilo verdiğimi de hissetmiyorum. Bu hafta inanılmaz enerjisiz geçiriyorum günlerimi.Biraz bu moral bozukluğundan da ne bakabildim ne yazabildim. Bu hafta yağı olabildiğince azalttı diyetisyen listemde ancak ben yağdan ve proteinden fakir beslenince sanki kilo veremiyorum, pek yaramıyor bana. Hep yağlı beslenen biriyim, yağsızlık iyi gelmiyor bünyeme. Bu durumu yaşayan var mı hiç aranızda? Kaçamakta yapmadım ama vücudumdan anlıyorum sanki gram oynamamış gibiyim bu hafta.

Kız sabah sen ne yedin allaseeeeennnn

Çok geçmiş olsun ılık suya limon sık içmeni tavsiye ederim çok iyi gelicek ama kaynamış suyu ılıtarak içmelisin

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kaptanım. Hayatımda ilk defa keyifle kilo almak ve sonra tekrar ve son kez vermek istiyorum. Umarım 2020 de çok beklemeden bunu yaşarım :)

Denizcim sen nerde yaşıyordun? Evine mi döndün, yerleştin mi artık? Kalıcı düzene geçiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…