Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar pazartesi kg kontrolüm.
Cuma 92.40
Pazartesi 92.30
Tartinin resmini cekmeyi unuttum. -100gr. Galiba cuma hedefime yani 91kg ya ulasamicam. -1.40kg nasil gaza geldiysem.
Aslında spor yapabilseydin verirdin rejimde daha ilk haftalar sonuçta ama olsun yüksek hedef insanı hep el çektiriyor yiyeceklerden bir bakımada iyi yaptın :))

Kızlar günaydın. Inşallah güzel bi hafta olur hepimiz için. Ben 1.600 gram vermişim bu hafta daim olsun inşallah
Yaa ne güzel
Ama dha sık girsende biraz senden de birşeyler kapsak ne güzel gitmiş kilolar neler yaptın anlatsana :)) yoksa ev yerleştirme temizlmee vs mimbu kadar kilo kaybettirdi :))

İyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorum uzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Çok geçmiş olsun canım. Ben de fenayım. Çocuklar 1 haftadır hastaydı lar zaten onları iyi ettim kendim oldum. Her yerim ağrıyor

Sporda bugun oldum desem yeridir. Sabah 30 dk yoga, aksam da plaj voleybolunda arka arkaya yari final ve final oynadik toplam 100 dk. Veeee filenin sultanlari sampiyon :)
Eki Görüntüle 2563164
Harika görünüyorsun şokolaaamm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…