Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pazartesi menüm.
Sabah 1domates 6 zeytin 2k.kutusu peynir
1 dilim k.ekmegi

Ara sekersiz türk kahvesi

Ögle 2 domates salatalik sögüş 1elma

Ara limonlu soda
Aksam kiymali yumrta (2tane)1dilim k.ekmek
2 y.kasigi pilav
2litre su Cherry Mom

Süper gidiyorsun canım

Kim aldi bu kizi bu gruba bakiyimmmne isi var onun kiloyla.. moralleri m yerlerde
Yahu 6-7 kilo verdim boru mu Bi de biliyosunuz yag olcumunde %24.5-25 yag cikmisti. Bildigin normalin ust siniri yani, dusuk falan degil hic. Ikinci olcume gidicem bu aralar bakalim ne kadar azaltabilmisim.

Yahu 6-7 kilo verdim boru mu Bi de biliyosunuz yag olcumunde %24.5-25 yag cikmisti. Bildigin normalin ust siniri yani, dusuk falan degil hic. Ikinci olcume gidicem bu aralar bakalim ne kadar azaltabilmisim.
Biz makinelere değil gözümüze güveniyoruz

Ben de gozume guvenmeye calisiyorum, olcu aliyorum bi de surekli. Onun takibi daha kolay:) Ama en azindan makine soylesin bakalim o kadar agirlik calismak kas kutlemi arttirmis mi:)
Bir daha ki ölçüm ne zamnn ? Bence keesin güzel bir değişim vardır

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün kü menüm
Sabah 7.30 1 adet sahanda yumurta 1 yemek kaşığı tulum peyniri yeşillik 1 avuç karışık kuruyemiş 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara yok
Ögle 13.30 7 adet karalahana dolması 2 kasık yoğurt
Ara 16.001 fincan sütlu türk kahvesi şekersiz
Akşam 18.30 2 yemek kaşığı pilav 8 yemek kaşığı susuz kuru fasulye 1 adet salatalık turşusu
Ara yemeyi düşünmüyorum:)

Harika gidiyorsun canım yaa benm sanki durdu veremiyorum gibi bugün tartıldım 1 gram bile oynamamış

Merhabalar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorım yapmam gerekenler neler
Merhaba hoşgeldin :)
Öncelikle 1.sayfadaki kurallarımızı okuyarak -okudum kabul ettim - diye bize dönmeni rica ederiz. Ve ardından güncel kilon ve hedef kilon ile biraz kendini tanıtırsan seviniririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…