- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.841
Süper gidiyorsun canımPazartesi menüm.
Sabah 1domates 6 zeytin 2k.kutusu peynir
1 dilim k.ekmegi
Ara sekersiz türk kahvesi
Ögle 2 domates salatalik sögüş 1elma
Ara limonlu soda
Aksam kiymali yumrta (2tane)1dilim k.ekmek
2 y.kasigi pilav
2litre suCherry Mom
Çok iyi bugün nasıl oldun canım ?Sabah haşlanmış yumurta peynir 5 adet yeşil-siyah zeytin 1 kupa yeşilçay yeşillik salata
Öğle -
Ara çay kuru meyve
Akşam tonbalıjlı salata
1 kase çorba
2 dilim ç.ekmeği
Yahu 6-7 kilo verdim boru muKim aldi bu kizi bu gruba bakiyimmmne isi var onun kiloyla.. moralleri m yerlerde
Biz makinelere değil gözümüze güveniyoruzYahu 6-7 kilo verdim boru muBi de biliyosunuz yag olcumunde %24.5-25 yag cikmisti. Bildigin normalin ust siniri yani, dusuk falan degil hic. Ikinci olcume gidicem bu aralar bakalim ne kadar azaltabilmisim.
Süper gidiyorsun canım
Akşamları bence yememeye çalışTesekkurler canim. Valla aklim fikrim hamur isinde ekmeksiz doymayanlardanim.
Akşamları bence yememeye çalış
Ben de gozume guvenmeye calisiyorum, olcu aliyorum bi de surekli. Onun takibi daha kolay:) Ama en azindan makine soylesin bakalim o kadar agirlik calismak kas kutlemi arttirmis mi:)Biz makinelere değil gözümüze güveniyoruz
çok iyi yaaa ben şu ara belimden dolayu spor yapamıyorum çok ağrım oluyor
Gecmis olsun kardelencim ve kaptanim, bi an once iyilesirsiniz insallah ikiniz deÇok geçmiş olsun canım. Ben de fenayım. Çocuklar 1 haftadır hastaydı lar zaten onları iyi ettim kendim oldum. Her yerim ağrıyor
Harika görünüyorsun şokolaaamm.
Bir daha ki ölçüm ne zamnn ? Bence keesin güzel bir değişim vardırBen de gozume guvenmeye calisiyorum, olcu aliyorum bi de surekli. Onun takibi daha kolay:) Ama en azindan makine soylesin bakalim o kadar agirlik calismak kas kutlemi arttirmis mi:)
Kuzum görmemişim sen de mi hasta oldunÇok geçmiş olsun canım. Ben de fenayım. Çocuklar 1 haftadır hastaydı lar zaten onları iyi ettim kendim oldum. Her yerim ağrıyor
Harika gidiyorsun canım yaa benm sanki durdu veremiyorum gibi bugün tartıldım 1 gram bile oynamamışPazartesi menüm.
Sabah 1domates 6 zeytin 2k.kutusu peynir
1 dilim k.ekmegi
Ara sekersiz türk kahvesi
Ögle 2 domates salatalik sögüş 1elma
Ara limonlu soda
Aksam kiymali yumrta (2tane)1dilim k.ekmek
2 y.kasigi pilav
2litre suCherry Mom
Cumaya kadar daha tartılma canım stres oluyor insan :)Harika gidiyorsun canım yaa benm sanki durdu veremiyorum gibi bugün tartıldım 1 gram bile oynamamış
Merhaba hoşgeldin :)Merhabalar bende sizinle beraber kilo vermek istiyorım yapmam gerekenler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?