- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.781
Teşekkürler ortim. Ne güzel öyle bir arkadaşının olması seni motive edecektir bence de.. iyileşince onların da desteğiyle güzel eksiler göreceksin benceTeşekkür ederim. Çabucak geçer inşallahhhhh
Bırakmayacağım kardelencim.
Ayyyy evet geçen sene de konuşmuştuk doğum günlerini. Nice musmutlu sağlıklı senelere ortim.
Şu hastalığım geçsin daha iyi olacak her şey inşallah. Artık bir diyet koçumda var tepemde. Bir arkadaşım karı koca maşalllah aşırı spor ve beslenmeyle ilgililer. bendeki istikrarsızlığı görünce kendini koçum ilan etti :) Dur bakalım. Her şeyde bir hayır vardır :)
Dün akşamdan hafif hafif ağrım vardı, sabaha baya güzel bi ağrıyla uyandım normal mi bilmiyorum ama baya ağrım var bakalım herşey güzel geçer inşallah, teşekkürleerYapmaman daha iyi canım çünkü yumurtalar epey büyümüştür bugünü dinlenerek geçirmek en güzeli.. yarın için tekrar bol şanslar
İştahım çok açık bugün doymuyorum yada canım sıkıldı yiyorum kış ayı hiç çekilmiyor yaa çocukla eve hapis kaldık valla
Selamlar
dennisgo daha nice yaşlara diyeyim. Yeni yaşında bebek öncesi hayatın tadını çıkar sonrası hep uykusuz geceler zombi gibi dolaşmak şaka bir yana umarım iyi uyuyan bir bebegin olur..
08.12.2019
Sabah marul, 3 yk çökelek peyniri, 5 yarım ceviz, çay
Öğle 1 avuç yer fıstığı, 2 kuru incir
Ara 4 parça suşi, tadımlık pasta, yeşil çay
Akşam 2 büyük dilim peynir, 3 yk kahvaltılık salça, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceviz, 1 persimon
Su çok azyatmadan içeyim
Spor yok
Bizimki hala saat başı uyanıyor, hasta degil, yeni diş yok ne sıkıntısı var anlamıyoruz. Yarın uyku sorunları ile ilgili bir yere danışmaya gidicem. Bu gece babası odasında yatıp gözlem yapacak ama tahminim yine sık sık uyanacak. O nedenle ben erkenden yatayım 1-2 saat uyuyabilirsem kardır.
Alllahıımm maşallahSporda bugun oldum desem yeridir. Sabah 30 dk yoga, aksam da plaj voleybolunda arka arkaya yari final ve final oynadik toplam 100 dk. Veeee filenin sultanlari sampiyon :)
Eki Görüntüle 2563164
Yaa evet bu yemek hep aklımda ama kesme aletini alamadım bir türlü ellerine sağlıkGunaydin kizlaaar❤ bugunku menum:
Sabah: 4 tane cherry domates, yarim avokado, 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 haslanmis yumurta, 100 gr hindi pastirma
Aksam: kabak, ustune bol kiymali domatesli makarna sosu, 150 gr yogurt
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu
Burda spaghetti kabagi diye bisey var, firinda pisirince makarna gibi tel tel ayriliyo harika bisey aynen soyle
Eki Görüntüle 2563163
Onu pisirip ustune de makarna sosu yaptim, harika oldu valla:)
Sultanlardan biri belini sahada birakti amaAlllahıımm maşallah
Normal kabagi spiral dograyiciyla dogruyorum ama buna bi alet gerekmiyo, catalla cekince tel tel geliyo direk. Degisik bi tur kabakYaa evet bu yemek hep aklımda ama kesme aletini alamadım bir türlü ellerine sağlık
Olsun eksi eksidir, ama 1.4 kg biraz iddiali bi hedef olmus gercekten:)Kizlar pazartesi kg kontrolüm.
Cuma 92.40
Pazartesi 92.30
Tartinin resmini cekmeyi unuttum. -100gr. Galiba cuma hedefime yani 91kg ya ulasamicam. -1.40kg nasil gaza geldiysem.
Teşekkürler ortim. Ne güzel öyle bir arkadaşının olması seni motive edecektir bence de.. iyileşince onların da desteğiyle güzel eksiler göreceksin bence
Tesekkurler pawcim:) yag yakmaya calisiyorum, bacaklarda pek kalmadi ama popo ve gobekte var hala:) geldim sayilir zaten hedefe de
Kim aldi bu kizi bu gruba bakiyimmmSporda bugun oldum desem yeridir. Sabah 30 dk yoga, aksam da plaj voleybolunda arka arkaya yari final ve final oynadik toplam 100 dk. Veeee filenin sultanlari sampiyon :)
Eki Görüntüle 2563164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?