Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler ortim. Ne güzel öyle bir arkadaşının olması seni motive edecektir bence de.. iyileşince onların da desteğiyle güzel eksiler göreceksin bence

Yapmaman daha iyi canım çünkü yumurtalar epey büyümüştür bugünü dinlenerek geçirmek en güzeli.. yarın için tekrar bol şanslar
Dün akşamdan hafif hafif ağrım vardı, sabaha baya güzel bi ağrıyla uyandım normal mi bilmiyorum ama baya ağrım var bakalım herşey güzel geçer inşallah, teşekkürleer

İştahım çok açık bugün doymuyorum yada canım sıkıldı yiyorum kış ayı hiç çekilmiyor yaa çocukla eve hapis kaldık valla

Bende ayniyim canim sırf bu yüzden aksam erken yatiyorum kış gelince. Ben caya azicik kabuk tarcin koyuyorum tarcin iştahi kesiyor

Allah yardimcin olsun canim benim oglum 3 yasina kadar emdi gece saat basi uyanirdi resmen beni emzik niyetine kullaniyordu. Kafayi atlaticaktim zombi gibi geziyordum wc de uyuyordum resmen. arkadaslarim gündüz emzirip gece mama veriyorlardi ozaman cocuk 4 5 saat uyuyormus ben kıyamadigimdan vermedim hazir mama.3 yasindan sonra emmeyi birakinca gece uykusu uyumaya basladim. Zor ama güzel seyler. Rabbim acilarini göstermesin.

Gunaydin kizlaaar bugunku menum:
Sabah: 4 tane cherry domates, yarim avokado, 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 haslanmis yumurta, 100 gr hindi pastirma
Aksam: kabak, ustune bol kiymali domatesli makarna sosu, 150 gr yogurt
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu

Burda spaghetti kabagi diye bisey var, firinda pisirince makarna gibi tel tel ayriliyo harika bisey aynen soyle

Onu pisirip ustune de makarna sosu yaptim, harika oldu valla:)

Yaa evet bu yemek hep aklımda ama kesme aletini alamadım bir türlü ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…