Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım sen nasıl oldun

Haklisin canim pilav oglandan kaldi atmak istemedim. Ekmegide normalde sadece sabah yemege calisiyorum ama bazen icim bulaniyor ekmek bastıriyor.
Ah şu çocukların bıraktıkları.. Bi ara ben de yiyordum. Mide çöp kutusu oluyo. Bişey yememiş gibi görünsen de çok şey yemiş oluyorsun. Dikkat et tatlım.
yok canımyaaa maalesef üstelik buün küçük sıpa hastalandı gene dr a getirdim şimdi işyerinde yanımda
Çok geçmiş olsun kaptanım.
canım biraz daha dinlensen iyi olacak
Ben de çok istiyorum kaptanım. Sanki bi yatsam günlerce uyurmuşum gibi geliyo. Cemreyi okula gönderip küçüğü uyutunca yatmayı düşünüyorum.

İyiyim ben şükür anesteziden heralde kabızlık var onun dışında bişiyciğim yok

Sen kayısı ile çözersin o sorunu :)
Gün kesinleşti mi hafta sonu mu transfer canım ?
Yaptım çayımı içiyorum az önce aradılar 11den, 9u olgunmuş, 8i döllenmiş. Perşembe cuma yada cumartesi olacak. Hazır bekleyin biz aradığımızda gelmeniz gerek dedi süprizli

Kızlar adım adım ilerliyoruz
kardelelen321 hedefini söylemediğin için ben yazdım bence gayet insaflıyım umarım herkes haftalık hedefini yakalar ❤❤
Eki Görüntüle 2563196
Ben hedefi yanlış anladım galiba yukarı gidiyorum :) ama dün doğum günü kutlamaları şeysine tuhaf bir şekilde yedim yürüyüş yaptım yalandan ama ip atlayamadım.. o yüzden kilo almaktan değil de karbonların su tutmasından artı olduğunu düşünüyorum :) kilo almak da öyle kolay değil bence.. yani kesin kolay değil ben öyle düşünüyorum

İnşallah kaptanım çok teşekkür ederim nedendir anlamadığım bi şekilde hala ağlayasım var
Geçmiş olsun canım. Bir tedavinin en önemli aşamasını geride bıraktın belki de tedavi aşamasında çok gerildin onun etkisidir. Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla. Ama bundan sonra hep yüzün gülsün :)

Amiin inşallah

Eşimle yolda onu konuşuyoruz, sana bi sürü para harcadık diyip bi kaç maaşına el mi koysak napsak maddi manevi yıprattı bizi gelmeden diye
Benim yeğenim de tüp bebek tedavisine başlayacakları ay gelmeye karar verdi. Ben de onu hep benim ekonomik yeğenim diye severdim. Ama çocuk büyüdükçe tam bir alış veriş manyağı oldu acısını çıkardı başta ödenmeyen paraların. Bir de bu tatilde neşeli neşeli diyor ki “ ben teyzeme her şeyi aldırıyorum yaaaaa”

Günaydın kızlar
Dünkü menümü yazacağım ama 5. Takım olarak buna hazır mıyız acaba :) dün aynı zamanda bir arkadaşın oğlunun doğumgünü kutlaması olduğu için iki pasta sınavı vermek zorunda kaldım.. kahvaltı hariç yemek yemedim resmen..

sabah; 1,5 yumurta kadar omlet 2 üçgen Peynir domates turp kırmızı biber 2 dilim ekmek

öğlen ; 4 tane lahana sarması

Ara; 1 dilim çikolatalı pasta, sade kahve

akşam; 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kaşık Haydari 1 kaşık patates salatası, 7 tane fındık, 1 kibrit kutusu kadar pastanın keki ( pastayı ziyan ettim kremayı ayırmak için)

ara; 2 kadeh şarap

Su saymasın ama en fazla 1 lt içmişimdir.. bolca şekersiz çay
30 dakika koşu bandında cardio, 7 bin adım yürüyüş Cherry Mom

Dün hep bi ağlamaklıydım eşim annesini üzdü ben ağlıyorum falan ama bugün neşem yerinde
Çok akıllılar gerçekten cidden ekonomikmiş ben de bekledim belki bi kıyak geçer bize diye ama yok geçmedi teyzeler dayanamıyo ki hiç onlara ben de öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…