- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.901
geçmiş olsun tatlım sana daSelam kızlar ufaklık iyileşti şimdi ben hastayım dövmüşler dövüşler bir kıyıya atmışlar gibi her yerlerim ağrıyor
Sizler neler yapıyorsunuz ne var ne yok grupta 1 haftadır okuyamadım bile umarım herkes iyidir
canım biraz daha dinlensen iyi olacakÇok sağolun canlar. İlaç aldım yattım. Terle hastalığın büyük bi kısmını attım sanırım.
Küçük kızım gece çok su içmişti 4te tuvalete kalktı. Şimdi uyumuyor cimcime. yatmak uyumak istiyorum yaa
Sağol canım sen nasıl oldunGeçmiş olsun
Ah şu çocukların bıraktıkları.. Bi ara ben de yiyordum. Mide çöp kutusu oluyo. Bişey yememiş gibi görünsen de çok şey yemiş oluyorsun. Dikkat et tatlım.Haklisin canim pilav oglandan kaldi atmak istemedim. Ekmegide normalde sadece sabah yemege calisiyorum ama bazen icim bulaniyor ekmek bastıriyor.
Çok geçmiş olsun kaptanım.yok canımyaaa maalesef üstelik buün küçük sıpa hastalandı gene dr a getirdim şimdi işyerinde yanımda
Ben de çok istiyorum kaptanım. Sanki bi yatsam günlerce uyurmuşum gibi geliyo. Cemreyi okula gönderip küçüğü uyutunca yatmayı düşünüyorum.canım biraz daha dinlensen iyi olacak
İyiyim ben şükür anesteziden heralde kabızlık var onun dışında bişiyciğim yokSağol canım sen nasıl oldun
Ah şu çocukların bıraktıkları.. Bi ara ben de yiyordum. Mide çöp kutusu oluyo. Bişey yememiş gibi görünsen de çok şey yemiş oluyorsun. Dikkat et tatlım.
Çok geçmiş olsun kaptanım.
Ben de çok istiyorum kaptanım. Sanki bi yatsam günlerce uyurmuşum gibi geliyo. Cemreyi okula gönderip küçüğü uyutunca yatmayı düşünüyorum.
Sen kayısı ile çözersin o sorunu :)İyiyim ben şükür anesteziden heralde kabızlık var onun dışında bişiyciğim yok
Tebrikler canım hem sporda kazanmışsın hem kiloda :)Sporda bugun oldum desem yeridir. Sabah 30 dk yoga, aksam da plaj voleybolunda arka arkaya yari final ve final oynadik toplam 100 dk. Veeee filenin sultanlari sampiyon :)
Eki Görüntüle 2563164
Geçmiş olsun canım. Umarım güzel haberler alacağ beş gün vardır önünde..İyiyim ben şükür anesteziden heralde kabızlık var onun dışında bişiyciğim yok
Yaptım çayımı içiyorumSen kayısı ile çözersin o sorunu :)
Gün kesinleşti mi hafta sonu mu transfer canım ?
Teşekkürler kaptanım..günaydınlarr
kızlar malum koşturmacalarım devam ediyor geçmişi okudum ama yazamadım
dennisgo doğum günün kutlu olsun
@fancynancy tatlım kuzularının doğum günü kutlu olsun
@kremsokolabu boncuklar sana maşallah tatlım
İlk güzel haber geldi bakalım darısı üçüncü güne inşallahGeçmiş olsun canım. Umarım güzel haberler alacağ beş gün vardır önünde..
Evet evet onun üstüne almıştımGünaydın
86,8 diye not almışız bir ara sonra aldın cnım benim notlar mı karışmış :))
Ben hedefi yanlış anladım galiba yukarı gidiyorum :) ama dün doğum günü kutlamaları şeysine tuhaf bir şekilde yedim yürüyüş yaptım yalandan ama ip atlayamadım.. o yüzden kilo almaktan değil de karbonların su tutmasından artı olduğunu düşünüyorum :) kilo almak da öyle kolay değil bence.. yani kesin kolay değil ben öyle düşünüyorumKızlar adım adım ilerliyoruz
kardelelen321 hedefini söylemediğin için ben yazdım bence gayet insaflıyım umarım herkes haftalık hedefini yakalar ❤❤
Eki Görüntüle 2563196
Tebrikler gayet iyi vermişsin hafta sonu
Geçmiş olsun canım. Bir tedavinin en önemli aşamasını geride bıraktın belki de tedavi aşamasında çok gerildin onun etkisidir. Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla. Ama bundan sonra hep yüzün gülsün :)İnşallah kaptanım çok teşekkür ederimnedendir anlamadığım bi şekilde hala ağlayasım var
Bundan sonra anestezi yok ama ağlamak da coşmak da serbest :)Teşekkür ederimmdoktorum geldi az önce haftasonu transfer yapabiliriz rahim durumu çok güzel dedi
Benim yeğenim de tüp bebek tedavisine başlayacakları ay gelmeye karar verdi. Ben de onu hep benim ekonomik yeğenim diye severdim. Ama çocuk büyüdükçe tam bir alış veriş manyağı oldu acısını çıkardı başta ödenmeyen paraların. Bir de bu tatilde neşeli neşeli diyor ki “ ben teyzeme her şeyi aldırıyorum yaaaaa”Amiin inşallah
Eşimle yolda onu konuşuyoruz, sana bi sürü para harcadık diyip bi kaç maaşına el mi koysak napsak maddi manevi yıprattı bizi gelmeden diye
Bunu biliyordum diyetisyen bana makarna ya da patatesi salata olarak soğuk yememi önerirdi. Bir de az pişmiş. Sanırım makarna 12 dakikaydı..
Dün hep bi ağlamaklıydım eşim annesini üzdü ben ağlıyorum falan ama bugün neşem yerindeGeçmiş olsun canım. Bir tedavinin en önemli aşamasını geride bıraktın belki de tedavi aşamasında çok gerildin onun etkisidir. Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla. Ama bundan sonra hep yüzün gülsün :)
Çok akıllılar gerçektenBenim yeğenim de tüp bebek tedavisine başlayacakları ay gelmeye karar verdi. Ben de onu hep benim ekonomik yeğenim diye severdim. Ama çocuk büyüdükçe tam bir alış veriş manyağı oldu acısını çıkardı başta ödenmeyen paraların. Bir de bu tatilde neşeli neşeli diyor ki “ ben teyzeme her şeyi aldırıyorum yaaaaa”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?