Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba
Menümü vereyim
Bir dilim ekmek üzerine çemen bir yumurta şekersiz çay
Ara 3 5 kuru üzün tanesi
Şekersiz çay
Öğle
8 yk kuru fasulye
2 yk pilav pirinç
Ekmek yok
Bir elma
Akşam
7 yk kuru börülce
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Ekmek yok
Şekersiz çay ve su 2.5 litre birazdan karın bacak egzersizi yapıcam
Benden bu kadar

Bir daha ki ölçüm ne zamnn ? Bence keesin güzel bir değişim vardır
Bu haftasonu gidebilirim pazar belki. Ya da bi dahaki hafta haftaici bi sabah. Ikisinin arasi uzasin istedim biraz ama cok uzatirsam da regl donemim yaklasicak odem vs. O yuzden bi 10 gun icinde falan gitmem lazim:)

Kendimde çok söz söyleme hakkı bulmasam da arkadaşım, akşam ya pilavı ya da ekmeği seçmeliydin diye bir tavsiyede bulunabilirim.

Sabah haşlanmış yumurta peynir 5 adet yeşil-siyah zeytin 1 kupa yeşilçay yeşillik salata
Öğle -
Ara çay kuru meyve
Akşam tonbalıjlı salata
1 kase çorba
2 dilim ç.ekmeği
Şu akşam ekmeklerini sabah ya da öğleye çeksek daha güzel olacak vallahi. Aynı hataları bende yapıyorum

Şahane

İyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorum uzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
Çok geçmiş olsun canım. Ben de fenayım. Çocuklar 1 haftadır hastaydı lar zaten onları iyi ettim kendim oldum. Her yerim ağrıyor
Cok gecmis olsun nolacak boyle bende hala iyi sayılmam

İyiyim, kasıklarım baya ağrıyo ama iyiyim şükür sen nasılsın? @Leyl-i-fer
Aa emnis yalniz değilsin bak benide etiketliyememis
Bugun bacaklarimda agriyo yürüyüş yapamadım yarin yine doktora gidicem

Selam canım geçmiş olsun evde okula giden çocuk varsa evden hastalık uzak durmuyor anlaşılan takımda da çok hasta var senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…