Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zıplarken spor ayakkabısı giymiyor musun canım ?

Mecburi dinleniyorum canım pek tatlı da değildir ama yürürken, yüksek sesli konuşurken, öksürürken falan epey ağrım oluyo. Teşekkür ederimm
Normal sonuçta kazı çalışması yaptılar içinde :) bir de kendi döngümüze göre daha fazla yumurta geliştiği için yumurtalıklar da biraz zorlanıyor haliyle..

Akşam yediğin abur cuburlar seni epey yağlandırmış olmalıla. Sabahkiler kaliteli yağ ama onların da sağlıklı olsa bile fazla tüketilmesi sorun olabiliyor. Ailenizde kalp damar sorunları yaygınsa genetik olarak da yatkın olabiliyorsun ve kolestrol kolay yükselebiliyor. ben kendimi bildim bileli çok yağlı yiyemem. Ama ben de abur cuburdan patlarım.. Bir de insülin direnci de kolestrol sorunlarını tetikliyor diye söylüyor aile hekimimiz.

Çok ilginç yöntemleri var, şimdiki çocuklar cidden mucize.. ben de hem keyifle izliyorum, hem izin veriyorum ikna etmesine :)
Senin de neşen eksik olmasın canım..

Geçmiş olsun canım hastalıkta insan rahatça uyumak istiyor haklı olarak. Ama ufaklık kendi dünyasında ne yapsın :)

yok canımyaaa maalesef üstelik buün küçük sıpa hastalandı gene dr a getirdim şimdi işyerinde yanımda
Geçmiş olsun kaptanım.. bir an önce geçse de rahat bir hayata kavuşsan ya.. benim çalışırken bel fıtığı atağa geçtiğinde yüzmeye ağırlık verirdim çok iyi gelirdi. Ama sende durum nedir bilmiyorum. Fakat fizik tedavi ile iyileşen de pek olmuyor sanırım

Yaptım çayımı içiyorum az önce aradılar 11den, 9u olgunmuş, 8i döllenmiş. Perşembe cuma yada cumartesi olacak. Hazır bekleyin biz aradığımızda gelmeniz gerek dedi süprizli
Sayı gayet iyi beş günlük upuzun bir yolculuğa başladılar.. bu aradaki performansları transfer gününü belirleyecek sanırım.. güzel haberler alırsınız umarım.

Aynen canim dikkat etmeli azicik ondan azicik bundan derken dünyayi yiyoruz

Evet dün fenaydı ama bugün geçti

Canim hadi hayirli sonuclarla gel insallah. Cuma transfer olsan bir dahaki cumaya mujdeli haberi insallah aliriz. Tek embriyomu konulacak. Benim diged topikte bir arkadas vardi 25 veya 26 yasindaydi ozel hastanede transfer oldu doktora rica ettiler 2 embriyo kondu ikizleri dogdu. Yasada 35 yas üstü diyorlar ama klifina uyduran var

Ben de rica etcem ama koyarlar mı bilmiyorum bakalımm bi haftada belli olur mu kii? Çatlatma iğnesi iolduğum için çok güvenemiyorum

Yapıyorum ama son yaptiklarim kremalı somunlu makarna, tavuklu pilav bana uymuyor. Eşim geçen hafta 3 4 yere davetliydi akşam sadece kendime yapmıyorum çocuğun yemekleri hazır buzluğa.zaman olsa yemem yapmaktansa spor yaparım ama olmuyor.

Uyku konusunu ayrı yazacağım yeni bebek yapacaklara da faydası olur sanırım.

Ayy yapıp yememek çok zor olsa gerek bi kaşıkta olsa tadardım herhalde çok iradesizim

Amiin inşallah

Eşimle yolda onu konuşuyoruz, sana bi sürü para harcadık diyip bi kaç maaşına el mi koysak napsak maddi manevi yıprattı bizi gelmeden diye
O da bana mi sordunuz yaparken dicek.. sadece maddiyat değil çok konuda insan elinden gelenin en iyisini yapmak için kendini zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…