- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.881
Dinlenmeye bak canımİyiyim, kasıklarım baya ağrıyo ama iyiyim şükürsen nasılsın? @Leyl-i-fer
Bence teknik bir sorun yazılış doğru sonuçta :)Etiket beceremiyorum galiba dicem ama bazen de oluyo
tüh ya inşallah bir an önce toparlanırsın
Mecburi dinleniyorum canım pek tatlı da değildir ama yürürken, yüksek sesli konuşurken, öksürürken falan epey ağrım oluyo. Teşekkür ederimmDinlenmeye bak canım ❤
Bence de öyle olmalı acayip dikkat ediyorumBence teknik bir sorun yazılış doğru sonuçta :)
Baya toparladım canım allah razı olsunÇok iyi bugün nasıl oldun canım ?
Evet ya sabah canım istemiyor akşam oldu mu aklıma düşüyorŞu akşam ekmeklerini sabah ya da öğleye çeksek daha güzel olacak vallahi. Aynı hataları bende yapıyorum
HarikasınBen bugün spor yapmayacaktım yine yaptımeroin gibi içime işlemiş Allah herkese bu bağımlılıktan nasip etsin
Zıplamalardan sanırım ayağımın üst kısmı ağrıyor sanki morarırda basarsın ya öyle bir ağrı.bugün kasları dinlendircektim güya
Menüm
Sabah
1 haş yumurta,çörek otlu lor peyniri domates salatalık sade filtre kahve
Öğlen karnıbahar brokoli üstüne yoğurt ile bir tabak
Akşam tarhana çorbası salata
( Bugün dünkü bitmek bilmeyen araları hiç yapmadım)
Spor
60 dk bisiklet
250 dambılla kol hareketi
Ben de yagsiz hic yapamam. Zaten ne kadar saglikli bilmiyorum, hormonlarin ve yagda eriyen vitaminlerin yaga ihtiyaci var sonucta.
Çok merak ettim ya hiç diyetisyene gitmedim ama bu yağ ve protein kesilince karbonhidratla nasıl kilo verebiliyorsunuz ?
Aslinda menu guzel duruyo, kapuska ve salatada hic mi yag yok?
Ben normalde az tükettiğim için eksikliğini duymam hatta sabah zeytin ve ceviz bile fazla geliyor bazen ara öğüne atıyorum cevizi.
Hadi bakalim seninle kontrollu deney yapiyoruz balpamuk, etkili miymis yagsiz diyet gorucez:)Aynı şeyi düşünüyorum ve her havuç salatası yediğimde ama A vitamini yağda çözünür diyerek eşimin salatasına zeytinyağı ekliyorumKendim içinse bu hafta sabrediyorum çünkü özellikle uyardı yağ miktarına devam etmem için. Geçen hafta yağdan verememiştim, ödemim gitti. Ama regl yakın olduğu için yanıltmışta olabilir tabii de, şimdi sözünden çıkmıyorum ki bir görelim ne olacak. Belki de vücudu şaşırtmak iyi gelir ama halsizim resmen spor yapamıyorum.
Bu sorunun cevabını bu Cuma kontrole gidince verebilirim:) Ben de göreceğim bakalım nasıl verliyormuş.
Salatada hiç yağ yok ama kapuskayı normal yağlı yemek yaptım tabii de suyunu süzüyorum yerken.
Belki bünyenin alışkın olmasıyla alakalıdır. Ben de yağsız beslenemem hiç. Ama kolesterolüm sınıra yakın çıktı. Sanırım bu sebeple de yağsız beslenmem konusunda özellikle uyardı. Yağları stok yapmışım.Ki taş çatlasa %24’ün üzerine hiç çıkmayan yağ oranım %27 olmuş. Hayatımda ilk defa...
Sanırım bu yağ deposunu da sabahları doyasıya yediğim avokado ve yumurtaya, akşamları yediğim abur cuburlara borçluyum.
kardelelen321 sanada çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun kardelencim ve kaptanim, bi an once iyilesirsiniz insallah ikiniz de
Kuzum görmemişim sen de mi hasta oldungeçmiş olsun
Çok sağolun canlar. İlaç aldım yattım. Terle hastalığın büyük bi kısmını attım sanırım.Cok gecmis olsun nolacak boyle bende hala iyi sayılmam
Geçmiş olsunÇok sağolun canlar. İlaç aldım yattım. Terle hastalığın büyük bi kısmını attım sanırım.
Küçük kızım gece çok su içmişti 4te tuvalete kalktı. Şimdi uyumuyor cimcime. yatmak uyumak istiyorum yaa
Kendimde çok söz söyleme hakkı bulmasam da arkadaşım, akşam ya pilavı ya da ekmeği seçmeliydin diye bir tavsiyede bulunabilirim.
Ama neden kaçamak mi yaptın sis misin
87.7 86.5 diyelim hedefe :))Evet canım söyle seni de ekleyeyim kusura bakma liste veya dışı aktif girenleri eklemiştim :)
Ev yerleştirme de tam uyamadigim için 400 gram vermiştim bu hafta da öyle aman aman bisey yapmadım sadece dikkat ettim azcik hareket. Menülerimi yazmak istiyorum eskiden ben ne iyiydim o konudaYaa ne güzel
Ama dha sık girsende biraz senden de birşeyler kapsak ne güzel gitmiş kilolar neler yaptın anlatsana :)) yoksa ev yerleştirme temizlmee vs mimbu kadar kilo kaybettirdi :))
Günaydın87.7 86.5 diyelim hedefe :))
Sonra aldın mı olacaktı :) N Nurumcan94Günaydın
86,8 diye not almışız bir ara sonra aldın cnım benim notlar mı karışmış :))
yok canımyaaa maalesef üstelik buün küçük sıpa hastalandı gene dr a getirdim şimdi işyerinde yanımdaGecmedimo daha kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?