- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.301
Banada garip geldiBence senin diyetisyenin olcum aleti bozuk balpamuk:)) borsa mi bu mubarek, yag orani bi asagi bi yukari zip zip:))
Şimdi farkettim aynenn 100gr la hedef gitmiiş oolsun bir başarı var sonuçta :))Oturtmaya çalışıyorum ama saçma sapan zamanlarda yediğim için menü paylaşamadan iki gündür. Yine de uğraşıyorum. Hedefimi 100 gramla kaçırdım.
Ya bugün yerli malı vardı bütün gün okuldaydım şimdi bakabildim 72.2 yim
Yok emniscim ya, bu hafta cok dikkat edemeyince sonuc arti ne yazik kikremsokola kaç kg sin canım senin haftalık hedef tutmuş ve hatta geçmiştir :))
Bildirimsiz olarak yazdı kaptan seni canımYa bugün yerli malı vardı bütün gün okuldaydım şimdi bakabildim 72.2 yim
Güzel sporlarında vardı bu hafta aslında :) kaydettim canımYok emniscim ya, bu hafta cok dikkat edemeyince sonuc arti ne yazik ki
58.5/58.7/-0.2/-%0.34
Biliyodum ama, gecen hafta hop diye 900 gr verince bu hafta pek inemem demistim kendime. Gelecek haftalik hedefim 58.4 emniscim:)
Ya bana baya faydali oluyo aslinda, yaris olmasina gerek yok da minimum tutturmamiz gereken spor hedefi olmasi bile yeterli benim icin. Ben baya gorev bilinciyle spor yapiyorumKıZLar şimdi biraz başınızı ağrıtacağım
Spor listesi tutuyorum ya bana öyle geliyor ki kendi kendime oyalanıyorum bunu gerçekten takip eden liste ile motive olan var mı ? Bu listenin amacı kendi içimizde spor yarışı yapmaktı ama öyle ilerlemiyor bir hırs yok bu konuda içimizde :/ kendi kendime isim ekliyorum sonra bakıyorm hiç sporu yok gerisin geri siliyorum falan telefondan minicik excell çok sıkıcı :)) sözüm şu ki cidden verimli olmuyorsa yapmayalım ? Oluyorsa 100 kişi de olsak yaparım hiç sorun değil .devam edelim derseniz birebir spor yapacağım listede olayım diyenleri tutmak istiyorum ? Siz ne dersiniz
Zaten sınıfın en çalışkanı sensinYa bana baya faydali oluyo aslinda, yaris olmasina gerek yok da minimum tutturmamiz gereken spor hedefi olmasi bile yeterli benim icin. Ben baya gorev bilinciyle spor yapiyorum
Canım ben de bu hafta spor yapmak istiyorum ama anlamadım bu günlük işini yani ne sporu yaptığımızı falan mı yazıcaz benim kafamda havalar soğuduğu için leslie var birde bi program indiricem göbeğim için evde yürüyüş bandı yada bisiklet falan olmadığın dan ufak ufak biseyler yapım diye düşünuyorum arada zumba falan gibiKıZLar şimdi biraz başınızı ağrıtacağım
Spor listesi tutuyorum ya bana öyle geliyor ki kendi kendime oyalanıyorum bunu gerçekten takip eden liste ile motive olan var mı ? Bu listenin amacı kendi içimizde spor yarışı yapmaktı ama öyle ilerlemiyor bir hırs yok bu konuda içimizde :/ kendi kendime isim ekliyorum sonra bakıyorm hiç sporu yok gerisin geri siliyorum falan telefondan minicik excell çok sıkıcı :)) sözüm şu ki cidden verimli olmuyorsa yapmayalım ? Oluyorsa 100 kişi de olsak yaparım hiç sorun değil .devam edelim derseniz birebir spor yapacağım listede olayım diyenleri tutmak istiyorum ? Siz ne dersiniz
SüpersinCanım ben de bu hafta spor yapmak istiyorum ama anlamadım bu günlük işini yani ne sporu yaptığımızı falan mı yazıcaz benim kafamda havalar soğuduğu için leslie var birde bi program indiricem göbeğim için evde yürüyüş bandı yada bisiklet falan olmadığın dan ufak ufak biseyler yapım diye düşünuyorum arada zumba falan gibi
Evet canım bu aralar biraz hızlı gelişmeler oluyor. Ne yıldı ama hala da aralık ayında gider ayak iki büyük şok yaşattı bana. Sizi bilmem ama ben hiç özlemeyeceğim bu seneyi :)Denizcim kolay gelsin. Taşınma işi zordur. Umarım kolaylıkla halledersiniz. Daha yeni dönmüştün yerine yurduna. Çok hızlı yaşadın bu aralar.Nerden, nereye taşınıyorsun?
Evet kaçamak varsa sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum canım. Ama sorun şu ki eskiden kaçamaklar için ekstra spor yapardım şu ara onu yapamıyorum. Onu da yapsam tam olacak..Denizcim menümde bazen yememen gereken şeyler olsa da alman gereken kaloriyi geçmiyorsun genelde. Bence iyisin.
bu saatte bildirim yapılmayacağını bilmelisin canım sabah okula gitmeden yapsaydın kusura bakma eğer haftaya 12 ye kadar bildirim yapmazsan izne ayıracağımYa bugün yerli malı vardı bütün gün okuldaydım şimdi bakabildim 72.2 yim
Of menüye bak.Bugünkü Menüm:
Sabah:
-2 yk yulaf kepeği
-1 muz
-1 su brd. Sütle hazırlanmış lapa.
Ara Öğün ve Öğle Yemeği-Yok.
Akşam:
-Fırında baharatla hazırlanmış kereviz cipsi. (Az yağlı)
-Yeşil çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?