Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KıZLar şimdi biraz başınızı ağrıtacağım
Spor listesi tutuyorum ya bana öyle geliyor ki kendi kendime oyalanıyorum bunu gerçekten takip eden liste ile motive olan var mı ? Bu listenin amacı kendi içimizde spor yarışı yapmaktı ama öyle ilerlemiyor bir hırs yok bu konuda içimizde :/ kendi kendime isim ekliyorum sonra bakıyorm hiç sporu yok gerisin geri siliyorum falan telefondan minicik excell çok sıkıcı :)) sözüm şu ki cidden verimli olmuyorsa yapmayalım ? Oluyorsa 100 kişi de olsak yaparım hiç sorun değil .devam edelim derseniz birebir spor yapacağım listede olayım diyenleri tutmak istiyorum ? Siz ne dersiniz

kremsokola kaç kg sin canım senin haftalık hedef tutmuş ve hatta geçmiştir :))
Yok emniscim ya, bu hafta cok dikkat edemeyince sonuc arti ne yazik ki

58.5/58.7/-0.2/-%0.34

Biliyodum ama, gecen hafta hop diye 900 gr verince bu hafta pek inemem demistim kendime. Gelecek haftalik hedefim 58.4 emniscim:)

Ya bugün yerli malı vardı bütün gün okuldaydım şimdi bakabildim 72.2 yim
Bildirimsiz olarak yazdı kaptan seni canım
Kötü olmayı göze alıp söyleyeyim dün gece girdin yazdın ettin neden demedn böyle böyle bir durum var geç yazabilirim vs bütün gün gir çık sana bakıyouz bildirim yaptı mı diye o kadın iş yerinden bakıyor ediyor ayıp olmuyor mu sence ?
Böyle devam edecekse izne ayrılmanı öneriyorum kusura bakma

Yok emniscim ya, bu hafta cok dikkat edemeyince sonuc arti ne yazik ki

58.5/58.7/-0.2/-%0.34

Biliyodum ama, gecen hafta hop diye 900 gr verince bu hafta pek inemem demistim kendime. Gelecek haftalik hedefim 58.4 emniscim:)
Güzel sporlarında vardı bu hafta aslında :) kaydettim canım
Cuma listesinde senin yine eski kilonu bırakmışım şimdi farkettim kilon hep sabit hahaha

Ya bana baya faydali oluyo aslinda, yaris olmasina gerek yok da minimum tutturmamiz gereken spor hedefi olmasi bile yeterli benim icin. Ben baya gorev bilinciyle spor yapiyorum

Canım ben de bu hafta spor yapmak istiyorum ama anlamadım bu günlük işini yani ne sporu yaptığımızı falan mı yazıcaz benim kafamda havalar soğuduğu için leslie var birde bi program indiricem göbeğim için evde yürüyüş bandı yada bisiklet falan olmadığın dan ufak ufak biseyler yapım diye düşünuyorum arada zumba falan gibi

Süpersin
Canım şöyle bir tablomuz var takım 1. Sayfamızda buna göre siz ne yaptıysanız ben hesaplayıp ekliyorum .
Atıyorum 40 dk Leslie + 100 mekik diyorsun ben puanlıyorım :)

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-13-21-25-43-271_com.android.chrome.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 15
Denizcim kolay gelsin. Taşınma işi zordur. Umarım kolaylıkla halledersiniz. Daha yeni dönmüştün yerine yurduna. Çok hızlı yaşadın bu aralar. Nerden, nereye taşınıyorsun?
Evet canım bu aralar biraz hızlı gelişmeler oluyor. Ne yıldı ama hala da aralık ayında gider ayak iki büyük şok yaşattı bana. Sizi bilmem ama ben hiç özlemeyeceğim bu seneyi :)
Taşınacağımız ev şimdiki eve 10-15 dakikalık bir mesafe canım. Ev sahibimizin başka evine geçiyoruz. Yeni yıl yeni başlangıçlar bizim için şart oldu :)

Denizcim menümde bazen yememen gereken şeyler olsa da alman gereken kaloriyi geçmiyorsun genelde. Bence iyisin.
Evet kaçamak varsa sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum canım. Ama sorun şu ki eskiden kaçamaklar için ekstra spor yapardım şu ara onu yapamıyorum. Onu da yapsam tam olacak..

Ya bugün yerli malı vardı bütün gün okuldaydım şimdi bakabildim 72.2 yim
bu saatte bildirim yapılmayacağını bilmelisin canım sabah okula gitmeden yapsaydın kusura bakma eğer haftaya 12 ye kadar bildirim yapmazsan izne ayıracağım
bak ben listede değilim ama listeyi eklemek için fizik tedavide cepten yaptum altı üstü 5 dk nı almazdı bugün arkadaşımın kızı acile kaldırıldı ambulanala bu telaşta bile ben emnis e mesaj attım sen bir kilonu bildirmedin lütfen bu konuda dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…