- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.281
evet canım 2. ama 2019 bitiyor sorun değil artıkkardelelen321 in 2. İzin hakkı değil mi düzelteceğim 1 yazmışım :) @toplight
Paralasan nolcak arti 1 i attim sukur.lakin listeye yansiyan sadece 100 gr eksi.yeni geldim 1 saat yurudum.100 adet te jamping jacksLeyl-i-fer sen kendini sporla paralıyor musun hala :)
Ama varya super bir rakamm Tebrikler rOhhh yeeeaaaahhh
emnis ( 69,9/68,9/1/%1,43)
Olsun canım bravoParalasan nolcak arti 1 i attim sukur.lakin listeye yansiyan sadece 100 gr eksi.yeni geldim 1 saat yurudum.100 adet te jamping jacks
74.2 yim
Evet canımSüpersinnnn
Canım senin başlangıç 96 yazmıştık ama 96.9muydu
Sağol kuzum deniz demişti ya direnci kırınca gidecek diye öyle oldu vallaAma varya super bir rakamm Tebrikler r
A ben kaçırmışım yazdığını pardon canımSabit yine, 65.5yapamıyorum, kafamda bitirme meselesini uygulayamadim.kek kurabiye tatlı vs. yapıyorum, yiyorum da. Bir hafta daha kendime zaman verip yine olmazsa ara vermeyi düşünüyorum
Harikasın canım tebrikler. Geçen hafta da çok iyiydin. Böyle devam canımOhhh yeeeaaaahhh
emnis ( 69,9/68,9/1/%1,43)
Kreşin sana yakında olması çok iyi olmuş canım. Daha da alışacak eve dönmek istemeyecek bi süre sonra. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra sporları ikiye katlarsın gibime geliyoArada kaçırdıklarımm olabilir tam okuyamadım kahvaltı yapacağım başım ağrımaya başladı açlıktan :)
Kreş konusunda karar verdik lojman içindekine yarım gün gidecek çok sevdi ortamı ❤
Olsun canım 100g deyip geçme o da bişey. Haftaya daha iyisi olurParalasan nolcak arti 1 i attim sukur.lakin listeye yansiyan sadece 100 gr eksi.yeni geldim 1 saat yurudum.100 adet te jamping jacks
74.2 yim
Sağol kuzum devam inşHarikasın canım tebrikler. Geçen hafta da çok iyiydin. Böyle devam canım
Kreşin sana yakında olması çok iyi olmuş canım. Daha da alışacak eve dönmek istemeyecek bi süre sonra. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra sporları ikiye katlarsın gibime geliyo
Bence senin diyetisyenin olcum aleti bozuk balpamuk:)) borsa mi bu mubarek, yag orani bi asagi bi yukari zip zip:))Arkadaşlar kilom 67.7. Kilom artmış gibi görünürken yağ oranım azalmış. Yağ oranım %27’den %24’e inmiş ama kilom 67.2’den 67.7’ye çıkmış nasıl oluyorsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?