- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.421
Maşşallah canım:)Yine ve yeniden sabahtan akşama kara buğday ve kefir yiyip içtim.
1 kupa bitki çayı
2 soda
3lt su
1 saat yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım ama kendini çok aç bırakma oda yapar
Ben kan sulandırıcı hiç kullanmadım pıhtılaşma sorunum olmadığı için ama genel olarak sıkıntılı oluyorlar diye okuyorum. Nelere nelere katlanıyoruz bu uğurda.. sonu güzel olsun da hepsine değer :)Ekranda epey hızlı uçtu gitti çalışkan bi karıncaya benziyodu ama bakalımyeni iğnemle pek kaynaşamadım oksapar ne kadar çok sızlatıyomuş
Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsın canım.Bilemedimki canim sol gözum kapandi resmen. Belki yogurtda yerim birazdan
Ekranda epey hızlı uçtu gitti çalışkan bi karıncaya benziyodu ama bakalımyeni iğnemle pek kaynaşamadım oksapar ne kadar çok sızlatıyomuş
Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsın canım.
Bugünkü menüm
sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 üçgen peynir domates salatalık 5 zeytin
öğlen ; 2 haşlanmış baget limonla roka maydanoz
ara: 2 mandalina 7 badem
akşam; 1 dilim ekmek 6 kaşık ıspanak 1 kase yoğurt
ara; 1 sütlü kahve
3 lt su
-1000 ip 20 dakika bölgesel 7 bin adımCherry Mom
Öyle olmuyor işte 5.güne kadar gelmesi tabi iyi ama değişiyor benim arkadaşım 5aa koydurdu olmadı başka biri yanında 4bb koydurmuş tutmuş nasip işi kaliteymiş oymuş buymuş hep boş eğer doktorun iyiyse kafana takmicaksin kaliteyi 5 kez tüp bebek yaptıran biri olarak ben böyle düşünüyorum hayırlısıBende hic anlamiyorum 5.gün embriyosu iyi derler. Dondurulanlar nasildi
SüperBugünkü menüm
sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 üçgen peynir domates salatalık 5 zeytin
öğlen ; 2 haşlanmış baget limonla roka maydanoz
ara: 2 mandalina 7 badem
akşam; 1 dilim ekmek 6 kaşık ıspanak 1 kase yoğurt
ara; 1 sütlü kahve
3 lt su
-1000 ip 20 dakika bölgesel 7 bin adımCherry Mom
Ye ye hatta dereotu varsa yada maydonoz içine köy biraz öyle yeBilemedimki canim sol gözum kapandi resmen. Belki yogurtda yerim birazdan
Amiin tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah aklımda bulunsunVe morartıyor sakın korkma belki sende olmaz tabi ama genede evde kolanyan olsun alkol iyi geliyor ben pamukla bekletirdim biraz sızısını alsın diye Rabbim gönlüne göre versin Emekleriniz boşa çıkmaz hayırlısı ile inşallah
Hepsi aynı boylardaymış, o yüzden transfer anında seçtiler embriyoyuBende hic anlamiyorum 5.gün embriyosu iyi derler. Dondurulanlar nasildi
Evet aynen öyle bakalım sonuç neler getircekBen kan sulandırıcı hiç kullanmadım pıhtılaşma sorunum olmadığı için ama genel olarak sıkıntılı oluyorlar diye okuyorum. Nelere nelere katlanıyoruz bu uğurda.. sonu güzel olsun da hepsine değer :)
Ben de hem coraspin hem iğne kullanıyorum benim heterozigottu aslında ama yine de önlem almak istediler sanırımBendede kan pirtilasmasi var eger gebelik olursa günde 2 tane vurulmam gerekiyormus.
Evet pıhtılaşma sorunu biraz sıkıntılı ama neyse ki iğneler sayesinde sorunsuz bir hamilelik geçiriyor insan. Umarım bir an önce güzel haberi alır bu iğneye de başlarsınBendede kan pirtilasmasi var eger gebelik olursa günde 2 tane vurulmam gerekiyormus.
Öyle olmuyor işte 5.güne kadar gelmesi tabi iyi ama değişiyor benim arkadaşım 5aa koydurdu olmadı başka biri yanında 4bb koydurmuş tutmuş nasip işi kaliteymiş oymuş buymuş hep boş eğer doktorun iyiyse kafana takmicaksin kaliteyi 5 kez tüp bebek yaptıran biri olarak ben böyle düşünüyorum hayırlısı
Belki zorlanıyorsun ama sonuçta bu daha iyi bir sonuç sağlayacaksa katlanırsın bir şekilde.. bende hiçbir şey yok. En son kendim corasprin kullandım ama hamilelik haberi alınca da ne zaman keseceğim stresi başladı doktor vermedi ki ne yapacağım. Sonra bir de ameliyata girdim ilaç kullandığımı söylemeyi unuttum. Neyse ki kapalı ameliyattı bir sorun olmadı. Ameliyattan bir kaç hafta sonra hatırladım :)Amiin tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah aklımda bulunsun
Hepsi aynı boylardaymış, o yüzden transfer anında seçtiler embriyoyu
Evet aynen öyle bakalım sonuç neler getircek
Ben de hem coraspin hem iğne kullanıyorum benim heterozigottu aslında ama yine de önlem almak istediler sanırım
Amiin tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah aklımda bulunsun
Hepsi aynı boylardaymış, o yüzden transfer anında seçtiler embriyoyu
Evet aynen öyle bakalım sonuç neler getircek
Ben de hem coraspin hem iğne kullanıyorum benim heterozigottu aslında ama yine de önlem almak istediler sanırım
Evet pıhtılaşma sorunu biraz sıkıntılı ama neyse ki iğneler sayesinde sorunsuz bir hamilelik geçiriyor insan. Umarım bir an önce güzel haberi alır bu iğneye de başlarsın
Bu harf ve rakamların detaylı açıklamarı var. 4 hücreler bir yere toplanmış 5 demek kabuğu çatlayıp çıkmaya hazır gibi..Benim hic bilgim yok daha yeni yeni arastirmaya basladim.doktor tüp bebek dedikten sonra insan ihtiyaci olunca arastiriyor.. Hee 5.gün oluncami 5aa falan oluyor. 3le baslayinca 3.gün oluyor o zaman. Nasipten ötesi yok. yeterki Allah nasip etsin.
Amanın iyi ki kapalı ameliyatmış, hamileyken de kullanılıyo aslında sorun olmazdı sankiBelki zorlanıyorsun ama sonuçta bu daha iyi bir sonuç sağlayacaksa katlanırsın bir şekilde.. bende hiçbir şey yok. En son kendim corasprin kullandım ama hamilelik haberi alınca da ne zaman keseceğim stresi başladı doktor vermedi ki ne yapacağım. Sonra bir de ameliyata girdim ilaç kullandığımı söylemeyi unuttum. Neyse ki kapalı ameliyattı bir sorun olmadı. Ameliyattan bir kaç hafta sonra hatırladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?