Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekranda epey hızlı uçtu gitti çalışkan bi karıncaya benziyodu ama bakalım yeni iğnemle pek kaynaşamadım oksapar ne kadar çok sızlatıyomuş
Ben kan sulandırıcı hiç kullanmadım pıhtılaşma sorunum olmadığı için ama genel olarak sıkıntılı oluyorlar diye okuyorum. Nelere nelere katlanıyoruz bu uğurda.. sonu güzel olsun da hepsine değer :)

Ekranda epey hızlı uçtu gitti çalışkan bi karıncaya benziyodu ama bakalım yeni iğnemle pek kaynaşamadım oksapar ne kadar çok sızlatıyomuş

Bendede kan pirtilasmasi var eger gebelik olursa günde 2 tane vurulmam gerekiyormus.

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 üçgen peynir domates salatalık 5 zeytin

öğlen ; 2 haşlanmış baget limonla roka maydanoz

ara: 2 mandalina 7 badem

akşam; 1 dilim ekmek 6 kaşık ıspanak 1 kase yoğurt

ara; 1 sütlü kahve

3 lt su
-1000 ip 20 dakika bölgesel 7 bin adım Cherry Mom

Masallah masallah

Bende hic anlamiyorum 5.gün embriyosu iyi derler. Dondurulanlar nasildi
Öyle olmuyor işte 5.güne kadar gelmesi tabi iyi ama değişiyor benim arkadaşım 5aa koydurdu olmadı başka biri yanında 4bb koydurmuş tutmuş nasip işi kaliteymiş oymuş buymuş hep boş eğer doktorun iyiyse kafana takmicaksin kaliteyi 5 kez tüp bebek yaptıran biri olarak ben böyle düşünüyorum hayırlısı

Süper

Amiin tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah aklımda bulunsun
Bende hic anlamiyorum 5.gün embriyosu iyi derler. Dondurulanlar nasildi
Hepsi aynı boylardaymış, o yüzden transfer anında seçtiler embriyoyu
Evet aynen öyle bakalım sonuç neler getircek
Bendede kan pirtilasmasi var eger gebelik olursa günde 2 tane vurulmam gerekiyormus.
Ben de hem coraspin hem iğne kullanıyorum benim heterozigottu aslında ama yine de önlem almak istediler sanırım

Benim hic bilgim yok daha yeni yeni arastirmaya basladim.doktor tüp bebek dedikten sonra insan ihtiyaci olunca arastiriyor.. Hee 5.gün oluncami 5aa falan oluyor. 3le baslayinca 3.gün oluyor o zaman. Nasipten ötesi yok. yeterki Allah nasip etsin.

Belki zorlanıyorsun ama sonuçta bu daha iyi bir sonuç sağlayacaksa katlanırsın bir şekilde.. bende hiçbir şey yok. En son kendim corasprin kullandım ama hamilelik haberi alınca da ne zaman keseceğim stresi başladı doktor vermedi ki ne yapacağım. Sonra bir de ameliyata girdim ilaç kullandığımı söylemeyi unuttum. Neyse ki kapalı ameliyattı bir sorun olmadı. Ameliyattan bir kaç hafta sonra hatırladım :)

Benimde heterozigot bende simdi coraspin eger gebelik olursa hem coraspin hem igne olucam. Hayirlisi ile olsunda raziyim hepsine.

Evet pıhtılaşma sorunu biraz sıkıntılı ama neyse ki iğneler sayesinde sorunsuz bir hamilelik geçiriyor insan. Umarım bir an önce güzel haberi alır bu iğneye de başlarsın

Insallah canim benim 2 yilda 3 kimyasal oldu daha pirtilasma sorununu yeni farkettik. sonrada gebelik olmadi haziranda tüp bebek denicez .nasip olursa

Bugün kü menüm
Sabah 12.00 1 haşlanmış yumurta 1yk tulum peyniri 1 cay kasığı fıstık ezmesi şekersiz olanlardan yeşillik 1 dilimden birazcık fazla tam buğday ekmeği
Ara 16.00 1 adet elma 17.00 2 yemek kaşığı yoğurt maydonoz karışımı
Akşam 19.20 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 yemek kaşığı taze fasulye avuç içi kadar haşlanmış göğüs 1 yemek kaşığı yoğurt
Yatmadan biraz kuruyemiş yerim cayın yanında
2mil leslie ve egzersiz 193 diyordu yakılan kalori de ve 5 dk zumba
1.5 litre su
Bu ara biraz geç yatıp geç kalkıyorum ondan Ögle yemeğim kaçıyor pazartesi düzene oturturum ınşaallah

Bu harf ve rakamların detaylı açıklamarı var. 4 hücreler bir yere toplanmış 5 demek kabuğu çatlayıp çıkmaya hazır gibi..
çok kaliteli embriyolar tabiki bir avantaj ama rahimin durumu, hatta vücudun durumu bile farklı olduğu için sonuçlar çok değişken oluyor. Hatta bir kişinin iki transferinde bile büyük farklar yaşanabiliyor..
bir de bu kalite konusu gözle bakıp bölünmesine, şekline göre verilen kararlar.. ama genetik olarak sorunlar bilinmiyor. Bazen bu kaliteli embriyolar tutunup, genetik sorunlar nedeniyle düşükle sonuçlanabiliyor..
böyle şeylere takılmak hiç bir şey kazandırmaz aslında. Olayı gelişine yaşamak, rahat olmayı başarmak en güzeli bence

Amanın iyi ki kapalı ameliyatmış, hamileyken de kullanılıyo aslında sorun olmazdı sanki ben coraspini bi kaç ay kullandıktan sonra kan verdim biraz bastırdım mont giydim çıktım normalde kanamaz bi baktım montum ıslak, aa bi baktım kan ta montumdan çıkmış bu iğne daha da sulandırıyo diyolar kesmem inşallah bi tarafımı bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…