Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrrr
Sınav görevim vardı. Oradan geldim.
Yoruldum. Sizler nasılsınız haftasonu.

Harika bi menü ben tostcuyum ama baktım ki tost yediğim zaman 1dilim fazladan ekmek gidiyor yumurta ile değiştirdim haftaya cuma günü hedefime ulaşırsam şöylebir güzel tost yicem ödül olarak
Okulda çok alternatifim olmuyor.
Bir de nöbetçi olduğum için koridorda oluyorum sürekli. Çocukların önünde en uygunu tost oluyor. Fiks cuma menü öğlen tosttur. Ama kendim yapıyorum. Yağ yok. Yağsız peynirle yapıyorum. En hafif tutmaya çalışıyorum.

Tam olması gerektiği gibi bir menü olmuş. Diyetisyenin bana verdiği gibi. Sen de diyetisyene mi gidiyorsun yoksa kendi kendine mi böyle bir beslenme uyguluyorsun?

Evet kremsokolacım ama ölçüme aç ve susuz gidiyoruz zaten. Acaba gece su içtiysem falan o da etkiler mi ki? Gece 3-4 gibi kalkıp su içmiş olabilirim ancak ölçüm sabah saat 11.00’da yapıldı yani 6-7 saat geçmiş. Etkisi olacağını pek sanmıyorum. Ama su oranım da geçen seferkine göre yüksekti gerçekten. Bir de 2 günlük regldim. Belki onun da etkisi vardır. Bilemedim. :)

Bende gitmeyi düşünüyorum reformera ama biraZ daha kilo verince:) her yapan çok memnun 2 ayda neden ağrıların geçmedi ama orası ilginç hiç o kadar uzun süre ağrı çekeni duymadım :)

valla çok sert çalıştım Birde vücudum esnek, en zor hareketleri bile iyi yapabiliyorum diye hoca beni zorladıkça zorladı. Yapabildiğin için bunları yaptırıyorum sana herkes bu kadar kısa sürede yapamaz ama sen disiplinlisin yapabilirsin diyordu. Yapabiliyordum evet çokda iyi gözle görülür karın kaslarım olmuştu yazın göbeğim açık gezdim valla Ama işte bi yorgunluk olmaya başladı belli süre sonra kaldıramadım sanki. Vücudum da alışmıştı 2 gün pilates yapmayınca yapmak istiyordum kaslar çalışmak istiyordu sürekli. Belki ideal kiloma inince yeniden giderim çünkü ideal kiloda değilken o kadar kasa yönelmek doğru gelmiyor bana. Yazın 64 kiloydum gerçi

Bana diyetisyen bi su bardağı vermişti ama neye göre veriyo onu bilmiyorum pek

Günaydıın heyecandan uyuyamadım tüm gece dön dön durdum inşallah öyle olur Allah razı olsuuun

Hadi hayırlısı @pawlovercım duamız seninle. Güzel haberler olsunama herşeyden önce hakkında hayırlısı ve sağlık tabii... Heyecanını paylaşıyorum ve hissediyorum.

Daha vermeye devam edeceğin için almamak en iyisi canım. İstediğin kiloya in orada sabit kal ondan sonra dilediğin gibi alış veriş yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…