- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.381
Özel merkez değil mi orası bekletmezler çok diye düşünüyorum devlet olsa akşamı görürsün de :)Saati de belli değil iyice heyecan yaptırıyolar deliriyoruum
Özel ama çok yoğun bi merkez bazen oturcak yer bile bulamıyorum bekletirseler şaşırmamÖzel merkez değil mi orası bekletmezler çok diye düşünüyorum devlet olsa akşamı görürsün de :)
Hadi ya :)) sabır sabır bol bol dua oku canımÖzel ama çok yoğun bi merkez bazen oturcak yer bile bulamıyorum bekletirseler şaşırmam
Okuyorum kabul olursa inşallahHadi ya :)) sabır sabır bol bol dua oku canım
Netleşti mi hadi bakalım hayırlısıOkuyorum kabul olursa inşallah3te olcak
Okulda çok alternatifim olmuyor.Harika bi menüben tostcuyum ama baktım ki tost yediğim zaman 1dilim fazladan ekmek gidiyor yumurta ile değiştirdim haftaya cuma günü hedefime ulaşırsam şöylebir güzel tost yicem ödül olarak
1 su bardağı yazmış ama azaltırım.Sbah ki 1 Su bardağı yoğurt fazla gibi canıım diyetisyenler yulaf için 3 yemek kaşığı yoğurt anca veriyorlar diye biliyorum
Ay estafurullah :) doğru seninki de diyetisyendi değil mi banada 3 kaşık vermişti yetiyor, 1 brdk görünce şaşırdım kahvaltı önemli o kadarı seni doyuruyor ise devam et canım1 su bardağı yazmış ama azaltırım.
Üstat sizlersiniz.
Selam zeynepcimGünaydınlarrrr
Sınav görevim vardı. Oradan geldim.
Yoruldum. Sizler nasılsınız haftasonu.
Cuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 küçük muz
Öğlen 12.30
2 dilim tam buğday ve yağsız peynir ile tost
tost
1 bardak ayran
Ara 15.00
2 kuru kayısı
Akşam 18.30
Izgara balık
Salata
2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.
O zaman su icmene bagli olabilir balpamukcum. Alet iletkenligini olctugu icin olcumden once cok su icersen kas oranin yuksek cikiyomus, tam tersi az icersen de yag oranin. Dogru olcum icin bi gun once iyi su icin ama olcumden once pek icmeyin diyolar. Youtube'da bi cocuk var makinayi kandirma deneyi yapiyo, alet %4 falan farkli sonuc veriyo su icmeden once ve su ictikten sonra. Aklinda bulunsun:)
Bende gitmeyi düşünüyorum reformera ama biraZ daha kilo verince:) her yapan çok memnun 2 ayda neden ağrıların geçmedi ama orası ilginç hiç o kadar uzun süre ağrı çekeni duymadım :)
Bana diyetisyen bi su bardağı vermişti ama neye göre veriyo onu bilmiyorum pek
Günaydıın heyecandan uyuyamadım tüm gece dön dön durduminşallah öyle olur Allah razı olsuuun
Evet kişinin kilosuna, yağ ve kas oranına göre yiyeceği miktar değişiyor.Kiloya göre mi veriyorlar acaba bilemedim bana çok geldi vlla :))
Daha vermeye devam edeceğin için almamak en iyisi canım. İstediğin kiloya in orada sabit kal ondan sonra dilediğin gibi alış veriş yaparsın..Aynen canım dediğin gibi oldu valla.. bu hafta çünkü özel hiç birşey yapmadım bende şaşkınım kendimi paralamadan gittiğine :)
38 bedene düştüm ama her 38 değil :) kalıbı geniş olan 38şimdiliu beklemedeyim kendime yeni birşey almıyorum eski 38 40 larla idare ediyorm :))
İnşallah bizde erir gideriz@Umutumut82
@yagmurtugba
glsmhmt
@Bmnxx kızlar kaptanımda tabi onay verirse bu cuma listedesiniz çok dikkat edin olur mu şimdiye kadar çok iyi gittiniz sizin listeye girişinizle belki 1. Oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?