- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.401
Canım nasılsın? Umarım sıkıca tutunur bebeğin sana.. güzel haberlerini alırızİyi akşamlar kızlar okuyamadım ancak oturabildim. Kilo verenleri tebrik ediyorumbana dua edin yarın için
Peki eski giysilerinden sen de anlıyor musun bunu? Ben mesela 70 kg olduğumda daha önce 65 kg olduğum zaman giydiğim kotlar oluyordu. Ölçüm yaptırdığımda yağ kütlelerim benzer çıktı, ağırlığındaki 5kg fark kastan kaynaklanıyordu..emniscim öyle enteresan ki. Bana bugün şunu söyledi diyetisyenim; geçen sene 62 kg olduğumdaki yağ kütlemle şu an 67 kg olduğumdaki yağ kütlem aynıymış. Şöyle ki; senin boyundaki birinin 56 kg olması ideal deriz ama ilginç şekilde kastan nasıl bu kadar arttın spor yapmadığın halde bilmiyorum dedi. Kas oranın fazla olduğu içinsenin 66 kg olmanın yeterli olacağını söylüyor alet bana dedi. Yani aslında şu anda senin boyunda 56 kg biri burada olsa şu anda seninle aynıgörünüme sahip olacak kas kütlen fazla ve vücudun sıkı olduğu için dedi.
İnşallah bakalım oldu transfer bekliyorumNetleşti mi hadi bakalım hayırlısı ❤ biz duamızı edelim geri Allah'tan kuzum
Amiin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla gelsinHadi hayırlısı @pawlovercım duamız seninle. Güzel haberler olsunama herşeyden önce hakkında hayırlısı ve sağlık tabii... Heyecanını paylaşıyorum ve hissediyorum.
İyiyimm şimdi oldu transfer 15 dakika oldu bekliyorum, inşallah bakalımCanım nasılsın? Umarım sıkıca tutunur bebeğin sana.. güzel haberlerini alırız
Oyyy inşallah inşallahİnşallah bakalım oldu transfer bekliyorum
Amiin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla gelsin
İyiyimm şimdi oldu transfer 15 dakika oldu bekliyorum, inşallah bakalım
Dur hemen yapayımOyyy inşallah inşallah
Allah'ım test yapaslında mantıken şuan hamile oluyorsun değil mi ? Önemli olan tutunması kalması dıış gebelik vs olmaması değil mi bilmiyorum ondan soruyorum ,
Anam sen bana uymaDur hemen yapayımmantıken evet bir embriyocuk var içimde mesele tutunabilmesi bakalım inşallah hayırlısıyla
Aman denizcim aman dikkat et vermesi zor alması kolay. Diyet bitti hedefe ulaştım deme korumadayım de.. ki bence o vermeden daha zor bir süreç çünkü daha da bir uzun süre insan temkinli olmak zorunda kalıyor. Eskisinden tek fark o kadar yoğun ve hergün spor olmayacak ama menülerni şimdilik çok değiştirme halledersin sen kısa zamanda aldıklarını geri atarsın eminimSelam kızlar;
Bunalımdayım :) yok tatil bitiyordu, yok doğum günü, yok bilmem neydi derken neredeyse +2 oldum bile.. geçen hafta bir de ip atlamasam ne olacaktı acaba?
Sabah kahvaltı öncesi rutin ip atlama ve bölgesel çalışmalara döndüm. Umarım düzenli bir şekilde devam ederim bu hafta.. güne böyle başlayınca kaçamak ihtimalim de azalıyor bence.. şu sıra menülerde az çok fark etmez ama sıklıkla bir kaçamak var. Diğer yediklerimle dengeliyorum belki ama gereksiz şeker yüklüyorum bence kendime.. geç yemekler yedim, bir şeyler içtim uzun lafın kısası biraz kendimi toparlamam lazım.
Ben de sendenim haftaya yaparımAnam sen bana uyma
Bekliyoruz güzel haberleriniBen de sendenim haftaya yaparım
Okuyorum kabul olursa inşallah3te olcak
1 embriyo transfer edildi, kalitesi 3bc imiş sanırım çok kaliteli değil pek anlamıyorum ama embriyolog güzel dediCanim hayirli olsun.kaç tane embriyo yerlestirdiler .birde kalite hücre falan diyorlar
Haklısın canım korumak daha zor.. daha önce de +/-3 kg arası gidip geliyordum. Muhtemelen yine benzer bir şey yaşayacağım çünkü 2 kg alınca bugün hemen frene bastım :) eğer ideal kilomda bıraksaydım böyle devam etmesi sorun olmazdı belki ama daha verilecek kilom var bence. O yüzden 2 kg alınca kendimi şişko hissediyorum :)Aman denizcim aman dikkat et vermesi zor alması kolay. Diyet bitti hedefe ulaştım deme korumadayım de.. ki bence o vermeden daha zor bir süreç çünkü daha da bir uzun süre insan temkinli olmak zorunda kalıyor. Eskisinden tek fark o kadar yoğun ve hergün spor olmayacak ama menülerni şimdilik çok değiştirme halledersin sen kısa zamanda aldıklarını geri atarsın eminim
Hiç takılma ona canım. En kaliteli embriyolar tutunmazken daha umutsuz bakılanlar tutunabiliyor.. burada önemli olan tutunacak umut olmasa zaten transfer etmezler.. bence bundan sonrası senin kahraman embriyoda.. sen oturup dinleneceksin o çalışacak :)1 embriyo transfer edildi, kalitesi 3bc imiş sanırım çok kaliteli değil pek anlamıyorum ama embriyolog güzel dedi
Ekranda epey hızlı uçtu gitti çalışkan bi karıncaya benziyodu ama bakalımHiç takılma ona canım. En kaliteli embriyolar tutunmazken daha umutsuz bakılanlar tutunabiliyor.. burada önemli olan tutunacak umut olmasa zaten transfer etmezler.. bence bundan sonrası senin kahraman embriyoda.. sen oturup dinleneceksin o çalışacak :)
Çok geçmiş olsun canım ama kendini çok aç bırakma oda yaparIyi aksamlar kizlar cok kötü basim agriyor yatmadan menümü paylasiyim resmen gözlerim cikacak gibi .
Sabah 1 yagda yumurta 1 parca peynir yarim salatalik 2kasik biber kavurma 1 dilim ekmek
Ara limonlu soda
Öğle 1 domates 1 salatalik sögüs icine az zeytin yagi
Aksam 1 dilim ekmekle tost 1 kupa şekersiz çay
2litre suCherry Mom
Ve morartıyor sakın korkma belki sende olmaz tabi ama genede evde kolanyan olsun alkol iyi geliyor ben pamukla bekletirdim biraz sızısını alsın diye Rabbim gönlüne göre versin Emekleriniz boşa çıkmaz hayırlısı ile inşallahEkranda epey hızlı uçtu gitti çalışkan bi karıncaya benziyodu ama bakalımyeni iğnemle pek kaynaşamadım oksapar ne kadar çok sızlatıyomuş
1 embriyo transfer edildi, kalitesi 3bc imiş sanırım çok kaliteli değil pek anlamıyorum ama embriyolog güzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?