- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.441
Bu arada kendiliğinden olma ihtimali de var o zaman. Sonuçta daha önce olmuş. Devamı gelmemiş sadece.. umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsa da çok beklemeden hemen pozitif haber alırsın umarım. Bu sürede kendine dikkat etmen sporla diyetle vücudunu hazırlaman iyi olacaktır. Ayrıca vitaminlerde eksik varsa onları da takviye etmek için bu süre bence yeterliInsallah canim benim 2 yilda 3 kimyasal oldu daha pirtilasma sorununu yeni farkettik. sonrada gebelik olmadi haziranda tüp bebek denicez .nasip olursa
Bu harf ve rakamların detaylı açıklamarı var. 4 hücreler bir yere toplanmış 5 demek kabuğu çatlayıp çıkmaya hazır gibi..
çok kaliteli embriyolar tabiki bir avantaj ama rahimin durumu, hatta vücudun durumu bile farklı olduğu için sonuçlar çok değişken oluyor. Hatta bir kişinin iki transferinde bile büyük farklar yaşanabiliyor..
bir de bu kalite konusu gözle bakıp bölünmesine, şekline göre verilen kararlar.. ama genetik olarak sorunlar bilinmiyor. Bazen bu kaliteli embriyolar tutunup, genetik sorunlar nedeniyle düşükle sonuçlanabiliyor..
böyle şeylere takılmak hiç bir şey kazandırmaz aslında. Olayı gelişine yaşamak, rahat olmayı başarmak en güzeli bence
Olur canım inşallah takma kafana muhakkak doktorun bir bildiği oluyor herkezin durumu farklı . 5gün olsada 5bc olabiliyor belki o embriyo 3.Gün de 3aa yani çok iyi belli olmuyor işte illa 5. Güne geldi diye 5aa olacak diye bişey yok dedim ya değişiyorBenim hic bilgim yok daha yeni yeni arastirmaya basladim.doktor tüp bebek dedikten sonra insan ihtiyaci olunca arastiriyor.. Hee 5.gün oluncami 5aa falan oluyor. 3le baslayinca 3.gün oluyor o zaman. Nasipten ötesi yok. yeterki Allah nasip etsin.
Bu arada kendiliğinden olma ihtimali de var o zaman. Sonuçta daha önce olmuş. Devamı gelmemiş sadece.. umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsa da çok beklemeden hemen pozitif haber alırsın umarım. Bu sürede kendine dikkat etmen sporla diyetle vücudunu hazırlaman iyi olacaktır. Ayrıca vitaminlerde eksik varsa onları da takviye etmek için bu süre bence yeterli
Ben de kan verirken ne zaman duruyor diye takip ediyordum oradan anlamaya çalışıyordum bırakıp bırakmamam gerektiğini. Doktorun izni olmadan bir şey kullanmak cidden stresli. Bu kez versin diye senaryo yazdım; ailede olmasa da bizde hamilelikte pıhtılaşma sorunu çıkıyor dedim. Bir corasprin versin de ne zaman bırakacağım diye sorabileyim istedim. Ama doktor dedi ki hamilelik oluşsun bir hematolog görür ona göre ilaç başlar ihtiyaç duyarsa.. başıma yeni işler açtım yani :) zaten endokrin diyetisyen görüyor bir de hematolog ekledim bir corasprin uğruna :)Amanın iyi ki kapalı ameliyatmış, hamileyken de kullanılıyo aslında sorun olmazdı sankiben coraspini bi kaç ay kullandıktan sonra kan verdim biraz bastırdım mont giydim çıktım normalde kanamaz bi baktım montum ıslak, aa bi baktım kan ta montumdan çıkmış bu iğne daha da sulandırıyo diyolar kesmem inşallah bi tarafımı bu süreçte
Katılıyorum tam anlatmak istediğim işte bu . Kişiden kişiye değişiyor benim ilk 2 tüp bebegimde 5aa koymuşlardı tutmamıştı 3.sünde devlette denedim 3gün embriyosu koydular tuttu dedik meğer yanlış yere tutunmuş 7 haftalık ken sezeryanla aldılar 4.cütüp bebekte eşimden hücre bulamadılar rosi yöntemini deneyelim dedik onda da 5.Gün 4bb dediler 2 tane koydular oda olmadı nasip den ötesi yok hep çok iyi dediler benim yanımdakilerede yok yüzde 10 dediler ama onların olduBu harf ve rakamların detaylı açıklamarı var. 4 hücreler bir yere toplanmış 5 demek kabuğu çatlayıp çıkmaya hazır gibi..
çok kaliteli embriyolar tabiki bir avantaj ama rahimin durumu, hatta vücudun durumu bile farklı olduğu için sonuçlar çok değişken oluyor. Hatta bir kişinin iki transferinde bile büyük farklar yaşanabiliyor..
bir de bu kalite konusu gözle bakıp bölünmesine, şekline göre verilen kararlar.. ama genetik olarak sorunlar bilinmiyor. Bazen bu kaliteli embriyolar tutunup, genetik sorunlar nedeniyle düşükle sonuçlanabiliyor..
böyle şeylere takılmak hiç bir şey kazandırmaz aslında. Olayı gelişine yaşamak, rahat olmayı başarmak en güzeli bence
Senin iş yılan hikayesine dönmüşBen de kan verirken ne zaman duruyor diye takip ediyordum oradan anlamaya çalışıyordum bırakıp bırakmamam gerektiğini. Doktorun izni olmadan bir şey kullanmak cidden stresli. Bu kez versin diye senaryo yazdım; ailede olmasa da bizde hamilelikte pıhtılaşma sorunu çıkıyor dedim. Bir corasprin versin de ne zaman bırakacağım diye sorabileyim istedim. Ama doktor dedi ki hamilelik oluşsun bir hematolog görür ona göre ilaç başlar ihtiyaç duyarsa.. başıma yeni işler açtım yani :) zaten endokrin diyetisyen görüyor bir de hematolog ekledim bir corasprin uğruna :)
Hormon iğneleri hem metabolizmayı yavaşlatıyor hem iştah açıyor hızlı kilo almak genelde kaçınılmaz oluyor. Almayanları da ekstra tebrik etmek gerekir bence :) bu kiloyu hızlı aldığın için vermen de kolay olacaktır. Yeter ki diyet ve sporuna uy.. ben de 9-10 ayda 15 kg aldım. Bir kaç ayda rahatça verdim aldığım kiloları..Bende spor ve diyete basladim. 7 ay hormon ilac ve igneleriyle 73kg dan 94kg ya ciktim. Hazirana kadar spor diyet yapicam. Vitamin kullaniyorum. En azindan tüp bebege hazirlik olur.o arada kendinden olursada süper olur.
Benim de 3 kere iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. 2 tanesi tazeydi negatif sonuçlandı, 1 tanesi dondurulmuştu tuttu ama sağlıklı ilerlemedi.. Transfer öncesi embriyoya bir iltifatlar bir iltifatlar diyorum bu kez utan da tutun ama ya :) fakat bizim embriyolar yaşamak istemedi nedense. İki tane dondurulmuş bekliyor onlar da 5. Gün.. canımız isteyince gideceğiz transfer ettireceğiz bakalım :)Katılıyorum tam anlatmak istediğim işte bu . Kişiden kişiye değişiyor benim ilk 2 tüp bebegimde 5aa koymuşlardı tutmamıştı 3.sünde devlette denedim 3gün embriyosu koydular tuttu dedik meğer yanlış yere tutunmuş 7 haftalık ken sezeryanla aldılar 4.cütüp bebekte eşimden hücre bulamadılar rosi yöntemini deneyelim dedik onda da 5.Gün 4bb dediler 2 tane koydular oda olmadı nasip den ötesi yok hep çok iyi dediler benim yanımdakilerede yok yüzde 10 dediler ama onların oldu
Ailede varsa da benim haberim yok ben kesinlikle uydurdum :) ama bizim ailenin yarısı sağlıkçı olduğundan, baba tarafımızda da kalp damar sorunları genetik olduğundan kuzenler falan bol bol aspirin kullanır. Hatta kararsız kalmıştım kullansam mı kullanmasam mı diye kuzenimin birisi aman ne düşünüyorsun ben bir senedir içiyorum aspirin dedi kopmuştumSenin iş yılan hikayesine dönmüşevet doktorun izni olmayınca insan stresleniyor. Pıhtılaşma gerçekten var mı ailede hamilelikte yoksa cidden sen yazsın diye mi uydurdun? Uydurduysan boşver gitme
Hormon iğneleri hem metabolizmayı yavaşlatıyor hem iştah açıyor hızlı kilo almak genelde kaçınılmaz oluyor. Almayanları da ekstra tebrik etmek gerekir bence :) bu kiloyu hızlı aldığın için vermen de kolay olacaktır. Yeter ki diyet ve sporuna uy.. ben de 9-10 ayda 15 kg aldım. Bir kaç ayda rahatça verdim aldığım kiloları..
Zamanını bekliyor demek ki olsun sonuçta bi gebelik oluşmuş bidahakine sağlıkla gelir inşallah:)Benim de 3 kere iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. 2 tanesi tazeydi negatif sonuçlandı, 1 tanesi dondurulmuştu tuttu ama sağlıklı ilerlemedi.. Transfer öncesi embriyoya bir iltifatlar bir iltifatlar diyorum bu kez utan da tutun ama ya :) fakat bizim embriyolar yaşamak istemedi nedense. İki tane dondurulmuş bekliyor onlar da 5. Gün.. canımız isteyince gideceğiz transfer ettireceğiz bakalım :)
Geçmiş olsun canım inş hafiflemiiştir şimdiIyi aksamlar kizlar cok kötü basim agriyor yatmadan menümü paylasiyim resmen gözlerim cikacak gibi .
Sabah 1 yagda yumurta 1 parca peynir yarim salatalik 2kasik biber kavurma 1 dilim ekmek
Ara limonlu soda
Öğle 1 domates 1 salatalik sögüs icine az zeytin yagi
Aksam 1 dilim ekmekle tost 1 kupa şekersiz çay
2litre suCherry Mom
Geçmiş olsun canım gerçekten ilginç olmuş.. neyse ki alerjin yok..Benide ayağımdan arı soktu
Ve tam bir hafta önce evde uçarken gördüğüm havluyla balkona attığım arıyere düşmüştü uçamıyordu bile doğru düzgün aman dedim zaten öleceksin ecelin benden olmasın gitti bir hafta sonra beni soktu ve öldü resmen hainlik
Sağol canım sadede şişlik ve o bölgede hafif ağrı var .Geçmiş olsun canım gerçekten ilginç olmuş.. neyse ki alerjin yok..
Peki eski giysilerinden sen de anlıyor musun bunu? Ben mesela 70 kg olduğumda daha önce 65 kg olduğum zaman giydiğim kotlar oluyordu. Ölçüm yaptırdığımda yağ kütlelerim benzer çıktı, ağırlığındaki 5kg fark kastan kaynaklanıyordu..
Yok hedef için geç kalmadında güncel kilonu bildirmedin değil mi ? Ben mi kaçırdım bu aralar çok detaylı okuyamıyorumBirde benim hedef vermem gerekiyordu değil mi ben söylemedim çünkü dün yazamadım ben buraya bırakayımCherry Mom 56 diyorum geç mi kaldım bilmiyorumda
Pamukçum senin bu haftaki hedeffin acaba nedir :))Genellikle tayt giydiğim için bunu idrak edemiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?