- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.481
Bugün fazla karbonhidrat olmuş sanki canım.. spor yapabilirsen çok iyi olur ve bu kadar karbonhidrat ödem olmasın diye mutlaka bol su içmelisin..Arkadaşlar bugün zor bir gün geçirdim hemde baya stresli evde değildim misafirlikteydim şimdi geldim bugün kü menüm
Sabah 10.00 1 adet omlet ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15.00 4 adet beyaz lahana dolması
Akşam 17.30 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kurufasulye susuz 5 adet beyaz lahana dolması küçüklerinden
Yatmadan biraz kuruyemiş ve meyve yerim kendimi çok aç bırakıyorum muhakkak yarın bi düzene giricem hayırlı akşamlar
Su 3 bardak falan sanırım
Spor yatmadan yapabilirsem yazarım
Unutmuşum canım 1 adet kızartmaAkşamki içli köfte sayısını yazmamışsın canım. Bir de haşlama mı kızartma mıydı?
Evet ya malesef benim pazarlar genelde böyle hep birileri gelir yada biz gideriz ama tutamadım kendimi demeyim elimde bunlar vardı poğaça börek falan kek serbetli tatlılar en masumları seçtim :) şu su işini halletmem lazım gerçekten ama yok midem bulanıyor sonra da hep ödemBugün fazla karbonhidrat olmuş sanki canım.. spor yapabilirsen çok iyi olur ve bu kadar karbonhidrat ödem olmasın diye mutlaka bol su içmelisin..
Ay bende oğlumu ykadım çantasını hazırladımSelam kızlar.
İnternet sorunum vardı
Hallettim çok şükür.
Yarından itibaren full time buradayım.
Bu akşam malum çocuk yıkama , okul kıyafetlerini ütüleme derken yoğunluk.
Olsun arada vücudu şaşırtmak lazım oda şok olmuşturBugünkü menüm toplamda fena değil ama bir öğünüm var ki tam bomba.. neyse ki erken yedim o saatten sonra bir şey yemedim, yarın öğlene kadar da yemem herhalde :)
sabah;2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir domates salata, 5 zeytin
akşam; et şiş ( normalde 2 şiş bir porsiyon ediyor ben 4 şiş yedim) yarım lavaş, 2 kaşık közlenmiş patlıcan, 2 kaşık ezme, 2 kaşık humus, 5 zeytin, yeşil salata
2 lt su
-12 bin adım yürüyüş 20 dakika bölgesel 500 ipCherry Mom
Yaa hayırlı olsun hemencik alışır inşallahAy bende oğlumu ykadım çantasını hazırladımyarın ilk kreş günümüz bakalım
Inşallah çok güzel geçer ilk gününüz hadi hayırlı olsunAy bende oğlumu ykadım çantasını hazırladımyarın ilk kreş günümüz bakalım
İnşYaa hayırlı olsun hemencik alışır inşallah
İnşallah canım çok sağolInşallah çok güzel geçer ilk gününüz hadi hayırlı olsun
Ona da iyi gelir belki arkadaş edinmek ayy ben bile heyecanlandım çok normalİnş ❤yarın gerçi 1 saatcik kalacak duruma göre kademeli arttıracağız iyi olur umarım heyecanlıyım
Kolay gelsinKizlar selam 2 gundur giremiyorum, tasinmam yaklastikca ev telasesi sardi gunlerdir bi emlakciyla bi bankayla gorusup duruyoruz. Kacamak yapmadim, ama sporum da sadece yuruyus...
Bende diyorum yazdıda ben mi kaçırdım kolay gelsin canım sayfada taşınan taşınana :))Kizlar selam 2 gundur giremiyorum, tasinmam yaklastikca ev telasesi sardi gunlerdir bi emlakciyla bi bankayla gorusup duruyoruz. Kacamak yapmadim, ama sporum da sadece yuruyus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?