Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün fazla karbonhidrat olmuş sanki canım.. spor yapabilirsen çok iyi olur ve bu kadar karbonhidrat ödem olmasın diye mutlaka bol su içmelisin..

Bugünkü menüm toplamda fena değil ama bir öğünüm var ki tam bomba.. neyse ki erken yedim o saatten sonra bir şey yemedim, yarın öğlene kadar da yemem herhalde :)

sabah;2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir domates salata, 5 zeytin

akşam; et şiş ( normalde 2 şiş bir porsiyon ediyor ben 4 şiş yedim) yarım lavaş, 2 kaşık közlenmiş patlıcan, 2 kaşık ezme, 2 kaşık humus, 5 zeytin, yeşil salata

2 lt su
-12 bin adım yürüyüş 20 dakika bölgesel 500 ip Cherry Mom

İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah beyaz peynir,az tel peynir 1/4 sucuklu yumurta 2 dilim ekmek 1 kaşık bal domates salata söğüş şekersiz çay
Öğle-
Ara sade türk kahvesi
Akşam çiğköftr dürüm 1 bardak ayran
Ara 1 adet portakal
1.5 lt su

İyi akşamlaar

Menülerimi yazmaya geri başlıyım da gerektiği yerde dövün beni

sabah
2 krep
Peynir
Yumurta
Ceviz
Domates

öğlen
bakla yemeği
Yoğurt

Ara (eş zoru )
2 çilek
Yarım armut
Küçük bi avuç üzüm
3 dilim portakal

Akşam
Yeşil mercimekli yoğurt çorbası

su 2 litreyi geçtim daha içerim yatana kadar

Bugün fazla karbonhidrat olmuş sanki canım.. spor yapabilirsen çok iyi olur ve bu kadar karbonhidrat ödem olmasın diye mutlaka bol su içmelisin..
Evet ya malesef benim pazarlar genelde böyle hep birileri gelir yada biz gideriz ama tutamadım kendimi demeyim elimde bunlar vardı poğaça börek falan kek serbetli tatlılar en masumları seçtim :) şu su işini halletmem lazım gerçekten ama yok midem bulanıyor sonra da hep ödem

Selam kızlar.
İnternet sorunum vardı
Hallettim çok şükür.
Yarından itibaren full time buradayım.
Bu akşam malum çocuk yıkama , okul kıyafetlerini ütüleme derken yoğunluk.
Ay bende oğlumu ykadım çantasını hazırladım yarın ilk kreş günümüz bakalım

Olsun arada vücudu şaşırtmak lazım oda şok olmuştur

Kizlar selam 2 gundur giremiyorum, tasinmam yaklastikca ev telasesi sardi gunlerdir bi emlakciyla bi bankayla gorusup duruyoruz. Kacamak yapmadim, ama sporum da sadece yuruyus...
Bende diyorum yazdıda ben mi kaçırdım kolay gelsin canım sayfada taşınan taşınana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…