- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.801
Börek dışında bir sıkıntı yok ( normal şartlarda ) ama tek öğün beslenme sonrası evet fazla gelmiş olabilir çok dikkat etmen lazım canım
[/QUOTE
Kalori mi aşmadım ama evde olsam bunları yemezdim. Yarında misafirim gelecek yemeğe aksama kadar bisey yemeyip akşam yiyeceğim artık. Cuma öncesi hiç olmadi
Aa tüh kötü olmuş belki yarın kendisi gitmek ister inşallahSabır canım duymazdan gel
Emre maalesef bugün götürmedim güç bela ikna etmiştim parkta üstünü çamur yapınca gidemedik
Kuru iftiraaaa
Aa tüh kötü olmuş belki yarın kendisi gitmek ister inşallah
Daha dördüncü gün canım beklemelerdeyim. Kalçadan olan iğne biraz zorluyo onun dışında iyiyim şükürNasil oldun canim varmi gelisme
Daha dördüncü gün canım beklemelerdeyim. Kalçadan olan iğne biraz zorluyo onun dışında iyiyim şükür
Beşinci gün embriyosu, 26sı test günüm3.gün embriyosuydu degilmi.ozaman daha 3 gün daha bekleniyor diye okumustum
Beşinci gün embriyosu, 26sı test günüm
İnşallah bakalım erken yapınca da kese, kalp atışı derken yine bi telaş sarıyo çokta erken öğrenmeye gerek yokCumartesi cikar belki. Insallah son tedavin olur
Yaaa onu bende arada yapıyorumŞahsen sabahtan beri yemek sepetinde geziyorum. Sabahtan beri siparis veriyorum sonra siliyorum.
Ciğköfte pizza kokoreç cikolatalı pasta (nasil bir midem varsa )
Bizde ayni sekildeyiz.Ya kızlar bu kargolar ne zaaman düzelecek şu cuma çılgınlık haftasında millet çoştu herhalde hiç bir kargo gelmiyor bende tesadüf oğlana bişeyler almıştım o hafta hiç bu kadar geç geleceğini düşünmedim 2 hafta oldu yolda gözüküyor
Ya kızlar bu kargolar ne zaaman düzelecek şu cuma çılgınlık haftasında millet çoştu herhalde hiç bir kargo gelmiyor bende tesadüf oğlana bişeyler almıştım o hafta hiç bu kadar geç geleceğini düşünmedim 2 hafta oldu yolda gözüküyor
Evet PTTB
Bizde ayni sekildeyiz.
Hele ptt getiricekse en az 1 haftan daha var biliyorum
Iyi aksamlar bugün kü menümrejim döneminde bu misafirlik işini hiç sevmiyorum.
Sabah
1 kase yoğurt
Ara
Bir dilim elma
Öğle
2yk kasığı kara buğday
2yk yoğurt
Ara
3 mercimek köftesi
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim peynirli börek
Akşam
4 ızgara kofte
Salata yağsız ve tuzsuz
3 lt su
45 dk yürüyüş 20 dakika egzersiz
Çok uzun oldu bu liste vicdanım sızlıyor. Yarim daha çok sızlayacak
İyi akşamlar kızlar, sinir küpü olduğumdan pek uğrayamadım. Menümü yazıp kaçayım
sabah
2 ceviz
Bi avuç kabak çekirdeği
2 yumurta sarısı
Peynir
1 dilim ekmek
öğlen
8yk taze fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası
akşam
3yk bulgur pilavı
6yk yeşil mercimek
Su 2,5 litre
Sabır canım duymazdan gel
Emre maalesef bugün götürmedim güç bela ikna etmiştim parkta üstünü çamur yapınca gidemedik
Selam kızlar gözümü dişçide açtım bu gün dişime kanal tedavisi yapıldıuyuşukluk geçene kadar bir şey yyüyemedim 4 de yedim
Öğle 16:00 tost çay
Ara türk kahvesi şekersiz
Akşam bulgur pilavı domatesli 4 kaşık avuç içi kadar yağsız tavuk gögsü
Ara mandalina
Su içmeyi eğlenceli hale getirmek içinde mudo dan yeni yıl için tasarlanan su bardaklarından aldım 400 ml içmeden bırakmıylrum 3 bardak içtim bu saate kadar umarım su içmeyi bana sevdirir
Ya kızlar bu kargolar ne zaaman düzelecek şu cuma çılgınlık haftasında millet çoştu herhalde hiç bir kargo gelmiyor bende tesadüf oğlana bişeyler almıştım o hafta hiç bu kadar geç geleceğini düşünmedim 2 hafta oldu yolda gözüküyor
Rejimdeyken misafir olayı beni bitiriyor. Yesen bi dert yemesen bi dert. Sınav gibi gecebilene aşk olsunSabah 09.00 1 adet sahanda yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.00 yarım havuç
Ögle 13.00 yemegi yetistiremedim ve tekrardan bu sefer peynirli omlet yaptm 1 yumurta ile
Ara 15.30 burda isler yayından çıkıyor yaptığın magnoli dan tencereden kalanı 4 yemek kaşığı yedim bisküvisiz meyvasız
Akşam 19.30 misafirler gecikince 1 adet tam buğday ekmeği ile 5 yemek kaşığı mantar sote yedim onlar 20.30 da geldi ayıp olmasin diye masaya oturdum ev sahibi olduğumdan sadece yarım kase yoğurt çorbası içtim
Ara 22.00 1 porsiyon magnolia yani yalancı tavuk göğsü yedim hararetli bi konuya daldık ilk başta 3 kasık yiyip bırakacaktım ama kendime hakim olamadım
Spor yok ama tüm gün hiç oturmadım öğlene kadar temizlik sonra yemek derken şimdi gittiler
Kalkıp hemen spor yapacam inşallah
Sabah ta baya eksi görmüştüm of ki ne of. Birde önümüzdeki 4 gün full time calisacam sabah 10 akşam10 bi fuarda yemek olayını nasıl yapicam bi fikrim yok Ara öğünlerim muhakkak kaçacak çok kalabalık bi fuar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?