- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.761
Cok geçmiş olsun benimde öyle ciyuu ciyuuu ötüyor resmen bide ben grip değilim sadece ağzımın tadı yok ben biraz önce viks sürdüm sırtıma göğsüme sanki biraz rahatladım gibi tavsiye ederimValla canim sanki karda uyumuş gibiyim.nefes aldikca ıslık çalıyor göğsüm.
Ev aktara döndü ailecek şifayi kaptik.
Akşama kadar boş boş oturdum.. simit yedim ama başka ekmek yemedim diye kendimi oyaladım. sonra rahat edemedim atladım. başlarken 1000 atlamayı planlıyordum. Hadi 500 daha, bir tane daha diye diye 3 bin atladım :)Tek seferde miiiiiiiii pes
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsınız..Valla canim sanki karda uyumuş gibiyim.nefes aldikca ıslık çalıyor göğsüm.
Ev aktara döndü ailecek şifayi kaptik.
Geçmiş olsun canım bence doktora bir görün ciğerlerinden öyle ses geldiği için kontrol ettirmek iyi olacaktır. Hem de hastalanmadan iyileşirsin belki deCok geçmiş olsun benimde öyle ciyuu ciyuuu ötüyor resmen bide ben grip değilim sadece ağzımın tadı yok ben biraz önce viks sürdüm sırtıma göğsüme sanki biraz rahatladım gibi tavsiye ederim
Kolay gelsin canım bir an önce biter umarım. Tadilat işleri de sıkıcı ve zor geliyor bana her zaman :)İyi akşamlar kızlar evde birden tadilat işleri çıktı onunla uğraşıyorum sabahtan beri
Menümü yazayım
Sabah kepekli tost açık çay
Öğle-
Akşam yemek olmadığı için dışarı çıktık kuşbaşılı pide yedimayran 1 bardak
Susam çok kaloriliAkşama kadar boş boş oturdum.. simit yedim ama başka ekmek yemedim diye kendimi oyaladım. sonra rahat edemedim atladım. başlarken 1000 atlamayı planlıyordum. Hadi 500 daha, bir tane daha diye diye 3 bin atladım :)
Bakalım Cuma tartısında hedefim eksi sonuçta yarın da kaçamak yaparsam yarın da atlayacağım. Aç gözlülüğümün cezası.. o değil de bir simit nasıl 320 kalori olabilir hiç anlamıyorum.. canım çıktı o kadar kalori yakacağım diye.. 5 dakika keyif için 55 dakika eziyet çekiyoruz; adaletin bu mu dünya demek istiyorum :)
Ah((
Doktora gidin bence bu seneki gripler çok fena antibiyotiksiz adamı seriyor yatağa
Evet benim rahatlamam lazım zaten stresli bir insanımdır iyice kaygı aldı yürüdü bende. Yanında konuşmuyorum yani dikkat ediyorum olabildiğince hatta gün içinde olumlu olumsuz okuldan da bahsetmiyorum sadece okula doğru yürürken bir kaç şey söylüyorum kapı önündeyim istediğn zMn gel beni öp geri oynamaya ddevam et diyorum am bugün koluma yapıştı resmen
Ben de sana nasil gidiyor kreş süreci diye soracaktım malum ben de 2 yaşında vermeyi planlıyorum. Cocugun yapisi egilimlerine dikkat etmek onemli, oğlunun genel karakteri nasıl dışa dönük girişken bir çocuk mu? Benimkinin yapısı temkinli, hele bu ara tam anneci ilk gördüğü insanlara ortamlara hep cok mesafeli yaklaşıyor kalabalik sevmiyor genelde oyun gruplarinda pasif kaliyor bana yaklasiyor hep. oyun eglence parkına gittik tüm çocuklar çılgın gibi oyuncaklara saldırırken benimki bana sarıldı yarım saat bir saate yakin benim tesvikimle ancak açıldı. Tam bir tracy hogg touchy baby. Eger dışa dönük çocuklar bile zorlanıyorsa biz ne yapariz diyorum da...
menemene bayıldım. Bizim eşimle en çok yediğimiz şey, sanırım bunda benim yemek yapma becerimin fazla olmamasınin da payi var ama tam bir az zahmet bol lezzet yiyeceği. Bu zaten bizim bir numaralı kriterimiz yemek yaparken
Valla ben hic tattirmadim şeker filan bildiğiniz bebek yemeklerini kuru ekmeği bile biraz daha ver diye istiyor onların tadını bilse ne yaparım hayal edemiyorum..
Cok geçmiş olsun benimde öyle ciyuu ciyuuu ötüyor resmen bide ben grip değilim sadece ağzımın tadı yok ben biraz önce viks sürdüm sırtıma göğsüme sanki biraz rahatladım gibi tavsiye ederim
Benim oğlumda dış dünyaya çok kapalı bende çok çektim hala devam ediyoruz. Zor iş çocuk büyütmek.Canım zaten şuan eğitim alsın niyetiyle göndermiyorm sadece sosyalleşsin arkadaşlarıyla oynasın diye. anne baba bir yere kadar tatmin ediyor.kışın çocuklar evde kapalı bunalıyorlar. Durduk yere bardağı atıyor kırıyor sırf sıkıldığı için. Zaten yarım gün yazdırdık lojman içinde bir kreş 2 hafta bir deneme süremiz var bakalım alışmazsa tabi vazgeçeceğiz
Derili tavuk biraz sıkıntı sanki diğerleri karışık olsa da gayet iyi.. afiyet olsun. Her zaman spor olduğu için bir şekilde telafi ediyorsun aslında.Gunaydinlaaaar. Bugun okuldan ciktigimda acliktan gozum donmustu, o yuzden biraz garip bi menum oldu:) Aksam sadece tavuk ve salata yapicaktim, ama sundan da yiyim bundan da yiyim diye diye biraz abartmis olabilirim
Oglen: tavuklu ve avokadolu salata, yarim dilim ekmek
Ara: 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 3 findik, 1 havuc
Aksam: 200 gr firinda tavuk (derili), 4 kasik yogurt, yesil salata, lahana tursusu, 3 kasik haslanmis ispanak
Kalorilerini ekliyince cok fazla yapmiyo ama biraz karistirdim evet:) Tursu da yarin odem yapar kesin, o yuzden tartilip moral bozmicam.
Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk pilatesCherry Mom
Günaydın aynen köprüden önce son çıkışGünaydın kızlar
Erken kalktım ama hiç kalkmak istemiyorum. Hava soğuk olunca güne başlamak da zor oluyor sanırım. Cuma’ya az kaldı hepimiz güzel iki gün geçirelim sonra tartıda yüzümüz gülsün..
Çokk ne emek ne emekBenim oğlumda dış dünyaya çok kapalı bende çok çektim hala devam ediyoruz. Zor iş çocuk büyütmek.
Bence kötü bir menü değil.Gunaydinlaaaar. Bugun okuldan ciktigimda acliktan gozum donmustu, o yuzden biraz garip bi menum oldu:) Aksam sadece tavuk ve salata yapicaktim, ama sundan da yiyim bundan da yiyim diye diye biraz abartmis olabilirim
Oglen: tavuklu ve avokadolu salata, yarim dilim ekmek
Ara: 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 3 findik, 1 havuc
Aksam: 200 gr firinda tavuk (derili), 4 kasik yogurt, yesil salata, lahana tursusu, 3 kasik haslanmis ispanak
Kalorilerini ekliyince cok fazla yapmiyo ama biraz karistirdim evet:) Tursu da yarin odem yapar kesin, o yuzden tartilip moral bozmicam.
Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk pilatesCherry Mom
Günaydın kızlar
Erken kalktım ama hiç kalkmak istemiyorum. Hava soğuk olunca güne başlamak da zor oluyor sanırım. Cuma’ya az kaldı hepimiz güzel iki gün geçirelim sonra tartıda yüzümüz gülsün..
Canım bu hafta senin oğluşla okul maceramız vardı.Günaydın aynen köprüden önce son çıkışiyi değerlendirelim en çok da ben bun hafta hiç kafamı yoramadım bu işe stres küpüyüm
Selam canımMerhaba kızlar.
Bu gün okulda çok yoğundu.
Ancak biraz rahatladım.
Sizlerde durum nasıl.
Ne var ne yok geçmişe bakayım geleyim.
Aynen öyle oluyo, naptın kolayladinmi esya toplamayıGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?