- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.841
3, gün embriyosu için 6-7 gün test için erken olur.. 5. Gün embriyoları için o tarihlerde çıkıyor ama Silik çıktığı için bu defa da koyulaşacak mı stresine giriyor insanlar :)3.gün embriyosuydu degilmi.ozaman daha 3 gün daha bekleniyor diye okumustum
Ayakkabısız yapma canım kendini sakatlayabilirsin..3 mil leslie 500 hayali ip atlama ayakkabısız yarın ki ayaklarımı düşünmek istemiyorum
Belki de zaman ilerledikçe stres yapıyorsun canım.. bunlar normal şeyler.. zaten haftaya sonuç belli olacak.. hatta su an olacak şey içinde şekillenmekte :)Rahatım diyorum ama değilim galiba tuhaf tuhaf rüyalar görüyorumama işin tuhaf yanı uykumda yok uyuyamıyorum gece 4te kalktım kabak çekirdeği çitledim eşim sen kafayı yemişsin diyip duruyo
Bizdeki yeme kapasitesi kimde var acaba.. alakasız şeyleri üst üste yemekte uzmanız bence.. sanki midemiz çöplük.. hani bir şey yerken tabağı ile oynayan böyle kırk kere düşünenler var ya hastayım onlara :)
Ayakkabısız yapma canım kendini sakatlayabilirsin..
Ay bir de stresten zayıflayanlara hastayım. Ben stresli olunca dolabın önüme masa atasın geliyor.. git gel zor olmasın diye :)Benim esimin arkadasinin esi var resmen kiz tabagiyla oynuyor.47kgüniversitedeyken 38kg ya düşmüş stresten. Bende stres yaptikca sisiyorum
Daha düzelmedin mi canım ya.. uzun sürdü sanki nasıl incindiyse kendine gelemedi baksana :)Örnek ben halen ağrı devam ediyor ne çektim be
Yok canım aynen sağlam incitmişimDaha düzelmedin mi canım ya.. uzun sürdü sanki nasıl incindiyse kendine gelemedi baksana :)
İp iyi hoş da böyle sıkıntılıları var işte.. ben Leslie de dahil her zaman spor ayakkabısı giyiyorum bu nedenle..Yok canım aynen sağlam incitmişim
Off evet yaa bende öyleyimAy bir de stresten zayıflayanlara hastayım. Ben stresli olunca dolabın önüme masa atasın geliyor.. git gel zor olmasın diye :)
Her geçen gün biraz daha alışıyor ne güzel canım.. sen de git sporunu yap kalorini yak. Ben de yürüyüş yaptım böyle mi bıraksam ip mi atlasam üstüne diye papatya falı bakıyorum :)Selam kızlar herkes iyidir inş bugün yazamadım emre bütün enerjimi alıyor :))
Ama bugün çok daha iyiydik okulda hatta öğretmenlerini öptü sarıldı ayrıldı bizim için büyük gelişme zaten onlara güvendi mi iş bitecek.7 de spora gideceğim az kalori yakayım yoksa yarın nanayy gülüm nanay
Leslie de değil ayakkabı çorap bile giymemİp iyi hoş da böyle sıkıntılıları var işte.. ben Leslie de dahil her zaman spor ayakkabısı giyiyorum bu nedenle..
5000 iple zaten listeyi alt üst ettinHer geçen gün biraz daha alışıyor ne güzel canım.. sen de git sporunu yap kalorini yak. Ben de yürüyüş yaptım böyle mi bıraksam ip mi atlasam üstüne diye papatya falı bakıyorum :)
Bilmiyorum ki aslında değilim diyorum ama kendimi kandırıyorum galibaBelki de zaman ilerledikçe stres yapıyorsun canım.. bunlar normal şeyler.. zaten haftaya sonuç belli olacak.. hatta su an olacak şey içinde şekillenmekte :)
Yaaaa inşşBilmiyorum ki aslında değilim diyorum ama kendimi kandırıyorum galibayanıma yaklaşanı yakarım modundayım tuttu gibi hissediyorum ama inşallah yanılmıyorumdur
Beni de dürtüklüyo şeytan test yap diye ama uymicamYaaaa inşş
Bende hamile kalınca belirti olmadan hissetmiştim hatta doktora reglim gecikti demştm ama gecikme bile daha olmamıştıkandırdım
Yapma boşver sabır kuzumBeni de dürtüklüyo şeytan test yap diye ama uymicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?