- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.781
Tamamen katılıyorum.benim soyliyceklerimi yazmissin.Canim benim oglan anasinifinda gittigimiz okul tam gün 2 sinif var 3_4 yaş ve 5_6 yaş diye. Biz gecen yildan tecrübeliyiz diye okulun ilk günü anne sen bekleme ben kendimi kötü hissedersem öğretmen seni arar dedi ben yinede ilk gün bekledim. ama gecen yil 1 1hafta bekledim . Bu yil 3_4yaş grubundakilerin cogu agliyor annelerine yapisiyor annelerde acaba gerimi alsak diye düsünüyorlar .sende okulun basinda göndermeye baslasaydin görecektinki digerleride ayni durumda ve cocuklarin haraketleri cok normal.ben sana söyledigimi söyledim bir süre sonra eve gelmek istemicekler biraz sabir diye. Simdi okulun sayfasindan onlarin sinifinada bakiyorum kurabiyeler yapiyorlar dans ediyorlar .seninkide öyle olucak biraz sabirli ve rahat ol.üzme kendini.
Bizde her Cuma yaklaştığında bir sessizlik oluyor sanki. Bu kez iyiye işaret olsun ama.. sesimiz değil yağımız bizi terk etsin :)Selam canım
Bi sessizlik var grupta, cumaya nasıl eksi geliriz tasasi herhalde.(bende dahil)
Cok gecmis olsun.bu seneki hastalik ayaktan ve doktorsuz gecmiyo.heleki hersey bizim elimize bakiyosa cabuk toparlanmakta gerekiyor maalesefYarina ailecek randevu aldik bugünüde atlatsak valla kendim yatiyorum ama oglan yoruyor
Canim pes etme hemen dun bir bugun iki.gitmeyecek cocuk daha buyuk problemler cikariyor inan.surda 5-6 ay gidicek zaten hemde yarim gun cogundada ki insallah olmaz hastalik izni falan .alisir merak etme.burda pes edersen 1.siniftada ayni seyleri yasayabilirsiniz haberin olsun.zorlama yok sevdirmek var.diger velilerlede konus.Canım zaten şuan eğitim alsın niyetiyle göndermiyorm sadece sosyalleşsin arkadaşlarıyla oynasın diye. anne baba bir yere kadar tatmin ediyor.kışın çocuklar evde kapalı bunalıyorlar. Durduk yere bardağı atıyor kırıyor sırf sıkıldığı için. Zaten yarım gün yazdırdık lojman içinde bir kreş 2 hafta bir deneme süremiz var bakalım alışmazsa tabi vazgeçeceğiz
Cok gecmis olsun.bu seneki hastalik ayaktan ve doktorsuz gecmiyo.heleki hersey bizim elimize bakiyosa cabuk toparlanmakta gerekiyor maalesef
Bizde her Cuma yaklaştığında bir sessizlik oluyor sanki. Bu kez iyiye işaret olsun ama.. sesimiz değil yağımız bizi terk etsin :)
Yine de tartilmaktan vazgecemiyorum odem oldigumu bile bile ,cumaya duser mi acabaSürekli tartılmasak kafa karışıklığı da olmaz bence. Çünkü ödem oluyor bağırsakların durumu fark yaratıyor bilemiyorsun ki.. alırken de hemen almıyoruz verirken de bence :)
Cherry Mom
Eee calisamiyormusunuz yani izinmi verdileryok canım sabotaj ihtimali var klima da patlamış o kadar yayılma sebebi oymuş
Ayy nasıl umut oldu bana sağol canım umarım dediğin gibi olurCanim benim oglan anasinifinda gittigimiz okul tam gün 2 sinif var 3_4 yaş ve 5_6 yaş diye. Biz gecen yildan tecrübeliyiz diye okulun ilk günü anne sen bekleme ben kendimi kötü hissedersem öğretmen seni arar dedi ben yinede ilk gün bekledim. ama gecen yil 1 1hafta bekledim . Bu yil 3_4yaş grubundakilerin cogu agliyor annelerine yapisiyor annelerde acaba gerimi alsak diye düsünüyorlar .sende okulun basinda göndermeye baslasaydin görecektinki digerleride ayni durumda ve cocuklarin haraketleri cok normal.ben sana söyledigimi söyledim bir süre sonra eve gelmek istemicekler biraz sabir diye. Simdi okulun sayfasindan onlarin sinifinada bakiyorum kurabiyeler yapiyorlar dans ediyorlar .seninkide öyle olucak biraz sabirli ve rahat ol.üzme kendini.
Valla ne macera :)) sağol canım bakalım deediğin gibi hasarsız kapatalım inş :)Canım bu hafta senin oğluşla okul maceramız vardı.
Çok normal. Alma haftaya fazadı ile telafi edersin zaten
Kuru iftiraaaaBenim diger cuma grubumdan tecrübem var.eger sessizlik varsa birileri biryerlerde götürüyor galiba
Selam canım
Bi sessizlik var grupta, cumaya nasıl eksi geliriz tasasi herhalde.(bende dahil)
Çok hafif bir menü.Kizlar menümüde yazayim.
Sabah 2 dilim k.ekmekle tost çay
Ara limonlu çay
Öglen peynirli salata
Ara sekersiz türk kahvesi
Aksam tonbalikli salata yerim limonlu soda ile.
Su 2 litreye tamamlarim.
Cherry Mom
Börek dışında bir sıkıntı yok ( normal şartlarda ) ama tek öğün beslenme sonrası evet fazla gelmiş olabilir çok dikkat etmen lazım canımIyi aksamlar bugün kü menümrejim döneminde bu misafirlik işini hiç sevmiyorum.
Sabah
1 kase yoğurt
Ara
Bir dilim elma
Öğle
2yk kasığı kara buğday
2yk yoğurt
Ara
3 mercimek köftesi
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim peynirli börek
Akşam
4 ızgara kofte
Salata yağsız ve tuzsuz
3 lt su
45 dk yürüyüş 20 dakika egzersiz
Çok uzun oldu bu liste vicdanım sızlıyor. Yarim daha çok sızlayacak
Hayır olsun kuzum kim sinirlendiriyor böyle bir zamanda seniİyi akşamlar kızlar, sinir küpü olduğumdan pek uğrayamadım. Menümü yazıp kaçayım
sabah
2 ceviz
Bi avuç kabak çekirdeği
2 yumurta sarısı
Peynir
1 dilim ekmek
öğlen
8yk taze fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası
akşam
3yk bulgur pilavı
6yk yeşil mercimek
Su 2,5 litre
Düşüncesiz insanlar her türlü zamanda düşüncesiz işte insanın pimini çekip atıveriyolarHayır olsun kuzum kim sinirlendiriyor böyle bir zamanda seni
Neyse ki sinirine yenik düşmemişsin menü güzel ❤
Sabır canım duymazdan gelDüşüncesiz insanlar her türlü zamanda düşüncesiz işte insanın pimini çekip atıveriyolar
Emre nasıldı bugün alıştı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?