Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.

Sabah 1dilim ekmek 1haslama yumurta 4 zeytin peynir çay

Öğle 1yumurtayla menemen cay 1dilim ekmek
Ara 6 tane çubuk kraker
Aksam tonbalikli salata limonlu soda

Bugün yemek yapamadim.
2litre su Cherry Mom

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun, sen hasta oglan hasta

Şahsen sabahtan beri yemek sepetinde geziyorum. Sabahtan beri siparis veriyorum sonra siliyorum.
Ciğköfte pizza kokoreç cikolatalı pasta (nasil bir midem varsa )
Aman aman çok sakıncalı bence :) iradeni mi test ediyorsun yapılan araştırmalar gösteriyor ki irade kullandıkça azalan birşey yani canının istediği şeylerde kendini kısıtladıkça bir sonrakinde direnme gücün azalıyor o nedenle bu durumlardan uzak durmak en iyisi. Boş yere kendini zorlama bence. Mesela açıp açıp yeni kıyafetlere, spor yapan insanlara motivasyon hikayelerine bakabilirsin :)

Rahatım diyorum ama değilim galiba tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum ama işin tuhaf yanı uykumda yok uyuyamıyorum gece 4te kalktım kabak çekirdeği çitledim eşim sen kafayı yemişsin diyip duruyo
Ya ben hamileyken birden rüya dünyam çok zenginleşmişti ama senin icinndaha erken galiba :S

Bugün kü menüm
Sabah 07.30 1.5 adet haşlanmış yumurta 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 12.00 4 adet beypazarı kurusu 1 adet incir
Akşam 17.00 tavuk şiş ekmeksiz ve bol salata bugün hiç oturmadım hâlâ çalışıyorum eve gidince çok acıkırsam biraz fıstık ezmesi yerim şu 1.5 litre

Ya ben hamileyken birden rüya dünyam çok zenginleşmişti ama senin icinndaha erken galiba :S
Benimde öyle olmuştu hatta tamamiyle oğluma benzer bir çocuk görmüştüm cinsiyet bile belli değildi daha. Çok kötü bir rüyaydı ama yine de oğlumu gördüm diye sevinçle uyanmıştım

Menüyü beğendim yanlış anlaşılmasın, oğluna üzüldüm geçmiş olsun ..

Yok bence benim kuruntum tamamen bi gün bi bebek emziriyorum ertesi gün kaçırılıyorum dün de köpeciğimin bacağını yiyodu başka köpek falan günden güne canileşen rüyalar görüyorum
Spordan geldim ve ayağımı orda bıraktım sanırım hoca yeni bir krem önerdi bakalım yarınn onu alacağım topal topal geldim eve
Yaa zorlamasaydın keşke o kadar kalıcı bişeye dönüşür mazallah

Benimde öyle olmuştu hatta tamamiyle oğluma benzer bir çocuk görmüştüm cinsiyet bile belli değildi daha. Çok kötü bir rüyaydı ama yine de oğlumu gördüm diye sevinçle uyanmıştım
Nasıl yaa inanır mısın ben de bir buçuk yaşlarında bir erkek çocuğu gördüm bizimki doğunca eşim sordu hatta gördüğün çocuğa benziyor mu diye.. yenidoğan haline benzemiyordu ama simdi 16 aylik ve baya baya benziyor rüyamdakine ama ufak farklar var.

Ben inanmam böyle şeylere ama bilimsel açıklaması olabilir sonuçta çocuğun dnasi içimizde fenotipi beyin çözüyor olabilir belki

Bugün sabah 1 tost, 2 dilim ekmek ve peynirle
Öğle kahve, 10 fındık, 10 badem, 1 mandalina
Akşam yarım tabak ıspanak yemeği yarım tabak kıyma sos, bol salata

Bu akşam spor salonu açılış yapacaktım ama bir işiniz çıktı yarın sabah 6da ilk iş spor salonu dönüşte kilo bildirimi yaparım

Sabah 6 mi Kiyamet kopsa sabah 6'da kalkip spor yapamam sanirim ya

Sabah 6 mi Kiyamet kopsa sabah 6'da kalkip spor yapamam sanirim ya
Ya bebekten önce ve sonra diye hayat 2ye ayrılıyor daha önce kıyamet kopsa yapamam dediğim neler neler var bilsen spor alanı 6da açılıyor oğlan 7de uyanıyor eşim işe gitmeden gidip gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…