- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.861
Çok geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.
Sabah 1dilim ekmek 1haslama yumurta 4 zeytin peynir çay
Öğle 1yumurtayla menemen cay 1dilim ekmek
Ara 6 tane çubuk kraker
Aksam tonbalikli salata limonlu soda
Bugün yemek yapamadim.
2litre suCherry Mom
Cok gecmis olsun, sen hasta oglan hastaIyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.
Ara 6 tane çubuk kraker
Bugün yemek yapamadim.
2litre suCherry Mom
Aman aman çok sakıncalı bence :) iradeni mi test ediyorsun yapılan araştırmalar gösteriyor ki irade kullandıkça azalan birşey yani canının istediği şeylerde kendini kısıtladıkça bir sonrakinde direnme gücün azalıyor o nedenle bu durumlardan uzak durmak en iyisi. Boş yere kendini zorlama bence. Mesela açıp açıp yeni kıyafetlere, spor yapan insanlara motivasyon hikayelerine bakabilirsin :)Şahsen sabahtan beri yemek sepetinde geziyorum. Sabahtan beri siparis veriyorum sonra siliyorum.
Ciğköfte pizza kokoreç cikolatalı pasta (nasil bir midem varsa )
Ya ben hamileyken birden rüya dünyam çok zenginleşmişti ama senin icinndaha erken galiba :SRahatım diyorum ama değilim galiba tuhaf tuhaf rüyalar görüyorumama işin tuhaf yanı uykumda yok uyuyamıyorum gece 4te kalktım kabak çekirdeği çitledim eşim sen kafayı yemişsin diyip duruyo
Tamm canım gerçekten az daha sakatlayacaktım sen deyince anladımAyakkabısız yapma canım kendini sakatlayabilirsin..
Naısl yaa leslie spor ayakkabıyla mi? Ben evde çorapla yapıyorum hep bir şey olmadı ama farkeder mi ki..İp iyi hoş da böyle sıkıntılıları var işte.. ben Leslie de dahil her zaman spor ayakkabısı giyiyorum bu nedenle..
Benimde öyle olmuştu hatta tamamiyle oğluma benzer bir çocuk görmüştüm cinsiyet bile belli değildi daha. Çok kötü bir rüyaydı ama yine de oğlumu gördüm diye sevinçle uyanmıştımYa ben hamileyken birden rüya dünyam çok zenginleşmişti ama senin icinndaha erken galiba :S
Menüyü beğendim yanlış anlaşılmasın, oğluna üzüldüm geçmiş olsun ..Iyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.
Ara 6 tane çubuk kraker
Bugün yemek yapamadim.
2litre suCherry Mom
Yok bence benim kuruntum tamamenYa ben hamileyken birden rüya dünyam çok zenginleşmişti ama senin icinndaha erken galiba :S
Yaa zorlamasaydın keşke o kadar kalıcı bişeye dönüşür mazallahSpordan geldim ve ayağımı orda bıraktım sanırım hoca yeni bir krem önerdi bakalım yarınn onu alacağım topal topal geldim eve
Nasıl yaa inanır mısın ben de bir buçuk yaşlarında bir erkek çocuğu gördüm bizimki doğunca eşim sordu hatta gördüğün çocuğa benziyor mu diye.. yenidoğan haline benzemiyordu ama simdi 16 aylik ve baya baya benziyor rüyamdakine ama ufak farklar var.Benimde öyle olmuştu hatta tamamiyle oğluma benzer bir çocuk görmüştüm cinsiyet bile belli değildi daha. Çok kötü bir rüyaydı ama yine de oğlumu gördüm diye sevinçle uyanmıştım
Sabah 6 miBugün sabah 1 tost, 2 dilim ekmek ve peynirle
Öğle kahve, 10 fındık, 10 badem, 1 mandalina
Akşam yarım tabak ıspanak yemeği yarım tabak kıyma sos, bol salata
Bu akşam spor salonu açılış yapacaktım ama bir işiniz çıktı yarın sabah 6da ilk iş spor salonu dönüşte kilo bildirimi yaparım
Ya bebekten önce ve sonra diye hayat 2ye ayrılıyor daha önce kıyamet kopsa yapamam dediğim neler neler var bilsenSabah 6 miKiyamet kopsa sabah 6'da kalkip spor yapamam sanirim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?