Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende pek inanmamda sonradan emreye benzedikçe rüya daha bir anlamlandı
Benim gördüğüm bu halleriydi 2 3 yaşlar saç baş gözler aynı ...eşim mavi gözlüdür kusura bakma ama oğlumuz kahverengi boncuk gözlü olcak demiştim hatta

Ya bebekten önce ve sonra diye hayat 2ye ayrılıyor daha önce kıyamet kopsa yapamam dediğim neler neler var bilsen spor alanı 6da açılıyor oğlan 7de uyanıyor eşim işe gitmeden gidip gelmem lazım
Süper ne güzel zaman yarattın kendine eminim çok iyi gelecek

dün gece birkaç bölüm silicon valley izledik uzun zamandan sonra bu da bir ilkti sanırım..

yarın önce koşu bandında yürüyüş/koşu sonra da aletlerle ağırlık çalışması planlıyorum. Tartı öncesi dikkate et dediginiz birşey var mı?

Ağırlıktansa Cardio tarzı şeyler tartıda daha iyi eksi gösterir :) gün içinde yaptığın için ödemde olmaz .hep böyle yaparsan aç karnına çok güzel kilo verirsin

tursu yememek ben ettim sen etme

Ağırlıktansa Cardio tarzı şeyler tartıda daha iyi eksi gösterir :) gün içinde yaptığın için ödemde olmaz .hep böyle yaparsan aç karnına çok güzel kilo verirsin
Ben önceden bebek koyduğun yerde dururken yani :) sabah ilk iş leslie yapıyordum ama şimdilerde mümkün olmadı. Yeni yıl hedeflerimi düşünmeye başladım günlük rutinimi düzenleyeceğim araya kendimmişim bir leslie sıkıştırmam lazım. Bakalım bugün ben mutfak işi yaparken bir çekmece ona açtım içindekileri çıkar diz ac kapat bayağı kendi oynadı bensiz oynamaya alisinca bir 45 dk olur gibi geliyor. Lego ya başladı haftasonu klasik set alicam.

Aynen bende oğlum pusette dururken eski sitemizde spor salonu vardı oraaya indiriyordum onuda :)) ama şimdi bize spor zamanı ya senin yaptığın gibi sabah errken saatte yada benim yaptığım gibi gece geç saatlerde :))

Kıyamam çok üzüldüm inş çabuk toparlar ya biz hasta olunca neysede çocuklar hasta olmasınlar

Ben de sabah sabah hocaya sinir olmakla mesgulum . Adam resmen kendine is aranmis, benim kabul olmus makaleye yorum yazmis. Hic yoktan is cikti basima ya... Zaten kabul olmus makale, niye ugrasiyoruz ki anlamadim. Cani mi sikildi adamin nedir yani
Sen o eski bahsettiğin hocadan kurtulmadın mı ?aynı kişi mi yoksa iş güzarlar mı çoğaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…