- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.941
canım bu hafta 3 arkadsş listeye girmeye hak kazandı daha da canlanacakKaptanım listede de 3 kişi kalmış. yeni gelen arkadaşlar katılınca daha iyi olacaktır canlanacaktır liste..
Tabi ki de söz veriyorum@umutumut82
@Bmnxx
@yagmurtugba
kızlar bu hafta listeye girmeye hak kazandınız takım kurallarına uyacağınıza söz veriyorsanız listeye alıyoruz sizleri
Çok teşekkür ederim herşey için gerçekten haklısınız ilgilenemedim hakkınızı helal edinSevgili L Libas7 takım kurallarına hiç bir şekilde uymadın daha önce defalarca uyardık bize takım olarak zarar verdin yazdığımız yazılara kadınlar kulübüne girdiğin halde en son çarşamba 15,10 da girmişsin takıma hiç birşey yazmamışsın modaratör sebahar ın uygun görüşleri ile cuma yarışmalarından dskalifiye edileceksin tatlım
Keşke böyle olmasaydı benden yana varsa helal olsun tabiÇok teşekkür ederim herşey için gerçekten haklısınız ilgilenemedim hakkınızı helal edin
Tebrik ederim canım azıcık dikkat edince gitti ne güzelKızlaar 54.5 olmuşumaldığım kiloların 1den fazlası gitmiş kendiliğinden çok mutluyum kilo verenlerin hepsini tebrik ediyoruum
Muhtemelen ilaçlar ödem yapmıştı, ilaçlar azalınca ödem de indi diye düşünüyorumTebrik ederim canım azıcık dikkat edince gitti ne güzel
Yaa halen düzelmedin miKuzum bırakmadım da, daha tam toparlayamadım. Hastalıklardan bi kurtulayım gelicem.
Geçen akşam biraz bakındım buraya ama paylaşım yapamadan çıktım. Özledim hepinizi
hiç canını sıkma canım eminim haftaya çok iyi bi eksi göreceksin.toplight kaptanım düşmüyor valla ne oldu bilemedim sanki pastalar çörekler yedim çok üzgünüm
emnis ( 68,9/69,2/-0,3/%-0,44)
Yıllardır bu derece hastalanmamıştım canım. Yeni yeni toparlıyorum. Tabi iyileşme sürecinin uzamasında dinlenemememin de büyük payı var. Hiç bişey de yiyemiyorum ama kilo hep artıyor. Anlamadım gitti.Yaa halen düzelmedin mi
Bizde seni özledik valla nerde eski gırgırlararayı açmayalım :)
Aynen canım yaa. Aynı eleştiri benim için de geçerli. Artık adam akıllı bişeyler yapmalıyız.Selamlar
45 dk leslie sikistirdim araya, kilom 53.6 biraz eksiye geçtim ama böyle son dakikalarla olmuyor sıkıyönetim lazım (eleştiri kendime )..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?