- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.921
Ee süpersin verdiğin sözü tutmak önemli :) gelecek hafta daha ve sonraki haftalarda da tutarsan 7 lerle buluşman yakındır :)
Ay bir de stresten zayıflayanlara hastayım. Ben stresli olunca dolabın önüme masa atasın geliyor.. git gel zor olmasın diye :)
Selam kızlar herkes iyidir inş bugün yazamadım emre bütün enerjimi alıyor :))
Ama bugün çok daha iyiydik okulda hatta öğretmenlerini öptü sarıldı ayrıldı bizim için büyük gelişme zaten onlara güvendi mi iş bitecek.7 de spora gideceğim az kalori yakayım yoksa yarın nanayy gülüm nanay
Kızlar merhaba ben dünkü menümü veremedim ana geçerli bir sebebim var acayip baş ağrısı vardı hatta akşam saat 8 de yattım o derece ağrıyordu şimdi tartımı bildireyim eden Cuma 56.3 bildirmişim
Pazartesi 56.00
Bugün 55.7 ama ben kızlar zayıflıyor hissetmiyorum kaslardan mı gidiyor acaba Eki Görüntüle 2567054
Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Gecen cuma tarti 92kg
Bugun tarti 91.40kg spor yapamadigimdan cok zor gidiyor.
Cuma hedefim 90.50kg
Cherry Mom
Ilk hedefimi tutturamadım
Geçen cuma 81.1
Bugün 79.6
Haftaya hedefim 78.5
Kızlar hepinizi tebrik ederim.Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim.. benim için çok erken o nedenle tartılmadım henüz ama pantolonum diyor ki verdin, tabi giyerek esnetmediysem :)
geçmiş olsun tatlımIyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.
Sabah 1dilim ekmek 1haslama yumurta 4 zeytin peynir çay
Öğle 1yumurtayla menemen cay 1dilim ekmek
Ara 6 tane çubuk kraker
Aksam tonbalikli salata limonlu soda
Bugün yemek yapamadim.
2litre suCherry Mom
Oley hedefimi tutturdum ama ben 65 li bir şeyler bekliyordum pantolon yalan söylemez dedim ama söyledi zalım :)
Günaydın kızlarrr süpersiniz erkenden bildirimler yapılmışkilo veren herkesi tebrik ederim ben okuldayım listeyi yapayım çocuğu beklerken dedim ama burda telefon çok çekmiyor sinir etti beni sayfalar yüklenmiyor kırk saatte eve geçince kendi kilomla birlikte döneceğim size sabah tartıldım gıcık oldum kendime ama muhtemelen dün akşamki sporun ödemi yani inş öyledir
Oley hedefimi tutturdum ama ben 65 li bir şeyler bekliyordum pantolon yalan söylemez dedim ama söyledi zalım :)
günaydınlar kızlar sabah kan verdim geldim hastaneden şimdi listeyi br toparlayayım kalan kısmını emnis cim halleder
Belki az gitmiş ama gitmiş canım tebrik ederim.. Gelecek hafta daha iyi olur umarım..Kızlar bende durumlar pek iç açıcı değil.
Artı değilim ama azıcık eksideyim.
Geçen hafta : 93.7
Bu hafta : 93.4 kg.
Fark : 300 Gr.
Eki Görüntüle 2567073
Evet canım bir gün önce spor varsa ödem kaçınılmaz oluyor sonuçta beklerken yürüyüş yapma imkanın varsa değerlendir. Yoksa eve gidince bakarsın hal çaresine :)Günaydın kızlarrr süpersiniz erkenden bildirimler yapılmışkilo veren herkesi tebrik ederim ben okuldayım listeyi yapayım çocuğu beklerken dedim ama burda telefon çok çekmiyor sinir etti beni sayfalar yüklenmiyor kırk saatte eve geçince kendi kilomla birlikte döneceğim size sabah tartıldım gıcık oldum kendime ama muhtemelen dün akşamki sporun ödemi yani inş öyledir
Olsun tartıya çok takılma öncelikli hedefin incelmek olsun. Çünkü inceliyorsan tartı eksi göstermese de iyi bir şeyler oluyor vücutta. Bu hafta olmazsa gelecek haftalarda mutlaka karşılığını alıyorsunİnşallah canım.
Ben de akşam yemek olmayınca çiğ köfte yedim.
O herhal beni şişirdi.
Ahhh zalım pantolon.
Bende öğle canım ya.
Sanki zayıflıyor um ama kilo eksilmiyor.
Çok ilginç.
Hayrola geçmiş olsun kaptanım.
Kaptanım listede de 3 kişi kalmış. yeni gelen arkadaşlar katılınca daha iyi olacaktır canlanacaktır liste..günaydınlar kızlar sabah kan verdim geldim hastaneden şimdi listeyi br toparlayayım kalan kısmını emnis cim halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?