- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.981
Ayy inşallahAyy evettt ❤ kuzum inş çok güzel şekilde ilerler herşey
Asla kaptanım yola devam bu hafta sakatlık ve emrenin okul sorunu biraz koptum o yüzdn oldu sanırımkuzum dikkat et 69-70 senin direnç noktan vucüt geri çekmek isteyecek sen devam et böyle gidecek emin ol kilo vermedim diye sakın ha moralini bozma
Söyledin mi eşine :)) nasıl sel olmazzzAyy inşallahduygularım sel
Yok daha söylemedim nasıl söylesem bilemiyorumSöyledin mi eşine :)) nasıl sel olmazzz
Pazartesiye kadar sabredeyim diyorum kana ama belki yarın dayanamaz onu da veririmpawlover Mübarek cuma ne güzel haber verdin valla kan tahlili mi yaptırsan birde :)))
Ay süper haber canım tebrik ederim umarım sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın minik kahramanınıBen merakıma yenik düştüm, test yaptımsağlıkla devam ederse inşallah pozitif
Hayırlı cumalar regli denn bayagi bir odemim vardi yurudum geldim sabitim şükür.74.2Leyl-i-fer kuzum sen ne yapıyorsun :))
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar regli denn bayagi bir odemim vardi yurudum geldim sabitim şükür.74.2
Yaa inşallah bakalım başladı heyecanlı bekleyişlerAy süper haber canım tebrik ederim umarım sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın minik kahramanını
Kız sabırsız acik taaa bekleyeydin koyu cizgiyide goreydikYaa inşallah bakalım başladı heyecanlı bekleyişlerstresim azcıkta olsa gidebildi
Kız nerden bulcak şimdi onuKız sabırsız acik taaa bekleyeydin koyu cizgiyide goreydikyok koyusu yok kandasi kesesi kalbi derken catliycaz burda cat diye
Hayırlı olsun rabbim tamamlatsin tebrik ederim
Ben olsam canım babam yazili bi mama onlugunu tabağına yemek diye koyardim basbasa tabi bi de kameraya cekk
Stresten, haftaya alışmış olursunuz , Melisa icmeyi unutma, sıkma canını,sen yaparsinHayırlı cumalar canım
İyi yaptın ben sabit bile gelemedim yaa ne oldu bilemedim
Ahaha valla ben de çatlicam ama olsundu azcık içim rahat etti en azındanKız sabırsız acik taaa bekleyeydin koyu cizgiyide goreydikyok koyusu yok kandasi kesesi kalbi derken catliycaz burda cat diye
Ben olsam canım babam yazili bi mama onlugunu tabağına yemek diye koyardim basbasa tabi bi de kameraya cekk
Çok haklı onu şimdi bulamam ama eldeki imkanları değerlendircemKız nerden bulcak şimdi onuçok romantiksin ayrıca
Ahhh çok sevindim canımm. Allah tamamına erdirsin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ben merakıma yenik düştüm, test yaptımsağlıkla devam ederse inşallah pozitif
Harika bi fikir leyliimm, benim bile gözlerim doldu şu an.Kız sabırsız acik taaa bekleyeydin koyu cizgiyide goreydikyok koyusu yok kandasi kesesi kalbi derken catliycaz burda cat diye
Amiin inşallahAhhh çok sevindim canımm. Allah tamamına erdirsin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Harika bi fikir leyliimm, benim bile gözlerim doldu şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?