- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.061
Yaaaa nasıl sevindim anlatamamBeni de al canım listeye. Yavaştan başlıyorum bu hafta inşallah
Puanı yüksek hareketleri yapacağım artik
Hahaha süper o zaman cardioPuanı yüksek hareketleri yapacağım artik
Ben aslında cardio yapıyorum ama egzersiz yazmak daha kolay gelmiştiHahaha süper o zaman cardio
Aaa olur muuu lütfenBen aslında cardio yapıyorum ama egzersiz yazmak daha kolay gelmiştihepsini topladım aynı çatının altına ben tek tek yazacağım artık
benim 65,9Unutmadım umarım kimseyi
Yeni hedeflerle yolumuza devam edelim kızlar ❤
İletmeyenler yazarsa güncelleyeceğm
Eki Görüntüle 2567268
Canım@Leyl-i-fer bu hafta spor az yapmışın canım haftada 2 gün ? Yanlış not almadıysam sabit gelmen bence normal:))
Birde bana bak 6 gün spor hadi uzaylılar bunuda açıklasın
Biliyorum canım çok haklısın ben sadece listeyi kötü etkiliyorum diye üzülüyorum yoksa 200 300 gramı pazartesiye kadar istesem atarım.Canım
Konu vücudumuz olunca her zaman 2x2 maalesef 4 etmiyor sendeki durum tam olarak bu. Bana da sık sık oluyor. Öyle zamanlar oluyor ki, hiç spor yapmadan da sonuç bu olurdu diyorum. Ama biliyorsun sadece zayıflamak için yapmıyoruz bu sporu.. ben de haftada 3 gün spor oturtmaya çalışıyorum ama ortaya karışık bir şeyler yapıyorum hala bir plan program yok.
Maalesef, 65 olarak girmek diyeceğim. Aslında benim yeniyıl akşamı ile ilgili kilo almamak gibi bir hedefim var. Muhtemelen arkadaşlarımızla geçireceğiz, fırına hindi atıp mangal yapalım gibi bir teklif karşsında şok oldum. Kaç çeşit et olacak ve ne kadar yiyeceğiz gerçekten anlamadım.. ben 3-4 köfte kadar et dedim dedim, ağzım yarı açık şekilde.. bunun daha içmesi var aburu cuburu var.. yani evde kalıp 6 da akşam yemeği yiyip 9 da yatıp uyuyasım var :)kızlar artık bende yeni yıla yeni bir ben olarak girmek istiyorum hep beraber hedeflerimizi yazalım mı yeni yıl içöin
Bu hafta taşınıyoruz o nedenle bende pek spor olmaz muhtemelen. Pazartesiye kadar ne yaparsam o..
Ben çatlardım. Zaten saçma sapan davranışlarımla kesin belli ederdim :)Yok canım kandan sonra söyliyim diyorum şuan kendim bile inanamıyorum
Oh ne güzelBu hafta taşınıyoruz o nedenle bende pek spor olmaz muhtemelen. Pazartesiye kadar ne yaparsam o..
Erken test yapınca böyle endişeler normal oluyor canım. Ama olabildiğince kendini rahatlatmaya çalış lütfen.. sonuçta güzel bir haber aldın tadını çıkarEveett aramızdaasağlıklı mıdır endişesine düştüm şimdi de
CanımBen artıyım be gülüm. 90 lara geri çıkmışım. Moralim çok bozuk
İp atlayıp, jamping jack Yapabilirsin taaaaaammmmmm 5 puan :)Puanı yüksek hareketleri yapacağım artik
Taşınma, yeni yıl aktiviteleri, sonraki hafta görümcemler gelecek bir hafta da onlarla geçer.. Ocak ortası gibi yeniden yoluna koyarım diye umuyorum canım. Dediğin gibi hamilelik olursa da koşu bandında orta tempo yürüyüş ile devam ederim.. ya spora başlayınca en büyük rakibim kendim. Çok nadir planladığım gibi yapıp bırakıyorum, sıklıkla abartıyorum ve bunu artık bırakmam lazım..Biliyorum canım çok haklısın ben sadece listeyi kötü etkiliyorum diye üzülüyorum yoksa 200 300 gramı pazartesiye kadar istesem atarım.
Korumada evet 3 gün en az spor şart heleki sen 7 gün deli gibi spor yaptın o yüzden ani kesinti olmaması lazım.taşınma sürecini bitirdikten sonra eminim kendine bir program kurarsın Allah izin verirse hamileykende koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaparsın halledersin sen :)
Benim sucum ne yahu, 10 saat geriden geliyorumOhooooo çocuk doğacak doktor arıyoruz sen hala
Zorla bizi emnis, parcala bizi emnisKızlar ekiplerimiz böyle listeye girmek yada çıkmak isteyen var mı ?
Bu arada kendimce bir kural koydumyaptım oldu listede olup o haftayı 0 sporla kapatan olursa sonraki 2 hafta listeye giremeyecek ona göre :) listede olanlardan sporun hakkını vermelerini istiyoruz ❤❤
Eki Görüntüle 2567332
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?