Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@Leyl-i-fer bu hafta spor az yapmışın canım haftada 2 gün ? Yanlış not almadıysam sabit gelmen bence normal :))
Birde bana bak 6 gün spor hadi uzaylılar bunuda açıklasın
Canım
Konu vücudumuz olunca her zaman 2x2 maalesef 4 etmiyor sendeki durum tam olarak bu. Bana da sık sık oluyor. Öyle zamanlar oluyor ki, hiç spor yapmadan da sonuç bu olurdu diyorum. Ama biliyorsun sadece zayıflamak için yapmıyoruz bu sporu.. ben de haftada 3 gün spor oturtmaya çalışıyorum ama ortaya karışık bir şeyler yapıyorum hala bir plan program yok.

Biliyorum canım çok haklısın ben sadece listeyi kötü etkiliyorum diye üzülüyorum yoksa 200 300 gramı pazartesiye kadar istesem atarım.
Korumada evet 3 gün en az spor şart heleki sen 7 gün deli gibi spor yaptın o yüzden ani kesinti olmaması lazım.taşınma sürecini bitirdikten sonra eminim kendine bir program kurarsın Allah izin verirse hamileykende koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaparsın halledersin sen :)

kızlar artık bende yeni yıla yeni bir ben olarak girmek istiyorum hep beraber hedeflerimizi yazalım mı yeni yıl içöin
Maalesef, 65 olarak girmek diyeceğim. Aslında benim yeniyıl akşamı ile ilgili kilo almamak gibi bir hedefim var. Muhtemelen arkadaşlarımızla geçireceğiz, fırına hindi atıp mangal yapalım gibi bir teklif karşsında şok oldum. Kaç çeşit et olacak ve ne kadar yiyeceğiz gerçekten anlamadım.. ben 3-4 köfte kadar et dedim dedim, ağzım yarı açık şekilde.. bunun daha içmesi var aburu cuburu var.. yani evde kalıp 6 da akşam yemeği yiyip 9 da yatıp uyuyasım var :)

Ben artıyım be gülüm. 90 lara geri çıkmışım. Moralim çok bozuk
Canım
Veremediğinde sabit kalmayı hedefle.. sabit bile bazı dönemlerde başarı.. sen şimdi yeni aldıklarını hızlıca verebilirsin, çünkü henüz yerleşmedi. Hiç verecek ruh halim yok diyorsan da alma bu süreçte

Taşınma, yeni yıl aktiviteleri, sonraki hafta görümcemler gelecek bir hafta da onlarla geçer.. Ocak ortası gibi yeniden yoluna koyarım diye umuyorum canım. Dediğin gibi hamilelik olursa da koşu bandında orta tempo yürüyüş ile devam ederim.. ya spora başlayınca en büyük rakibim kendim. Çok nadir planladığım gibi yapıp bırakıyorum, sıklıkla abartıyorum ve bunu artık bırakmam lazım..

Zorla bizi emnis, parcala bizi emnis 3 gun spor yapmayan ocak disi kalsin bence

Bugünkü menüm berbat ama yine de yazacağım

Sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 Kk peynir domates salatalık

ara; 1 sade kahve 133 kalori çikilat

öğlen ; 1 dilim ekmek 3 köfte domates

ara; 1 kase Nesfit

akşam; 2 kocaman dilim ekmek bol kaşar ile tost..( ekmek zaten kolum kadardı bir de kaşarla kaçak kat çıktım resmen)

- 3 lt su
-spor; 500 ip 20 dakika bölgesel Cherry Mom

şimdi bu ne saçma menü dediğinizi duyar gibiyim ama yüreğimin götürdüğü yere gittim o da hep karbonhidrata götürdü bugün beni ya.. ayıca ekmeğe doyamadım tüm gün :) yatmadan ekstra spor yapmam lazım ama yarına bırakacağım bence hiççç niyetim yok..

Bugunun sinirlerimi ziplatan sansli kisisi de erkek arkadasim. Ev bakiyoruz bu aralar malum, bizi temsil eden bi de emlakcimiz var. Ama erkek arkadasim emlakciya ayip olmasin diye kadini ev bakmaya gondermiyo, deliricem resmen. Isi bu kadinin diyorum, dunyanin komisyonunu alicak diyorum, laf anlatamiyorum adama. Kadinin narin ayaklari yorulmasin diye en son evi kendimiz bulup bi de emlakciya komisyon vericez heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…