- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.041
Ayyy bitek biz mi biliyoruzYok canım kandan sonra söyliyim diyorum şuan kendim bile inanamıyorum
Eveett aramızdaaAyyy bitek biz mi biliyoruz
Ah canım o endişe 9 ay sürüyor ama kontrollere gittikçe rahatlarsın Allah'ın izniyle . Güzel bir doktor bulman lazım ben nerdeyse doğuracaktm anca içime sinen doktor buldumEveett aramızdaasağlıklı mıdır endişesine düştüm şimdi de
İnşallah bi kalbi falan duyayım da düşerim o telaşa daAh canım o endişe 9 ay sürüyor ama kontrollere gittikçe rahatlarsın Allah'ın izniyle . Güzel bir doktor bulman lazım ben nerdeyse doğuracaktm anca içime sinen doktor buldum
Ayyyy simdi gordum sok sok sokBen merakıma yenik düştüm, test yaptımsağlıkla devam ederse inşallah pozitif
Ohooooo çocuk doğacak doktor arıyoruz sen halaAyyyy simdi gordum sok sok sokCok tebrikler pawlovercim, saglikla kucagina al insalllah:)
Iyi aksamlar hatunlar bugünki menum.
Sabah 2 cubuk kraker
Ara limonlu çay
Öğle 1.5haslama yumurta peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara sekersiz nescafe 4 5 cubuk kraker
Aksam 2ince dilim k.ekmek 1dilim kasar çay
Su 1.5litreCherry Mom
Unutmadım umarım kimseyi
Yeni hedeflerle yolumuza devam edelim kızlar ❤
İletmeyenler yazarsa güncelleyeceğm
Eki Görüntüle 2567268
Ben artıyım be gülüm. 90 lara geri çıkmışım. Moralim çok bozukKardelen hani kilo bildirimi
Bir aksilik olmadıkça bildirim yap canım hatta menüde sporda paylaş.izne ayrılmakla sadece liste stresinden aldık seni ona göre :))Ben artıyım be gülüm. 90 lara geri çıkmışım. Moralim çok bozuk
10.000 adımda gayet güzel spor canım yok demeyelim :)Arkadaşlar bugün kü menüm
Sabah 08.00 2 adet yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00 3 adet beypazarı kurusu
Ögle 15.00 1 adet lahmacun
Akşam 19.00 5 adet beypazarı kurusu
Malesef tüm gün ara ara atıştırdım yatmadan yarım kase yoğurt çorbası içtim içiçem
Şu 1.5 litre Spor yok adım 10.00
Beni de al canım listeye. Yavaştan başlıyorum bu hafta inşallahKızlar ekiplerimiz böyle listeye girmek yada çıkmak isteyen var mı ?
Bu arada kendimce bir kural koydumyaptım oldu listede olup o haftayı 0 sporla kapatan olursa sonraki 2 hafta listeye giremeyecek ona göre :) listede olanlardan sporun hakkını vermelerini istiyoruz
Eki Görüntüle 2567332
Canım ınanki perdim çıktı inşallah pazartesi tartıda bi eksilme görürüm bu arada pek giremiyorum siteye kusura bakmayın lütfen10.000 adımda gayet güzel spor canım yok demeyelim :)
Estafurullah canım kolay gelsin sana bu tempoyla yediklerinede dikkat edersen eksi kaçınılmaz bence :)Canım ınanki perdim çıktı inşallah pazartesi tartıda bi eksilme görürüm bu arada pek giremiyorum siteye kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?