Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canım o endişe 9 ay sürüyor ama kontrollere gittikçe rahatlarsın Allah'ın izniyle . Güzel bir doktor bulman lazım ben nerdeyse doğuracaktm anca içime sinen doktor buldum
İnşallah bi kalbi falan duyayım da düşerim o telaşa da

Bu benim yemeksiz menuler gibi olmuş
Unutmadım umarım kimseyi
Yeni hedeflerle yolumuza devam edelim kızlar ❤
İletmeyenler yazarsa güncelleyeceğm
Eki Görüntüle 2567268

Bana da 53 yazabilirsin Cherry Mom

Yeni yılda hedefim mutlu olacağım bir goruntuye kavuşup onu koruyacak yaşam tarzını bulmak.

pawlover tebrikler çok mutlu oldum.

Herkesin yapısı farklı ama başlarda kimlerle paylaştığına dikkat et bence. ben başta kimseye söylemedim babamlara bile 19. Haftada artık anatomi scan için ultrasona girecekken söylemiştim. Eşime rica etmeme rağmen o dayanamayıp test yapar yapmaz annesine söylemişti Neyseki sonra konusunca bana hak verdi ve dikkat etti.
Herkesin yapisi farkli tabi ama kimse bilmezken ve bana birşey sormazken ben daha rahatım.

Kızlar ekiplerimiz böyle listeye girmek yada çıkmak isteyen var mı ?
Bu arada kendimce bir kural koydum yaptım oldu listede olup o haftayı 0 sporla kapatan olursa sonraki 2 hafta listeye giremeyecek ona göre :) listede olanlardan sporun hakkını vermelerini istiyoruz

Arkadaşlar bugün kü menüm
Sabah 08.00 2 adet yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00 3 adet beypazarı kurusu
Ögle 15.00 1 adet lahmacun
Akşam 19.00 5 adet beypazarı kurusu
Malesef tüm gün ara ara atıştırdım yatmadan yarım kase yoğurt çorbası içtim içiçem
Şu 1.5 litre Spor yok adım 10.00

10.000 adımda gayet güzel spor canım yok demeyelim :)

Beni de al canım listeye. Yavaştan başlıyorum bu hafta inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…