- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.101
Çok geçmiş olsun canım. Ben de daha yeni toparladım. Bir haftadır meyve yiyorum başka bişey içim almadı. Aşırı derecede mide bulantısı da vardı. Çok şükür Atlattım. Sen de çok dikkat et kendine.Iyi aksamlar kizlar bugunki menum
Sabah 4 cubuk kraker
Ara limonlu cay
Öglen 2 tane haslama yumurta cay peynir 5 6 zeytin1 cay kasigi tereyagi 2dilim k.ekmek
Cay
Aksam 1 bardakta haslama misir
2.5litre su .
Hala hastayiz ailecek yemek yapamadim kafam yerinden kalkmiyor
Cherry Mom
Yaz canım ekleyeyim istersen ? Listede olunca spor baskısı olmasın sana diye eklememiştimİyi akşamlar canımlaar
sabah
Fırında yarım patates
1 yumurta sarısı
2 ceviz
Biraz peynir
1 bardak süt
öğlen (evde değildim o yüzden)
1 portakal
Yarım greyfurt
akşam
5yk kıymalı makarna
1 bardak ayran
su 2,5 litre
10500 adım yürüyüşCherry Mom listede değilim ama olsundu yaptıkça yazayım
Çok bi faydam dokunmaz diye düşünüyorum. Benim için farketmez, yaptıkça yazarım böyleYaz canım ekleyeyim istersen ? Listede olunca spor baskısı olmasın sana diye eklememiştim
Allah'ım acıkmadın mı çocuklu insansın kesin erken güne başlıyorsundur
Evet 7de başlıyoruz ama gece deliksiz uyumadığı için gün hic bitmiyor zatenAllah'ım acıkmadın mı çocuklu insansın kesin erken güne başlıyorsundur
Aynen bizde de bitmiyor vallaEvet 7de başlıyoruz ama gece deliksiz uyumadığı için gün hic bitmiyor zaten
Akşam belki 10 tane inegöl köfte yemişimdir
Uykunda geliyor muÇok yorgun hissediyorum ben ya bu saatten sonra bişey de yemiyim diyorum ama enerjim de kalmamış gibi, buzdolabının önünden kedi gibi geçip geçip duruyorum
Yaa ne tatlı olmuşCumu günü kreş etkinliğimizinsanlık iiçin küçük benim için çooook büyük bir şey Eki Görüntüle 2567533
Transferden sonra günde 3-4 saat uykuyla duruyodum günlerdir bugün de tam tersi oturduğum yerde uyuyasım varUykunda geliyor mu
Ben ilk 3 ay iş yerinde güzel uyudum
Cuma günü çok iyiydi inş hafta sonu sil baştan yapmazYaa ne tatlı olmuşalıştı mı kuzucuuk
Sevdiyse yapmaz diye ümit ediyorumCuma günü çok iyiydi inş hafta sonu sil baştan yapmaz
Evet evet hatta bugün parkta kreş arkadaşını gördük ayrılırken okulda görüşürüzzz çıkıncada buluşuruzz dedi onaSevdiyse yapmaz diye ümit ediyorumsorunca falan gitmek istiyo muu?
Yaa ne güzel arkadaş bile bulmuşEvet evet hatta bugün parkta kreş arkadaşını gördük ayrılırken okulda görüşürüzzz çıkıncada buluşuruzz dedi ona
Öperim ablası sağolYaa ne güzel arkadaş bile bulmuşbenim yerime gıdısından kokulu kokulu öp annesiii
Oyy oyyy kuzumm çok tatlısın sağol veeee sporlar muhteşemmmmmmBugünkü menüm
Sabah
Ögle
- Klasik Karatay kahvaltı
- Yeşil çay
Akşam
- Yarım muz
- 2 dilim ekmek (eşim sıcak çıtır çıtır ekmek getirmişti dayanamadım çok güzel koktu
) - Neskafe (şekersiz, az sütlü)
2lt su
- 2 etli biber dolma
- 3 kaşık yoğurt
1000 ip atlama
30 dk leslie
50 mekik. Toplam 250 puanCherry Mom im. Önceden spor hesaplarını yapıyordum ya ezberlemişim puanları . Sana zahmet olmasın puanımı yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?