Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kırmızı elmada aynı etkiyi yaparmı acaba yeşil elma ekşi oluyor yiemiyorum bende şimdi kırmızı elma yiyorum

hımmm elimize koz geçti gülhan bundan sonrakaçamaklarında sna akoca popolu diycez :60::60::60:

canım kırmızı bana tatlı geliyo, o yüzden aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum
ben de yeşil elmayı çok severim, hatta bugün 3 kilo aldım :))))

canım kırmızı bana tatlı geliyo, o yüzden aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum
ben de yeşil elmayı çok severim, hatta bugün 3 kilo aldım :))))

inşaAllah aynı etkiyi gösteriri bende bunu yiiyebiliyorum cumartesi alışverişte 4 kilo aldım hala yiyorum :)))

banada müsade kızlar bende gidiyorum uyumaya ders çalışırken gözlerim çok ağrıdı şimdi biraz gözlerimi dinlendireyim hepinize hayırlı geceler :)

inşaAllah aynı etkiyi gösteriri bende bunu yiiyebiliyorum cumartesi alışverişte 4 kilo aldım hala yiyorum :)))

inşallah canım
sana da afiyet olsun
ben yeşilciyimdir, kırmızıyı yeşiş bulamazsam mecburen alıırm
elmasız duramam da küçüklüğümden beri :)))

Afiyet olsun kızlar. Ben bu akşam midemin boğazımı yakmasıyla mahfoldum. Sütle türk kahvesi içtim, o biraz bastırdı. Yarına pür dikkat olucam valla. Bol hareket, az gıda. açlığı hissetmek istiyorum. akşama da spora gidicem. bana ceza vermeden gittiniz. gerçi ben reflünün sayesinde cezamı daha şimdiden çekiyorum :( yaktı beni patatesli börek, yağlı börek mahfetti beni.

Afiyet olsun kızlar. Ben bu akşam midemin boğazımı yakmasıyla mahfoldum. Sütle türk kahvesi içtim, o biraz bastırdı. Yarına pür dikkat olucam valla. Bol hareket, az gıda. açlığı hissetmek istiyorum. akşama da spora gidicem. bana ceza vermeden gittiniz. gerçi ben reflünün sayesinde cezamı daha şimdiden çekiyorum :( yaktı beni patatesli börek, yağlı börek mahfetti beni.

geçmiş olsun canım ya
mide zor gerçekten
bol hareket az gıda diyosun hala, inşallah yine acıkıp onu bunu yemezsin

ben yatıyorum canım, ebru şallı ile pilates yapıyorum da, onu bitireyim yatıcam, zaten çok beceremedim ama ilk olduğu için normal tabi
herkese iyi geceler

geçmiş olsun canım ya
mide zor gerçekten
bol hareket az gıda diyosun hala, inşallah yine acıkıp onu bunu yemezsin

ben yatıyorum canım, ebru şallı ile pilates yapıyorum da, onu bitireyim yatıcam, zaten çok beceremedim ama ilk olduğu için normal tabi
herkese iyi geceler

ceza veriyorum işte kendime. neyse yediklerimi azaltmayayım mı :D

ceza veriyorum işte kendime. neyse yediklerimi azaltmayayım mı :D

canım ceza ver de yediklerini azaltıp bol spor yaparsan yine acıkabilirsin diye düşünüyorum o zaman da yine önüne geleni yiyebilirsin
ama sen bilirsin yine de
iyi geceler canım

saat 6.30dan 9a kadar bir sb.tarçınlı süt,2incir,1dilim kepek ekmeği,1kk.peynir.
bikaç önerim var arkadaşlar.spor günleri yapalım.mesela pazartesi mekik sopa günü,salı yürüyüş,çarş.plates,perş.yürüyüş gibi.ya da sporla ilgili de baskı yapalım birbirimize.bir de ben akşam müsait oluyorum ama gündüz de bi saat belirleyelim gündüz gelenler için.

saat 6.30dan 9a kadar bir sb.tarçınlı süt,2incir,1dilim kepek ekmeği,1kk.peynir.
bikaç önerim var arkadaşlar.spor günleri yapalım.mesela pazartesi mekik sopa günü,salı yürüyüş,çarş.plates,perş.yürüyüş gibi.ya da sporla ilgili de baskı yapalım birbirimize.bir de ben akşam müsait oluyorum ama gündüz de bi saat belirleyelim gündüz gelenler için.

günaydın canım iyi fikir ama ben spor yapmaya vakit bulabilsem bi de
eve vardığımda kolumu kıpırdacak halim kalmıyo zaten yemek yap evi topla falan derken
biri bana kalk spor yap derse döferim valla:1:

burçak ben zaten popodan çok muzdaribim. popoyu düşünürsem elimi uzatamam kaçamaklara. denicem bunu :)

canım kilo aldığın zaman yağ hücrelerin çoğalıyormuş ama zayıfladığında yok olmuyor.sadece hücreler sadece küçülüyor.yani kilo almanın geri dönüşü yok.mesela ben 84 e çıkmıştım artık 84 e çıkma olasılığım arttı demek.anlatabildim mi bilmiyorum.bunu da bişileri yertken düşün.

herkese günaydın
bu sabah yine nesfitle kahvaltı yaptım
şimdi de 5i1yerde çayımı içicem
ara öğün olarak da yanımda elma var

günaydın kızlaaaar,

elacım benim yağ hücreleri üredi de üredi demek ki :(

yarım dilim beyaz ekmek, 3 zeytin, 1 kk light peynir, yeşil çay.

Yanımda elma var ara için.

Günaaayyydınnnnn, gününüz aydın olsuuunnn (seda sayan gibi oldu bu da yahu :33:)

Bu sabah 1 kupa salep içtim, 1 saat sonra da 1 kase mısır gevreği ile kahvaltı yaptım.

Kızlar ben dün akşam toplantı öncesi 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 2 adet de çiğ köfte yedim. Saat 9'a geliyordu masadan kalktığımda, aslında sadece salata yemek için oturmuştum ama 1 gram salata yemedim :39: Fazla olmuş değil mi?

Elacığım mesaj yazdığına göre bizimlesin değil mi? Ayrılma sakınnnn

Ay ben artık hiç elma yiyemiyorum, hiç canım istemiyo ki eskiden çok severdim.

Yeni favorim hurma, yanımda var öğleden sonra yiyeceğim :))

günaydın kızlaaaar,

elacım benim yağ hücreleri üredi de üredi demek ki :(

yarım dilim beyaz ekmek, 3 zeytin, 1 kk light peynir, yeşil çay.

Yanımda elma var ara için.

günaydın gülhancım
canım kahvaltı az olmuş sanki
keşke ekmeği 1 dilim yeseydin en azından
birde iştahını açmıyosa aslında 1-2 çay kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin, böylece sabahtan kan şekerini düzenlemiş olursun, ani inip çıkmalar olmaz daha az acıkırsın
ama senin iştahını açacak gibi olursa yeme, tavsiye etmem
kızlar kahvalıtınızı sağlam yapın, çünkü sabah yenilenler gün içinde erir ama akşam yenilenler daha zor erir o yüzden giderek hafifleyen bi menü daha mantıklı geliyor bana
mesela et yenecekse bu da öğleyin yenilebilir

Günaaayyydınnnnn, gününüz aydın olsuuunnn (seda sayan gibi oldu bu da yahu :33:)

Bu sabah 1 kupa salep içtim, 1 saat sonra da 1 kase mısır gevreği ile kahvaltı yaptım.

Kızlar ben dün akşam toplantı öncesi 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 2 adet de çiğ köfte yedim. Saat 9'a geliyordu masadan kalktığımda, aslında sadece salata yemek için oturmuştum ama 1 gram salata yemedim :39: Fazla olmuş değil mi?

Elacığım mesaj yazdığına göre bizimlesin değil mi? Ayrılma sakınnnn

Ay ben artık hiç elma yiyemiyorum, hiç canım istemiyo ki eskiden çok severdim.

Yeni favorim hurma, yanımda var öğleden sonra yiyeceğim :))

günaydın burcucum
saati geç olduğu için biraz fazla olmuş evet ama spora başladıktan sonra bu şekilde yiyebilirsin sorun olmaz sanırım çünkü spor yaparken karbonhidrat harcayacaksın ve yeterli miktarda almazsan gıdalardan acıkıp onu buna saldırabilirsin
ayrıca çiğ köfte etsizse ve yağı azsa ya da yağsızsa gayet de doyurucu bişi ama sen şu yediklerine göre akşam nerdeyse 3 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun :)

günaydın burcucum
saati geç olduğu için biraz fazla olmuş evet ama spora başladıktan sonra bu şekilde yiyebilirsin sorun olmaz sanırım çünkü spor yaparken karbonhidrat harcayacaksın ve yeterli miktarda almazsan gıdalardan acıkıp onu buna saldırabilirsin
ayrıca çiğ köfte etsizse ve yağı azsa ya da yağsızsa gayet de doyurucu bişi ama sen şu yediklerine göre akşam nerdeyse 3 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun :)

Evet evet etsizdi Burçakçım, niye o kadar yedim ben de anlamadım, aç da değildim halbuki :)

Ahhh bir başlasam sporaaa, cumartesi kesin gidicem ama.

Evet evet etsizdi Burçakçım, niye o kadar yedim ben de anlamadım, aç da değildim halbuki :)

Ahhh bir başlasam sporaaa, cumartesi kesin gidicem ama.

canım aslında yağsız olduktan sonra gayet doyurucu bişi ama pilav, fasülye ve çiğ köfte hepsi bi anda fazla olmuş
neyse spora gidince telafi edersin sen de

Back
X