Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de birsürü komşu tabağı var krk pasta börek göndermişler. Bisey yapmadigimdan tabakları da veremiyorum. Rejime başladım ya sabote etmek için herşeyi yapıyorlar. Ama komşulara karşı çok iradeliyim. Kaçamak yapacaksamda kendi pisirdigimle yapacağım. Provokasyonlara gelmeyeceğiz.

Tövbe tövbe :))

Kuzum yillardir evime gelip pastalari börekleri yiyenler ben hasta olunca hic sesleri cikmiyor. K.v 5 dakika mesafede bir corba yapip göndermedi bile. Valla ne kadar ekmek o kadar köfte. Esimede söyledim ilerde annen yaslaninca bana bakarmisin diye sorma dedim.

Hep öyle olur. Mazerette rahatsız etmeyelim dinlenin diye olur.

Kuzummm. Çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten. Aile apartmanında oturuyorsun sorun hiç bitmiyor dur tahmin edebiliyorum. Aileyle ilgili benzer sorunlar ben de yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum canım. Sen çok değerlisin bunu unutma. Kimsenin kimseyi ezmeye de hakkı yok. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kendin için evlatların için doğru olanı hayırlı olanı nasip etsin. Seni seviyoruz bizden kopma lütfen.

Kötü zamanda anlaşılır dost düşman zaten hadi sana acımadı torunumda hasta bir kap yemek götüreyim demedi mi hayret vallahi (

Kötü zamanda anlaşılır dost düşman zaten hadi sana acımadı torunumda hasta bir kap yemek götüreyim demedi mi hayret vallahi (

Valla benim annem komşusuna bile yemek götürür. Ama k.v vicdansiz. ama düşmez kalkmaz bir Allah derler.

Valla benim annem komşusuna bile yemek götürür. Ama k.v vicdansiz. ama düşmez kalkmaz bir Allah derler.
Benimki de vicdansız. Kavga etmek konusunda usta. Ben evlendiğimde kavga etmek nedir bilmezdim, kendimi bile savunamazdım. Kavga etmek bana seviyesizlik gibi gelirdi cevap dahi veremezdim. Hep içime attım. İçime attıklarım da böyle şişirdi işte.

O ne komşu sevgisi o maşallah türkler mi yoksa ? :))
Üst eşimin Türkiye’den arkadaşı alt değil ama onu da kendine benzermişler.. komşular ev yerleştirmeye de yardım ettiler ama çok güzel şeyler yapıyorlar bu hiç iyi değil.. ama dünkü tatlılara rağmen - deyim.. öncesi aşırı artı bence ödemdi suyu düzgün içince biraz attım bence..

Ben de browni yapacağım bugun ama yemek istemiyorum her gün bir sınav :) sabahtan beri iyi gidiyorum, yürüyüş de yaptım.. bakalım güzel bir gün olur umarım.

İyi gün dostu olmaları kötü.. k.v seni hiç sevmese bile insan oğlunun hatırına, torununun hatırına sana yardım eder, gerçekten ayıp etmiş.ama kim ne ekerse onu biçer sonuçta canım..

İçine atınca da bir yerde patlarsın ve kendine yaparsın güzelim. Umarım artık atmıyorsundur.. sonuçta hiç bir şey senden önemli değil.

Bizde bir tek babam hayatta olduğu için kavga edecek birisi de yok. Biz, kardeşlerimiz yeğenlerimiz babamla yuvarlanıp gidiyoruz.. çok sıkıntılı süreçler, ciddi hastalıklar yaşayıp mücadele ettikçe hayata dair günlük konular bizi etkilemez oldu sanırım. Ailelerimiz tanıştıkları andan beri aile oldular. Görümcemin kızı babama dede bana teyze diyor mesela :) o senin yengen dediklerinde küçükken oturup ağlardı :)

Valla ilk 2 yil bende sesimi cikartmiyordum ama simdi carlıyorum valla.

İyi gün dostu olmaları kötü.. k.v seni hiç sevmese bile insan oğlunun hatırına, torununun hatırına sana yardım eder, gerçekten ayıp etmiş.ama kim ne ekerse onu biçer sonuçta canım..

Inan kendi kızida hasta olunca onada gitmiyor içerisinden vicdansiz bencil bir insan. Kızına da böyle yapinca sorgulamiyorum takmiyorum fazla. Ama açıkça suratina söyledim yaşlaninca sana bakmicam kesinlikle diye

Allah bozmasin maşallah masallah

Maalesef halen daha atıyorum içime. Benim kv öyle bişey ki asla tartıştığında sen kazanamazsın hep o haklıdır. Bi de çirkeflikte üstünlüğü olunca galip gelen o anlaşılmayan hayırsız kötü hep ben. Neyse ki eşim tarafsız değerlendirip haklı olanı görüyor. O biraz rahatlatıyor işte.
Sizde ilişkiler çok güzelmiş maaşallah. Hiç bozulmasın

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…