- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.941
TebrikleeerHanımlar hanımlar hanımlar
Kasımda girdiğim dil sınavını geçmişim
Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.
Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.
İnşallah işi alır öyle dönersinKızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
İnşallah güzel geçer, kabul edilirsin canım. Bol şans...Kızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
İnşallah kabul edilirsin canımKızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
Şaka mı yapıyorsun anlamadım gece 2de mi uyuyacak??Vall esasında çok kıskandım sporları ama halen uyumayıp sınırlarını zorlayan bir küçümen var2 gibi uyusa anca 2,5 da yatarımm 3 giibi uyurum spor neyime
Sabah kofte mucver?Bu günki menüm
Sabah
3 köfte 2 kabak mücver 1 küçük dilim ekmek
Domates salatalık peynir
Öğle
Mandalina 1 avyç patlamış mısır 1 kase mantı bol yoğurtlu etsiz ev mantısı
Akşam ızgara balık booll salata 2 parmak kadar mısır ekmeği
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre tamamlarım
Hakkinda hayirlisi olsunKızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
Tebrik ederim mmHanımlar hanımlar hanımlar
Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.
Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.
16 aylık, bu çamaşır konusunun ilgisi olabilir iki haftadır fazlaca çamaşır yıkamıştım bakayım ven bu konuya.Ayyy canım geçmiş olsun.
Kaç yaşında oğlum.
Etkisi olabilir.
Bizim çocuk doktorumuz evin içinde çamaşır kurutmayın.
Çok zararlı çocuklar için diyordu.
Ben ona çok dikkat ederim bir de bazı çocuklarda akıntı daha çok geriye oluyormuş.
Belki de öğle bir durımdur.
Geçmiş olsun şimdi nasıl oldu, dün gece 12 saat uyudu yazmışsın iyi olmus, toparlanır biran önce..Biz hastaneye geldik kızlar Emre'nin halsizliği arttı şarjım çok azLeyl-i-fer sen niye girmedin halen kuzum
Ya bence olayın özeti bu ama sen kendi karakterini veya onları degistirmeyi düşünme. Sen gene cevap dahi verme sadece kendini rahatlatmak için yaptığın şeyi değiştir, canin sikikinca yemektense şiir oku meselaBenimki de vicdansız. Kavga etmek konusunda usta. Ben evlendiğimde kavga etmek nedir bilmezdim, kendimi bile savunamazdım. Kavga etmek bana seviyesizlik gibi gelirdi cevap dahi veremezdim. Hep içime attım. İçime attıklarım da böyle şişirdi işte.
Hele böylesiyle hiç uğraşılmaz bence cevap dahi verme Do not feed the trollMaalesef halen daha atıyorum içime. Benim kv öyle bişey ki asla tartıştığında sen kazanamazsın hep o haklıdır. Bi de çirkeflikte üstünlüğü olunca galip gelen o anlaşılmayan hayırsız kötü hep ben. Neyse ki eşim tarafsız değerlendirip haklı olanı görüyor. O biraz rahatlatıyor işte.
Sizde ilişkiler çok güzelmiş maaşallah. Hiç bozulmasın
Ben de edemiyorum, susturuyolar hemen birlik olup,cok ağlattılar zamaninda karsilarinda,halbuki ben kendi ni iyi ifade edebilen kibar ve dürüst konusan bir insanim ama firsat vermiyorlar islerine gelmiyor.bende esime konuşuyorum herseyi. Oda sıkılıyor tabi bundan. Ama is onda bitiyor beni savunmuyor hatta sucluyor kendi cevabini kendin veremiyorsun diyor
Yazdıklarından artık bu konunun sende bittiği anlaşılıyor. biraz zaman verip sakin kafayla düşünmek ve ona göre hareket etmek daha doğru olur.Mesafeden anlamıyorlar,gitmiyorum onlar geliyo,yapmiyorum onlar istiyo,kucumseme,dalga gecme,yalan,kapi dinleme onlarda,kontrol altindayiz surekli,esim bilsede bilmezlikten geliyor,farkettirmek icin anlatiyorum beni payliyor
Ya ben 40 kusur yaşında kadinim yeni gelin gibi yillardir ayni sorunlari yasiyorum bi çözüm yok.
Kızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
Yok canım 1.30 da uyuduŞaka mı yapıyorsun anlamadım gece 2de mi uyuyacak??
Ben salata çeşitleri ne yoğunlaşıyor um boyle zamanlarda, cok güzel şeyler var bak istersen, onlarada verirsinAlt katımızda sanırsın masterchef var bir tatlılar geldi bir tatlılar geldi üzgünüm ama iki dilim yedim.. şimdi de ağlıyorum.. koşu bandımı getirin bana diyorum :) ben ne yapacağım bu evde ya.. hayır tabağa ne koyacağım da ayrı dert.. alt üst yemekleri tatlıları konuşturuyor. Ben de bunlara spor yaptırayım bence.. herkesin iyi olduğu konu başka ne de olsa :)
Bende öyle canım yarım yamalak giriyorm kusura bakmayınCherry Mom haftasonu mesajlara tam hakim olamadım yazdın mı kaçırdım. Toparladı mı Emre?
Nazlı hastalardan sanırım. Bi süre kendi haline bırakınca yer mi acaba? Böyle de kendini hepten güçten düşürmese bariBende öyle canım yarım yamalak giriyorm kusura bakmayın
Beynim alt üst o kadar yorgunum ki. Emre işi oyuna mı çevirdi ne yapıyor anlamdm doktor boğazı çok az kırmızı dedi yani bu kadar sıfır yiyecek olacak kadar etkilenmemeli.yemiyor hala 16,5 kg den 16 ya düştü bile. Süt kefir içerse içiyor o da yalvar yakar.devamlı ağlıyor inat hep inat
Hiç böyle değildi hastalkta hiç nazlanmazdı ama bu sefer burnumuzdan getirdi valla. Sinirlerim çok bozukNazlı hastalardan sanırım. Bi süre kendi haline bırakınca yer mi acaba? Böyle de kendini hepten güçten düşürmese bari
Garsonculuk gibi oyun falan yapsanız sipariş verse yese falan öyle yer mi acabaHiç böyle değildi hastalkta hiç nazlanmazdı ama bu sefer burnumuzdan getirdi valla. Sinirlerim çok bozuk
Merhaba hoşbuldum aslında köfte yememde ne sıkıntı var acaba ha yumurta yemişim ha köfte protein sonuçta mısırda ne sıkıntı olduğunu anlayamadım karatay diyeti yapmıyorum sonuçta belirli bir diyete bağlı değilim şu anda kaldı ki çok aşırı miktarda tüketmedim.Sabah kofte mucver?
Manti,misir
Ve aksam aksam misir ekmegi
Kacamak gunumuydu
Yorumlu hosgeldin diyeyim
Tebrik ederim..Hanımlar hanımlar hanımlar
Deneyeyim ama bu üçkağıtçı başta yicem diyor zaten sonra bu sıcak soğutuyorum bu soğuk. Tuzlu tuzsuz .. deli deli bahane buluyor :)) sabrımı deniyor işte parmağında oynattı beni geçecek inşGarsonculuk gibi oyun falan yapsanız sipariş verse yese falan öyle yer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?