- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.961
Aa ne uyanık tuzluyu tuzsuzu da biliyoDeneyeyim ama bu üçkağıtçı başta yicem diyor zaten sonra bu sıcak soğutuyorum bu soğuk. Tuzlu tuzsuz .. deli deli bahane buluyor :)) sabrımı deniyor işte parmağında oynattı beni geçecek inş
Bencede menü diyet yada sağlıklı bir menü gibi değil canım.Merhaba hoşbuldum aslında köfte yememde ne sıkıntı var acaba ha yumurta yemişim ha köfte protein sonuçta mısırda ne sıkıntı olduğunu anlayamadım karatay diyeti yapmıyorum sonuçta belirli bir diyete bağlı değilim şu anda kaldı ki çok aşırı miktarda tüketmedim.
Benim için kaçamak demek tatlı, abur cubur ya da hamur işi yemektir.
Benim yediklerim fazla gelebilir ama farkındaysan kilom 109 benim günlük alacağım kalori miktarıyla sizinki aynı değil aynı zamanda emziriyorum.
Canım tekrar hoşbuldum.
Bu seferlik browni seçtim ama diğer seferlerde olabilir canım teşekkürlerBen salata çeşitleri ne yoğunlaşıyor um boyle zamanlarda, cok güzel şeyler var bak istersen, onlarada verirsin
Afiyet olsun hezeyanMerhaba hoşbuldum aslında köfte yememde ne sıkıntı var acaba ha yumurta yemişim ha köfte protein sonuçta mısırda ne sıkıntı olduğunu anlayamadım karatay diyeti yapmıyorum sonuçta belirli bir diyete bağlı değilim şu anda kaldı ki çok aşırı miktarda tüketmedim.
Benim için kaçamak demek tatlı, abur cubur ya da hamur işi yemektir.
Benim yediklerim fazla gelebilir ama farkındaysan kilom 109 benim günlük alacağım kalori miktarıyla sizinki aynı değil aynı zamanda emziriyorum.
Canım tekrar hoşbuldum.
Herşey yolunda gitsin inş canımKızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
Süpersinnnnn kendine hiç şans tanımıyordun bravo valla aradan çkkmış oldu şahaneHanımlar hanımlar hanımlar
Kasımda girdiğim dil sınavını geçmişim
Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.
Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.
Eminis he
Bir ara yazmıyor kahve iki kare çikilat vardı biraz da fıstık yedim.. kabuğunu soymak öldürdü beni sıkılıp bıraktım :)
Telefonun azizliği kimi etiketledim acaba.. mesajda koca bir ara öğün yazmıyor bir de :)Eminis he
Ama spor harikaTelefonun azizliği kimi etiketledim acaba.. mesajda koca bir ara öğün yazmıyor bir de :)
Pazar menü.
Sabah 10.30
1 haş yum
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
Akşam 14.30
2 kepçe ezogelin çorba.
1 kase yoğurt
Salata
2 litre su
30 dk yürüyüş
[/QUO
Menünün gerisi nerde acep aksam 14,30 mu
Gercekten
Okula gidicekmi yarinEminis he
A canım ne kadar az besleniyorsunKuzular pazar menüm.
Sabah 1dilim ekmek yarim domates 5 zeytin 2 parca peynir çay
Ara 2 mandalina
Öglen corba
Ara 2 büskivi 2 mandalina
Aksam corba 2 salatalik tursusu 1dilim ekmek
2litre su yatarken bal
Cherry Mom
Hasta olduğunda ndir ,esimde oyleA canım ne kadar az besleniyorsun(
Komşunun iyisi candır olsun sevindim adına.Üst eşimin Türkiye’den arkadaşı alt değil ama onu da kendine benzermişler.. komşular ev yerleştirmeye de yardım ettiler ama çok güzel şeyler yapıyorlar bu hiç iyi değil.. ama dünkü tatlılara rağmen - deyim.. öncesi aşırı artı bence ödemdi suyu düzgün içince biraz attım bence..
Evet öyledir oğlumda aç aç yattı valla nereye kadar açlığına müdahale etmemeli ki yarın tekrar götürcez galiba hastaneye günü 1 bardak süt bir kutu kefir bir bisküvi ile geçirdiHasta olduğunda ndir ,esimde oyle
Stres yapmamaya calis istahi geri gelince senden bişeyler istiycek ozaman yaparsın cesit cesit simdilk vitaminlerle ve sivilarla idare etEvet öyledir oğlumda aç aç yattı valla nereye kadar açlığına müdahale etmemeli ki yarın tekrar götürcez galiba hastaneye günü 1 bardak süt bir kutu kefir bir bisküvi ile geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?