- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.981
Hemşireyim canm yok söylemedim herhalde hatırlamıyorumHerşey yolunda gitsin inş canımmesleğin nedir bu arada söylemiş miydin :)unuttuysam kusura bakma
Bana sorarsan ağır bir yemeği akşam yemektense sabah yemek daha mantıklı çünkü akşam yakma ihtimalin yokBencede menü diyet yada sağlıklı bir menü gibi değil canım.
Köfte ile yumurta bir demişsin ama bence çok çok ayrı Sbah yenen köfteyi vücut hazmetmekle uğraşıyor ve yağ yakmaya geçemiyor bir kere. Sabah için ağır geldi bana şahsen.
Kaçamak hamur işi olur demişsin mücverde hamur işi :) tabi bilmiyorum başka bir teknikle yapmadıysan unsuz yulafla yapılanlar falan oluyor mesela öyle değilse hamur işidir.
Kilon evet bize göre fazla ama bu bizden daha yağlı beslenebilirsin demek değil ki . Atıyorum ben 3 kaşık yoğurt yiceksem sen 5 yiyeceksin. Ben günde 1 avuç tavuk yiyorsam sen 2 yiyeceksin. Yani sağlıklı besinlerin gramajı artmalı.
Ammavelakin bu bir pazar günü menüsüo yüzden normal olabilir diyip kapatayım :))) hafta sonları hep biraz daha yüksek kalori gidiyoruz
Yalnız ben senin yazdıklarında ufak bir nüktedanlık yani bir dalga geçme sezdim. Umarım yanlış anlamışımdır. Hepimiz burda zamanında boğazımızı tutamadığımız için bulunuyoruz malesef ve burası motivasyon için bir araya gelinen bir yer yanlış bilmiyorsam. İnsanları alay ederek motive edemezsiniz değil mi.Afiyet olsun hezeyan
Mısır cok kalorili bir besin,yediklerin fazla degil ama kalorili, emziriyorsan daha sık,kilo vermek istiyorsan daha saglikli beslenmelisin,
Arada bir kaçamakta olabilir.demek istemiştim
Zor meslek Allah kolaylık versinHemşireyim canm yok söylemedim herhalde hatırlamıyorum
A canım ne kadar az besleniyorsun(
Bunu nerden cikardiigini anlamadim,evet nukte yaparim(dusundurucu espri yani alay etmek değildir nukte)lakin sana neden yapiyim tanimiyorum seni.daha menune yapilan ilk yorumda gomdun,bundan sonra sana nasıl neden yorum yapayim,hedefin yolunda başarılar dilerimYalnız ben senin yazdıklarında ufak bir nüktedanlık yani bir dalga geçme sezdim. Umarım yanlış anlamışımdır. Hepimiz burda zamanında boğazımızı tutamadığımız için bulunuyoruz malesef ve burası motivasyon için bir araya gelinen bir yer yanlış bilmiyorsam. İnsanları alay ederek motive edemezsiniz değil mi.
Ha bu arada sen böyle yazınca yedikledimin kalorisini hesapladım panik yok ✌
Harika ama bunda hastalığın etkisi olduğu nu biliyorsun dimi,yani geri gelebilir demek,dikkat et kendine vitaminli beslenGünaydin kizlar ilk kontrol tartimi ben yazayim.
Cuma 90.00 kg
Pazartesi 89.10 kgsonundatartida 8 i gördüm.
Eki Görüntüle 2570751
Bişey danışayım mııGünaydın hepiciginize
Bildigim biseyse buyur sabah kuşuBişey danışayım mıı
Bu hamilelikte olan mide bulantısı uykudan uyandıran bişey mi? Gece 5ten beri su içsem çıkarıyorumBildigim biseyse buyur sabah kuşu
Bunu nerdeyse hic bulanti cekmemis biri olarak cevaplamak zor benim icin,benim kokudan midem bulanirdi hic istifra edemezdim,salca ve kahve kullanamadim bir muddetBu hamilelikte olan mide bulantısı uykudan uyandıran bişey mi? Gece 5ten beri su içsem çıkarıyorumuykumdan uyandım midemin bulantısına. Eğer hamilelikte olan böyle bişey değilse bi doktora gideyim diyorum daa
Ben de çok dua ettim senin gibi olayım diye ama olmicak galibaBunu nerdeyse hic bulanti cekmemis biri olarak cevaplamak zor benim icin,benim kokudan midem bulanirdi hic istifra edemezdim,salca ve kahve kullanamadim bir muddet
Sana donen olur simdi inşallah hasta olmuyorsundur
Benimde hiç midem bulanmadı ama arkadaşımınn aynen dediğin giibi oluyordu canım kontrolde söyle mide bulantısı için kullanabileceğin haplar var onlardan yazarBu hamilelikte olan mide bulantısı uykudan uyandıran bişey mi? Gece 5ten beri su içsem çıkarıyorumuykumdan uyandım midemin bulantısına. Eğer hamilelikte olan böyle bişey değilse bi doktora gideyim diyorum daa
Harika ama bunda hastalığın etkisi olduğu nu biliyorsun dimi,yani geri gelebilir demek,dikkat et kendine vitaminli beslen
Ne kötü bişeymişBenimde hiç midem bulanmadı ama arkadaşımınn aynen dediğin giibi oluyordu canım kontrolde söyle mide bulantısı için kullanabileceğin haplar var onlardan yazar
:) Hadi Allah kolaylık versin güzel geçer inş görüşmen canımHemşireyim canm yok söylemedim herhalde hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?