- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.221
Öyle yapayım diyorum ama sonra yine düşünürken buluyorum kendimiSakin ol. Kendi doktoruna görünmeden endişelenme bence. Kotu şeyler düşünme
Doğru diyosun du atayım o zamanYa at canım sen müsait değilse dönmez zaten kim bilir neler kurcan kafanda
Selam kızlar nasılsınız
Bugün bütün gün başım ağrıdı durduyazamadım yılbaşı kazası yok değil mi :))
At canım hiç ayıp olmaz detaylı kendi doktoruna gözükmeden de telaş yapmaÖyle yapayım diyorum ama sonra yine düşünürken buluyorum kendimi
Doğru diyosun du atayım o zaman
Sağol canım senin geçti mi başın ?Gecmis olsun canim.
Cuma tekrar gel dedi burdaki doktor ama beni çok gerdiği için gidesim yok kendi doktoruma giderim sanırımAt canım hiç ayıp olmaz detaylı kendi doktoruna gözükmeden de telaş yapma
Ben yeni yıla gergin başladımeşim evdeyken yarın yerine bugün onunla kese görmeye gideyim dedim. Kendi doktoruma değil burada yakın bi hastaneye gittim. 5mm bi alan var kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi korkuttu beni ama usg ye bakıyorum gayet kese
2 günde ne değişecekmiş ki ben anlamadım ikisinin ayrımını yapmak bir doktor için bu kadar zor mu acabaCuma tekrar gel dedi burdaki doktor ama beni çok gerdiği için gidesim yok kendi doktoruma giderim sanırım
Sağol canım senin geçti mi başın ?
Evet arttı mı acabaCanim beta hcg yede baktirsaydin. Telas etme daha cok erken
Sen çıkmasanda eşin oğlun getirir eve mikropCok sukür canim.ama 1 kutu parol bitti. Sadece kuru öksürük kaldi. Bu kış evden cıkmamak lazim
Baktırdım 1871 olmuş onun artışını beğendi aslındaCanim beta hcg yede baktirsaydin. Telas etme daha cok erken
Ben de anlamadım ben baya keseye benzetiyorum doktor olmadığım halde2 günde ne değişecekmiş ki ben anlamadım ikisinin ayrımını yapmak bir doktor için bu kadar zor mu acaba
Diyetisyene gidesim geldiSelam arkadaşlar,
Ben dün serbesttimCherry Mom cim. O yüzden benimki kaza sayılmaz. Yaptığım zencefilli kurabiyeleri keyifle yedim valla. Bir de ev yapımı pizza yaptım ama tabanını karnabahardan yapmıştım anlayacağınız çokta uçmuş sayılmam ama öyle kurabiye, meyve, kuruyemiş, meze...vs yerken kendimi hiç kısıtlamadım. Diyetisyenin verdiği listeye de bugün başladım. Zaten öyle söylemişti. Bu hafta bana sınırsız çorbalı liste ver dedim. Bol çorbalı, keyifli, güzel bir liste oldu. 3 ayrı çorba tarifi yazdı bana. Hangisini istersen yapıp sınırsız içebilirsin dedi. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek. :)
Maşallah maşallah kanama olsa böyle artar mı ya ne hızlı artmışBaktırdım 1871 olmuş onun artışını beğendi aslında
Ben de anlamadım ben baya keseye benzetiyorum doktor olmadığım halde
Yazdım bakalım doktora çabuk döner inşallahMaşallah maşallah kanama olsa böyle artar mı ya ne hızlı artmış
Neyse sen rahatla biraz kafanda kurmamaya çalış kuzum
Hiç anlamıyorum bu işlerden dedim ya çocuğu şansa yapmışım :)Yazdım bakalım doktora çabuk döner inşallahehe siz de bakın
Aslında interntten baktıklarımda kanama alanlarının şekilleri daha bozuk ama tabi uzman değilim böyle olanı da vardır belkiHiç anlamıyorum bu işlerden dedim ya çocuğu şansa yapmışım :)
Ama gözümün gördüğü kadarıyla net bir kese var kanama nasıl olur işte o konuda fikrim yok yanıltıyor demekki halen şaşkınım
Baktırdım 1871 olmuş onun artışını beğendi aslında
Ben de anlamadım ben baya keseye benzetiyorum doktor olmadığım halde
Dönerse yaz bizede tatlım bende baktım şimdi kanamalara dağınık dağınık duruyorAslında interntten baktıklarımda kanama alanlarının şekilleri daha bozuk ama tabi uzman değilim böyle olanı da vardır belkiBunlardan ben de hiç anlamıyorum
25inde 186 çıkmıştı canımYükselmis beta en son nezaman baktirmistin kac cikmisti. Bazi doktorlar erken dönemlerde anlamayabiliyor sen kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?