Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun süper canım

Kizlar bugunki menüm

Sabah menemen 1 dilim ekmek 5 zeytin peynir cay

Ara 2 tuzlu kurabiye cay

Ögle 1tavuk but 3 kasik makarna

Ara sekersiz kahve 3 tuzlu kurabiye

Aksam 1tabak pırasa 1 dilim ekmek

Cherry Mom
Kurabiyeler dışında süper canım.

Süper ötesi

Selam kızlar nasılsınız
Bugün bütün gün başım ağrıdı durdu yazamadım yılbaşı kazası yok değil mi :))
Selam. Kazaları cuma günü göreceğiz. Bugün herkes kampta göbeklerini içeri çekerek dolaştılar kesin bugün bende öyle yaptım

Ben yeni yıla gergin başladım eşim evdeyken yarın yerine bugün onunla kese görmeye gideyim dedim. Kendi doktoruma değil burada yakın bi hastaneye gittim. 5mm bi alan var kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi korkuttu beni ama usg ye bakıyorum gayet kese

Dun dunde kalsin bugun toparlamaya baslayalim hanimlar ne kadar eksi o kadar az artidir.sporlar ,detokslar,odem aticilar girsin siraya kim ne yapabilirse hadi bakalim🏋
Saldırın :)))
Aynen yaaa bende tartılamadım korkudan kesin aldım bu hafta adam akıllı spor yapamadım çünkü oğlum gece 1 2 lerde uyumaya bşladı o saatten sonra pert olmuş oluyorum :/ yarın 1 günlük detoksla ne kadar kurtarırsam kardır.. leylime katılıyorum yarın işleri çok sıkı tutalım kızlar
Bu arada oğlanın hastalığı geçti ama halsizlik ve iştahsızlık geçmedi bizde şüphelendik acaba hastalıkla ilgilisi yok kan değerleri mi düştü diye ?daha önce böyle bir sorun yaşamıştı kansızlık huysuzlukta yaparmş bu yüzden yarın tahlil için gideceğiz.

O ne demk öyle ya öylede olabillir böylede olaiblir kendi doktoruna atsan görüntüyü ayıp mı olur ?

Sakin ol. Kendi doktoruna görünmeden endişelenme bence. Kotu şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…