Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun sende katildin hastalar kervanına cabuk gecsin inşallah

Teşekkürler bilgilendirme için ananas günde 1 dilimden fazla yiyince ağzımın içini parçalıyo sizin öyle olmuyor mu daha önce uyguladınız mı faydasını görsünüz mü

Teşekkürler bilgilendirme için ananas günde 1 dilimden fazla yiyince ağzımın içini parçalıyo sizin öyle olmuyor mu daha önce uyguladınız mı faydasını görsünüz mü
Ananas benim de midemi ağrıtıyor. Tansiyonumu düşürüyor. En son yediğim de merdivenlerden yuvarlanmıştım

Kızlar yeni girebiliyorum sabahtan beri yemek hazırlıyorum benim kahvaltı ve öğle gayet iyi sabah
Bol salata
Yarım dilim tam buğday
1 dilim peynir

Öğle
Kapuska
Yoğurt salata
Yatım dilim ekmek

Akşam
Cozutuk ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama birazdan hesaplayacağım günlük kalorimi geçmemişim hatta 300 kalori eksik
Umarım almam bakalım
Fit mücver ve patetes salatası yapmıştım onlara abandım bol su ve çay içtim

Çok özür dilerim. Evet ben diyetten tamamen vazgeçtim. Sanırım hazır değilim. İzne ayrilmak istiyorum, bu zamana kadar diskalifiye olmadiysam

Çok özür dilerim. Evet ben diyetten tamamen vazgeçtim. Sanırım hazır değilim. İzne ayrilmak istiyorum, bu zamana kadar diskalifiye olmadiysam
izin hakkın bittiği için kendi isteği ile ayrıldı yazdık o yüzden 6 ay listelere giremiyorsun tatlım 6 ay sonra bakarsın eğer o moddaysan bekleriz aramıza

günaydınlarr yeni bir yıldan selamlar hepinize
yeni yılda yaklaşık 2 aydır tartılmıyordum bu sabah tartıldım bir facia izinden dönebilmem için çok kilo vermem lazım çokkkkk ama bugün hurma detoksuna başladım bir an önce iştahıma dizgin vurmam gerekiyor bugün buna dayanırsam herşey yoluna girecek

Günaydın kaptanım yeni yıla süper giriş kararınızdan vazgeçmeyin

Günaydın arkadaşlar. Bu sene hastalıklar felaket ağır geçiyor sanırım normalde olsa antibiyotik kullanmaya başladım ertesi gün biraz rahatlarım ama şimdi daha da kötüye gidiyor . Uyuyamıyorum ya boğazım ağrıyor kuru öksürük falan

tatlım bol zencefil çayı iç taze zencefilden yap mümkünse iyi gelir bağışıklığını güçlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…