- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.261
Geçmiş olsun sende katildin hastalar kervanına cabuk gecsin inşallahBugün kü menüm
Sabah 1 sahanda yumurta ama bitiremedim boğazlarım berbat 1 dilim tam buğday ekmeğı onuda bitiremedim 1 çatal beyaz peynir
Ara yok
Ögle 1 kase yoğurt çorbası
Ara yok
Akşam 2 kasık nohut 2 kasık pilav 2 kasık musakka yarım dilim ekmek
Ara henüz yok
Antibiyotik kullanıyorum oda saat 11de of bende biraz leblebi yerim o zaman içmeden ya çok hastayım hemde çok bugün detoks yapamadım ateşten kalkamadım annem geldi yemek yaptı ama dikkat ettim evimde olduğum için daha rahattım
Kabagin varsa kabak detoksu,hurman varsa hurma detoksu yapabilirsinGeçmiş olsun canım.
İnşallah bir sıkıntı yoktur Esracım Paşa'nın.
Ne detoksu yapacaksın.
Benim de yapmam lazım.
Teşekkürler bilgilendirme için ananas günde 1 dilimden fazla yiyince ağzımın içini parçalıyo sizin öyle olmuyor mu daha önce uyguladınız mı faydasını görsünüz müKahvaltı 1 bardak süt 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir sınırsız yeşillik üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağ
Ara 1 dilim ananas
Öğle 1 dilim ananas + salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullanılabilir)
Ara 1 dilim ananas
Akşam yemeği 1 dilim ananas + salata
Ara dilim ananas
2.5 litre su ve 2 bardak yeşil çay icmeyi unutmayalim sadece 2 gün uygulanmalı
Ananas benim de midemi ağrıtıyor. Tansiyonumu düşürüyor. En son yediğim de merdivenlerden yuvarlanmıştımTeşekkürler bilgilendirme için ananas günde 1 dilimden fazla yiyince ağzımın içini parçalıyo sizin öyle olmuyor mu daha önce uyguladınız mı faydasını görsünüz mü
Çok özür dilerim. Evet ben diyetten tamamen vazgeçtim. Sanırım hazır değilim. İzne ayrilmak istiyorum, bu zamana kadar diskalifiye olmadiysamtoplight
B bluuee merhaba canım
Sanıyorum diyet için motivasyonu kuramadın kendi içinde cuma günü bildilrim yapmadığın için ortalamamız çok düştü bu haftada aynı durum olmaz inşSenden ricam devam etmek istemiyorsan izne çıkman yada tamamen ayrılman yönünde böylece kendini hazır hissettiğinde yine gelebilirsin bize yada diğer gruplara ama diskalifiye olursan bir daha yarışamazsın.hakkında hayırlısı olsun ama kk ya girersen kararını dön mutlaka olur mu teşekkürler
evet spor grubu için asıl kilo listesine girmene gerek yok spor yapanlar kendi aralarında 2 ayrıldıEvet ben de öyle düşündüm amaCherry Mom spor grubu ikiye ayırdık deyince kafam karıştı zamanla alışırım umarım yani haftaya cumadan sonra asıl listeye girebilicem
izin hakkın bittiği için kendi isteği ile ayrıldı yazdık o yüzden 6 ay listelere giremiyorsun tatlım 6 ay sonra bakarsın eğer o moddaysan bekleriz aramızaÇok özür dilerim. Evet ben diyetten tamamen vazgeçtim. Sanırım hazır değilim. İzne ayrilmak istiyorum, bu zamana kadar diskalifiye olmadiysam
Günaydin kizlar mutlu sabahlar
Günaydın kızlarrGünaydınlar.
Herkese kaçamaksız bir gün diliyorum.
Günaydın kaptanım yeni yıla süper giriş kararınızdan vazgeçmeyingünaydınlarr yeni bir yıldan selamlar hepinize
yeni yılda yaklaşık 2 aydır tartılmıyordum bu sabah tartıldım bir facia izinden dönebilmem için çok kilo vermem lazım çokkkkk ama bugün hurma detoksuna başladım bir an önce iştahıma dizgin vurmam gerekiyor bugün buna dayanırsam herşey yoluna girecek
kesinlikle artık hayatımda kesin kararlar verdim depresyonu attım sayılırGünaydın kaptanım yeni yıla süper giriş kararınızdan vazgeçmeyin ✌
En güzelini yapmışsınız yeter ki sağlınız yerinde olsun gerisi hiç önemli değilkesinlikle artık hayatımda kesin kararlar verdim depresyonu attım sayılır
tatlım bol zencefil çayı iç taze zencefilden yap mümkünse iyi gelir bağışıklığını güçlendirirGünaydın arkadaşlar. Bu sene hastalıklar felaket ağır geçiyor sanırım normalde olsa antibiyotik kullanmaya başladım ertesi gün biraz rahatlarım ama şimdi daha da kötüye gidiyor . Uyuyamıyorum ya boğazım ağrıyor kuru öksürük falan
Teşekkür ederim hemen yapıcamtatlım bol zencefil çayı iç taze zencefilden yap mümkünse iyi gelir bağışıklığını güçlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?