- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.301
Çok geçmiş olsun canımEvet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Hoşgeldin canımPekala o zaman hoş bulduuum yarın sabah başlıyorum Allah’ın izni ile ☺
Ah kıyamam canı yeni cardio videoları çekmiş.Tam da yeni cardio videosu izlemiştim ama yapmam artık ne yapalım. Tamamdır pazartesi çarşamba cuma 2500 ip, salı perşembe 1 saat yürüyüş 1,5 olsa olur mu? Bu bünye 10 bin adıma alışık o da 1,5 saat ediyor yaklaşık :)
Geçen hafta yenilmiştik bu hafta kazanacağız siz kaynanalarınızla ilgilenin :)
Evet canım bende tanıyorum seni hoşbuldumhaziranda mı başlayacaksın ne güzel benim tüp bebek merkezi önceki 3 aşılamam klomen olduğundan kabul etmedi gonal f ile iki aşılama yapmamız gerek tutmazsa tüp bebek yaparız dediler 3 yıllıkta evlilik şartı varmış bizimde temmuzda 3 yıl doluyor eğer aşılamalar tutmazsa senin hesap bende fit gireyim dedim inşallah veririz kaç kilo verdin ne zaman başladın
Gece yemeleri direk kilo yapıyor güncel kilon nedir canım ?Şahane çünkü bu ara Yine gece yemeleri ve gün içi tatlı ve hamur yemeleri başladı hemen yanlarım çıktı. Motivasyona ihtiyaç var
Odası kuru olabilir mi? Ben de bikaç gün boğazım burnum kupkuru uyanınca kalorifere su koydum rahatlattıKızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
Hemde nasıl kuru ıslak havlu koyuyorum devamlı ama tıkanıklık bir hayli fazla gibi onu rahatlatmıyor ilk defa horladığını duydum çocuğunOdası kuru olabilir mi? Ben de bikaç gün boğazım burnum kupkuru uyanınca kalorifere su koydum rahatlattı
Aaaaaaa+400 yazmıştı sankiayvacicegi
Ay yeni gördümGünaydın
Maalesef ben +400. Bugün normal beslenmeme döneceğim.
Bu kalorifer kurulukları bizi bile mafediyo onları düşünemiyorumHemde nasıl kuru ıslak havlu koyuyorum devamlı ama tıkanıklık bir hayli fazla gibi onu rahatlatmıyor ilk defa horladığını duydum çocuğun
Onlarada tehlikeli diyorlar ama bilemedim kaloriferleri o kadar yakıyorlar ki değil burun kuruluğu biz bile kuruyoruzBu kalorifer kurulukları bizi bile mafediyo onları düşünemiyorumletgodan falan buhar makinesi bak istersen o kuruluktan tıkanmıştır bence
Herkeste etkisi farklı oluyor işte. Nasıl ki bende if etkilemiyor sende de hurma olumsuz etkiliyor demek kiGünaydın
Maalesef ben +400. Bugün normal beslenmeme döneceğim.
Hurma bizim takıma yamuk yapmamıştı şok oldumHerkeste etkisi farklı oluyor işte. Nasıl ki bende if etkilemiyor sende de hurma olumsuz etkiliyor demek ki
Aa hiç duymamıştım. O zaman bi kaç tane su koy kalorifere belki havlu çabuk kuruyodurOnlarada tehlikeli diyorlar ama bilemedim kaloriferleri o kadar yakıyorlar ki değil burun kuruluğu biz bile kuruyoruz
Gece öyle yapayım da şimdi yapamam suları alıp döküyorAa hiç duymamıştım. O zaman bi kaç tane su koy kalorifere belki havlu çabuk kuruyodur
Hem de nasıl çekti ama yapmayacağım :) regl ödemini atayım bana yeter diyeceğim de bu kez ödem olmadı herhalde; dünden beri tardıda hiç + görmedim çünkü. Tuhaf ama üzümünü yiyip bağını sormayacağım :)Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım
Ah kıyamam canı yeni cardio videoları çekmiş.
Kısıtlanınca duygusala bağladın dimi
Yaa yicem bi günGece öyle yapayım da şimdi yapamam suları alıp döküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?