Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Çok geçmiş olsun canım

Pekala o zaman hoş bulduuum yarın sabah başlıyorum Allah’ın izni ile ☺
Hoşgeldin canım
Ah kıyamam canı yeni cardio videoları çekmiş.
Kısıtlanınca duygusala bağladın dimi
Geçen hafta yenilmiştik bu hafta kazanacağız siz kaynanalarınızla ilgilenin :)

Canim benim cocuk oldugundan ben indirim alamiyorum o yüzden %100 özel olucak. Kredi cekicez 15.000 buluyor tedavi. Ben 94.30 dan 88.00kg ya indim sanirim 1 ay oldu

Kızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler

Odası kuru olabilir mi? Ben de bikaç gün boğazım burnum kupkuru uyanınca kalorifere su koydum rahatlattı

Odası kuru olabilir mi? Ben de bikaç gün boğazım burnum kupkuru uyanınca kalorifere su koydum rahatlattı
Hemde nasıl kuru ıslak havlu koyuyorum devamlı ama tıkanıklık bir hayli fazla gibi onu rahatlatmıyor ilk defa horladığını duydum çocuğun

Hemde nasıl kuru ıslak havlu koyuyorum devamlı ama tıkanıklık bir hayli fazla gibi onu rahatlatmıyor ilk defa horladığını duydum çocuğun
Bu kalorifer kurulukları bizi bile mafediyo onları düşünemiyorum letgodan falan buhar makinesi bak istersen o kuruluktan tıkanmıştır bence

Bu kalorifer kurulukları bizi bile mafediyo onları düşünemiyorum letgodan falan buhar makinesi bak istersen o kuruluktan tıkanmıştır bence
Onlarada tehlikeli diyorlar ama bilemedim kaloriferleri o kadar yakıyorlar ki değil burun kuruluğu biz bile kuruyoruz

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım

Ah kıyamam canı yeni cardio videoları çekmiş.
Kısıtlanınca duygusala bağladın dimi

Hem de nasıl çekti ama yapmayacağım :) regl ödemini atayım bana yeter diyeceğim de bu kez ödem olmadı herhalde; dünden beri tardıda hiç + görmedim çünkü. Tuhaf ama üzümünü yiyip bağını sormayacağım :)

Gece öyle yapayım da şimdi yapamam suları alıp döküyor
Yaa yicem bi gün ben de suyla oynamaya bayılırdım annem izin vermeyince dolaptaki sürahide oyuncakları gizlice yüzdürürdüm sonra da gariplerim içerdi ne hain evlatmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…