Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece yemeleri direk kilo yapıyor güncel kilon nedir canım ?
Şuan 56.300 55 yada 54 de sabitlemek istiyorum. 171 boyum ama popom ve basen lerim alıyor alınca üst tarafım pek değişmiyor
Gece çok ağrım vardı malum zamandayım anca kendime geldim birazdan egzersizlerimi yapıp
2 yumurta
Biraz peynir
Domates ile kahvaltı edeceğim.
Üstüne yeşil çay rezene içerim.

4 gibi sebze çorbası yaptım,kabak soğan patates dereotu sarımsak 1 avuç kırmızı mercimek ile rondodan geçirip onu içerim.

canim burnuna tuzlu su yollayip asprisyon ile cekiyorsun denedin mi bilmiyorum ama

zuhal cim hoşgeldin tatlım nasılsın daha sık uğra buaralara
Teşekkür ederim cnm
Kilo dışında iyiyim cok şükür
Herkesi mezun ettik bi biz kurtulamadik
Tekrar basladim bakalim inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacam :)))

Sen nasilsin, nasil gidiyor

Bunlar sadece beyninin kandirmacasi :)))
Ona patronun kim oldugunu göster

Ben de sabahtır her yanı çikolataya bulanmış donut hayali kuruyorum

Selam hanımlar kilolar ne durumda. Hatırlayanınız varmı beni. Ben en son 79 dum. 26 gün pilates yaptım ve bıraktım malum bebek var. Büyüyor emekliyor geceleri saadece 3 4 saat uyuyabiliyorum ve bu yüzden düzensiz besleyince bıraktım. Ama şuan tekrar toparlaniyorum baktim en iyisi hafiften baslin ekmeği şekeri azaltacagin ve 15 dakkalık başlangıç olarak leslie yapacağım ve hava güzel olursa bebişim o yatırıp azda olsa yürüyeceğim hiç yoktan iyidir haftada 250 de gitse uzulmicem az olsun ama devamli giden olsun. Şuan kilom 76. 3 dahada verirsem haber ederim size. Kolay gelsin gönül sizlerle beraber vermek vardı ama kısmet olmuyor bir türlü

Canım anlattığın gibi istikrarla devam edersen başaracağına eminim. Küçük bebekle herşey daha zor ama ne kolayki bu dünyada. Aynen devam..

Yaa yicem bi gün ben de suyla oynamaya bayılırdım annem izin vermeyince dolaptaki sürahide oyuncakları gizlice yüzdürürdüm sonra da gariplerim içerdi ne hain evlatmışım

Sürahiyi ortalık yere koymayalım o zaman. Bende de iki muzurluk abidesi cimcime var. Ne olur ne olmaz

Teşekkür ederim cnm
Kilo dışında iyiyim cok şükür
Herkesi mezun ettik bi biz kurtulamadik
Tekrar basladim bakalim inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacam :)))

Sen nasilsin, nasil gidiyor
Bu yaz başka bir yaz olacak senin için canım.. zaman yeterli, sendeki istek de tam bu kez kalıcı olarak vedalaşacaksın kilolarınla..
toplight kaptanım da aynısını yapacak.

Geçmş olsun canım.
Ahhh kuzum. Hemen iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…