- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.321
Aynen ilk defa oluyor ama işte bu bünyelerin işi yok sürekli bizi şaşırtsınlar :)Hurma bizim takıma yamuk yapmamıştı şok oldum
Şuan 56.300 55 yada 54 de sabitlemek istiyorum. 171 boyum ama popom ve basen lerim alıyor alınca üst tarafım pek değişmiyorGece yemeleri direk kilo yapıyor güncel kilon nedir canım ?
canim burnuna tuzlu su yollayip asprisyon ile cekiyorsun denedin mi bilmiyorum amaKızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
Merhaba odasına pek şişede su koyarsanız buharlaşıp odayı nemlendirir.Hemde nasıl kuru ıslak havlu koyuyorum devamlı ama tıkanıklık bir hayli fazla gibi onu rahatlatmıyor ilk defa horladığını duydum çocuğun
canım ayak tabanına viks sürKızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
Artık çektirmiyor 3 yaşına girdi kendi sümkürüyor ama zaten kuru olduğu için gelen birşeyde yok :/canim burnuna tuzlu su yollayip asprisyon ile cekiyorsun denedin mi bilmiyorum ama
Tebrikler karşılığını alacaksın umarım Cuma günüKızlar yağmur çamur demedim 45 dk yürüdüm.
Bana en iyi yürüyüş geliyor.
Teşekkür ederim cnmzuhal cim hoşgeldin tatlım nasılsın daha sık uğra buaralara
Bunlar sadece beyninin kandirmacasi :)))Ağzımı çikolata çeşmesine dayamak suretiyle tatlı yemek istiyorum. Bu reglim tuhaf yeme atakları ile başladı. Şimdilik iki kare çikilat ile geçiştirdim ama aklım çikolata paketinde :) spor yaparak aşabilirim bu durumu. Yürüyüşe çıkacağım toparlanıp.
Ben de sabahtır her yanı çikolataya bulanmış donut hayali kuruyorumAğzımı çikolata çeşmesine dayamak suretiyle tatlı yemek istiyorum. Bu reglim tuhaf yeme atakları ile başladı. Şimdilik iki kare çikilat ile geçiştirdim ama aklım çikolata paketinde :) spor yaparak aşabilirim bu durumu. Yürüyüşe çıkacağım toparlanıp.
Bu söz hoşuma gitti bakBunlar sadece beyninin kandirmacasi :)))
Ona patronun kim oldugunu göster
Canım anlattığın gibi istikrarla devam edersen başaracağına eminim. Küçük bebekle herşey daha zor ama ne kolayki bu dünyada. Aynen devam..Selam hanımlar kilolar ne durumda. Hatırlayanınız varmı beni. Ben en son 79 dum. 26 gün pilates yaptım ve bıraktım malum bebek var. Büyüyor emekliyor geceleri saadece 3 4 saat uyuyabiliyorum ve bu yüzden düzensiz besleyince bıraktım. Ama şuan tekrar toparlaniyorum baktim en iyisi hafiften baslin ekmeği şekeri azaltacagin ve 15 dakkalık başlangıç olarak leslie yapacağım ve hava güzel olursa bebişim o yatırıp azda olsa yürüyeceğim hiç yoktan iyidir haftada 250 de gitse uzulmicem az olsun ama devamli giden olsun. Şuan kilom 76. 3 dahada verirsem haber ederim size. Kolay gelsin gönül sizlerle beraber vermek vardı ama kısmet olmuyor bir türlü
İnşallah canım.Canım anlattığın gibi istikrarla devam edersen başaracağına eminim. Küçük bebekle herşey daha zor ama ne kolayki bu dünyada. Aynen devam..
Yaa yicem bi günben de suyla oynamaya bayılırdım annem izin vermeyince dolaptaki sürahide oyuncakları gizlice yüzdürürdüm sonra da gariplerim içerdi ne hain evlatmışım
Kesinlikle koyulmamalı tecrübeyle sabit
Sürahiyi ortalık yere koymayalım o zaman. Bende de iki muzurluk abidesi cimcime var. Ne olur ne olmaz
Bu yaz başka bir yaz olacak senin için canım.. zaman yeterli, sendeki istek de tam bu kez kalıcı olarak vedalaşacaksın kilolarınla..Teşekkür ederim cnm
Kilo dışında iyiyim cok şükür
Herkesi mezun ettik bi biz kurtulamadik
Tekrar basladim bakalim inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacam :)))
Sen nasilsin, nasil gidiyor
Geçmş olsun canım.Kızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?