- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.281
Oo şahane gidiyorsun canım tebrik ederim 60dı değil mi diyetisyenle hedefiniz ?
Canım ben baktım yemek çok oldu.
Hemen daha kaynarken kavanoza koyuyorum.
Kapağını kapatıp ters çeviriyorum.
Kapak yapışsın diye.
Konserve mantığı.
Bir kaç gün arayla yiyiyorum.
Nacizane fikrim.
Yanlış anlama canım.
Ben de çalışıyorum.
Benim kızlar seninkiletden büyüktür.
Biri 6 biri 12 yaşında.
6 yaşında olan 1. Sınıf.
Hani cook eskiden kahvehane bardaklari vardiya minik olan ondan yani 4 ceviz anca alirCanım menü güzel.
Ceviz çok geldi.
Ya da yanlış anladım.
1 çay bardağı çok geldi.
Teşekkür ederim canım benimTam bir diyet menü süpersin canm
Çok geçmiş olsunEvet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
normal beslenme iyidir bencedeGünaydın
Maalesef ben +400. Bugün normal beslenmeme döneceğim.
Hoşgeldin canım.Öncelikle resimdeki beyazlar içinde olan ben :)
3 kez aşılama oldum haliyle ilaçların etkisi 75 kg çıkardı beni hedefim 62 bu kilonun altı beni hortlak yapıyor13 kg vermem gerek nasıl başlayacağım konusundada ayran aşı mı diyorlar onunla 2 günde 1.5 kilo vermeyi düşünüyorum ilk böyle başlamak iyi olur diye düşündüm sonrası da buradan fikir alışverişi yapabilirim okuyayım canım şimdiden onaylayayım ben biraz okumuştum
Öncelikle resimdeki beyazlar içinde olan ben :)
3 kez aşılama oldum haliyle ilaçların etkisi 75 kg çıkardı beni hedefim 62 bu kilonun altı beni hortlak yapıyor13 kg vermem gerek nasıl başlayacağım konusundada ayran aşı mı diyorlar onunla 2 günde 1.5 kilo vermeyi düşünüyorum ilk böyle başlamak iyi olur diye düşündüm sonrası da buradan fikir alışverişi yapabilirim okuyayım canım şimdiden onaylayayım ben biraz okumuştum
Buzdolabında 1 hafta çok rahat duruyor.böyle konserve gibi yaptığın yemeği dışarıda mı bekletiyorsun ne kadar dayanıyor @Zynpelf cim?
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum şimdi dişlerimi fırçalayarak başladım tok tutmada ve su içmede büyük etkenBence rahat verirsin, süresini bilmiyorum ama hızlı alınan kilo hızlı veriliyor o kesin. Diyet ve sporla hızlıca gider fazlalıkların.
İnşallah canım benimHoşgeldin canım.
İnşallah istefiğim tüm kilolar bi çırpıda verirsin.
Evet canım bende tanıyorum seni hoşbuldumMrb canim hoşgeldin asilama grubundan taniyorum seni bende haziranda tüp bebek icin 20kg vermek icin ugrasiyorum.
Ben genelde 1 tencere yapip 5-6 porsiyon donduruyorum, oyle de kolay oluyor ama tabi cozdurme suresi var.Buzdolabında 1 hafta çok rahat duruyor.
Etli yemek denemedm.
Korktum.
Ama kayınvalidem 1 - 2 kete denemiş. Bir şey olmadı diyor.
Ben çocukları da hep öğle büyüttüm.
Sebze çorbasını yapıyordum. Küçük kavanozlara koyardım. Onlara kadar. Sürekli bir kepçe bir kepçe çorba yapılmıyor ki.
Çok rahat ettim.
O da güzel fikir.Ben genelde 1 tencere yapip 5-6 porsiyon donduruyorum, oyle de kolay oluyor ama tabi cozdurme suresi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?