Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

böyle konserve gibi yaptığın yemeği dışarıda mı bekletiyorsun ne kadar dayanıyor @Zynpelf cim?

Hoşgeldin canım.
İnşallah istefiğim tüm kilolar bi çırpıda verirsin.

Mrb canim hoşgeldin asilama grubundan taniyorum seni bende haziranda tüp bebek icin 20kg vermek icin ugrasiyorum.

böyle konserve gibi yaptığın yemeği dışarıda mı bekletiyorsun ne kadar dayanıyor @Zynpelf cim?
Buzdolabında 1 hafta çok rahat duruyor.
Etli yemek denemedm.
Korktum.
Ama kayınvalidem 1 - 2 kete denemiş. Bir şey olmadı diyor.
Ben çocukları da hep öğle büyüttüm.
Sebze çorbasını yapıyordum. Küçük kavanozlara koyardım. Onlara kadar. Sürekli bir kepçe bir kepçe çorba yapılmıyor ki.
Çok rahat ettim.

Bence rahat verirsin, süresini bilmiyorum ama hızlı alınan kilo hızlı veriliyor o kesin. Diyet ve sporla hızlıca gider fazlalıkların.
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum şimdi dişlerimi fırçalayarak başladım tok tutmada ve su içmede büyük etken

Mrb canim hoşgeldin asilama grubundan taniyorum seni bende haziranda tüp bebek icin 20kg vermek icin ugrasiyorum.
Evet canım bende tanıyorum seni hoşbuldum haziranda mı başlayacaksın ne güzel benim tüp bebek merkezi önceki 3 aşılamam klomen olduğundan kabul etmedi gonal f ile iki aşılama yapmamız gerek tutmazsa tüp bebek yaparız dediler 3 yıllıkta evlilik şartı varmış bizimde temmuzda 3 yıl doluyor eğer aşılamalar tutmazsa senin hesap bende fit gireyim dedim inşallah veririz kaç kilo verdin ne zaman başladın

Ben genelde 1 tencere yapip 5-6 porsiyon donduruyorum, oyle de kolay oluyor ama tabi cozdurme suresi var.

Ben genelde 1 tencere yapip 5-6 porsiyon donduruyorum, oyle de kolay oluyor ama tabi cozdurme suresi var.
O da güzel fikir.
Benim dolabından ya da benim cinsliğimden ben buzluğa girmiş ürünü pek yiyemiyorum.
Kokuyor geliyor bana.
Bu hazır yemek gibi canım.
Isıtıp ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…