- 23 Mart 2016
- 30.878
- 92.014
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.261
Ayy ne diyorsunnn 3000 görünce yapıştırdım ben hemen 600 üHangi gün 600 yaptım ki? Bence sen benim iplerimi kestin. Hayır bahçene topum kaçmış gibi hissettim :) Ben dün 5 bin atladım oysa ki..
ben bu hafta sonu mezun ve izindeki takımdaşlarım için de spor yaptım. Bugün ağrım çok yoksa atlardım yine.. yarın ola hayrola diyorum.
Diğerleri 500+500+1000 olduğu için çekmemiştim ama 3000 atlayınca çekeyim dedim :)
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun canım.
Anneciğim inşallah tez zamanda düzelir.
Allah korumuş kırık çıkık birşey değil Allah göstermesinAynen ya aklıma direk öyle geldi bi an aklımı kaybedecektim dondum kaldım birde bir kar yağıyor terlikle çıkmışım nasıl yarım saat öyle gezdim hissetmedim bile
Çok sağolun inşallah biran önce atlatırafiyet olsun güzel menu
menu de sporda iyi
idare eder ama sabah receli kalksa iyi olur aliskanlik olucak
cok az geldi bana yemekler hastamısin hala,gecmis olsun anne nede babanada canim
E ssende 10 kg vermedin mi leylimYok ya 3-5 kilo verdik diye hocami olduk,ustadlar varken.10lar 20ler konussun.biz yedek takviye iste naçizane
Cikk 9.3E ssende 10 kg vermedin mi leylim
Evet ya gerçekten dikkat etmem lazım inşallah ederim buraya her gün yazınca dahada dikkatli oluyorumBu aralar kayınvalide haftaları içindeyiz herhalde.. herkesin geliyor ve en kötü yanı sporun aksaması.. ama diyete mümkün olduğunca dikkat edersen yine eksi görürsün canım
HoşgeldinizPekala o zaman hoş bulduuum yarın sabah başlıyorum Allah’ın izni ile ☺
Hoş bulduuumHoşgeldiniz
Geçmiş olsunEvet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Bence rahat verirsin, süresini bilmiyorum ama hızlı alınan kilo hızlı veriliyor o kesin. Diyet ve sporla hızlıca gider fazlalıkların.67 kg ile başladım 3 ayın içerisinde 75 kg oldum inşallah azimle verebilirim bu ayın sonunda da aşılama olacağım bu kilomla hamile kalırsam 90 olurum herhalde 1 ayda 7 kilo vermem gerekiyor inanıyorum kendime yarın istikrarlı bir şekilde başlarım inşallah
Tam da yeni cardio videosu izlemiştim ama yapmam artık ne yapalım. Tamamdır pazartesi çarşamba cuma 2500 ip, salı perşembe 1 saat yürüyüş 1,5 olsa olur mu? Bu bünye 10 bin adıma alışık o da 1,5 saat ediyor yaklaşık :)Gercekmi? 2500 ip,1 saat yürüyüş,cardio yasak.amac kilo vermek odem yapmak degilkademeli artiralim her hafta +250 ip ,+10 dk seklinde ne dersin.hedefinr ulaşınca da artitdigimuz oranda azalltmaya baslarsin makul spor yaparsin.
Tavsiye cok kendime faydam yok,yine yapmadım Spor
Tamamdır aynen devam o zaman.. yüzdelerimizi de yarıştıralım sporlardan sonra.. yüzdelerde biz çok riskli grubuz böylesi bir yarış iyi olacak..Yo yo spor listesini bölümüyorö eskisi gibi mix devam etsin yanlış anlamışım sadece alt liste ve üst liste kg yüzdesinde yarışacak
Ben hamur açmıyor gözüm gibi bakıyordum sehpa olarak kullandığım için :)Eki Görüntüle 2573465
Kızlar resmi görünce buraya atasım geldi çok tanıdıkbize hamur açmak ancak böyle yakışır
İyi geceler
Geçen hafta yenilmiştik bu hafta kazanacağız siz kaynanalarınızla ilgilenin :)Ayy ne diyorsunnn 3000 görünce yapıştırdım ben hemen 600 ü
Merhaba hoşgeldin
Bir kaç kilo ile listeye giremezsin ama grubumuzda liste dışı bulunmak da mümkün. Her gün menü paylaşıp spor listelerinde yer alıp yarışabilirsin ve ideal kilola gelebilirsin. Ben de şu an liste dışıyım ama buradayım :)
Şahane çünkü bu ara Yine gece yemeleri ve gün içi tatlı ve hamur yemeleri başladı hemen yanlarım çıktı. Motivasyona ihtiyaç varMerhaba gel canım gel bizim asıl liste harici grupta takılanımız daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?