Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ne diyorsunnn 3000 görünce yapıştırdım ben hemen 600 ü
Diğerleri 500+500+1000 olduğu için çekmemiştim ama 3000 atlayınca çekeyim dedim :)

Bu aralar kayınvalide haftaları içindeyiz herhalde.. herkesin geliyor ve en kötü yanı sporun aksaması.. ama diyete mümkün olduğunca dikkat edersen yine eksi görürsün canım
Evet ya gerçekten dikkat etmem lazım inşallah ederim buraya her gün yazınca dahada dikkatli oluyorum

Bence rahat verirsin, süresini bilmiyorum ama hızlı alınan kilo hızlı veriliyor o kesin. Diyet ve sporla hızlıca gider fazlalıkların.

Tam da yeni cardio videosu izlemiştim ama yapmam artık ne yapalım. Tamamdır pazartesi çarşamba cuma 2500 ip, salı perşembe 1 saat yürüyüş 1,5 olsa olur mu? Bu bünye 10 bin adıma alışık o da 1,5 saat ediyor yaklaşık :)

Yo yo spor listesini bölümüyorö eskisi gibi mix devam etsin yanlış anlamışım sadece alt liste ve üst liste kg yüzdesinde yarışacak
Tamamdır aynen devam o zaman.. yüzdelerimizi de yarıştıralım sporlardan sonra.. yüzdelerde biz çok riskli grubuz böylesi bir yarış iyi olacak..

Merhaba gel canım gel bizim asıl liste harici grupta takılanımız daha çok
Şahane çünkü bu ara Yine gece yemeleri ve gün içi tatlı ve hamur yemeleri başladı hemen yanlarım çıktı. Motivasyona ihtiyaç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…