- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.341
Canim benim niyetim, senin hedef sonrasi kilo almaman icin yogun spor yapmaman ,birakinca aliyorsun.(bende almistim)kontrollu beslenme ve ideal hareketle korursun diye düşünüyorum yanlismiyim.olur 1,5 ta olur ama artirdikca 2.5 saati bulucak hedef sonrasi da oylemi yapacaksinTam da yeni cardio videosu izlemiştim ama yapmam artık ne yapalım. Tamamdır pazartesi çarşamba cuma 2500 ip, salı perşembe 1 saat yürüyüş 1,5 olsa olur mu? Bu bünye 10 bin adıma alışık o da 1,5 saat ediyor yaklaşık :)
Kesinlikle beynin kandırmacası regl olmayı yeme fırsatı olarak görüyorum. Artık makul gün ve sayılarda ip atlayacağım ama kendime diyorum ki istersen 1500 kalori ye gider ip atlarsın ceza olarak. Ya 1000 ip 125 kalori yaktırıyor bu kiloda. 100 gr çikolata yiyorsun 570 kalori alıyorsun ve bence bu haksızlık :)Bunlar sadece beyninin kandirmacasi :)))
Ona patronun kim oldugunu göster
Sen hayal ettiklerini tadımlık yiyeceksin güzelim. Senin mazeret bende olsa hiç kaçırmam :) neyse ki donut sevmiyorum.Ben de sabahtır her yanı çikolataya bulanmış donut hayali kuruyorum
Ay çokk fena bunları bilipte yemezsin herhaldeKesinlikle beynin kandırmacası regl olmayı yeme fırsatı olarak görüyorum. Artık makul gün ve sayılarda ip atlayacağım ama kendime diyorum ki istersen 1500 kalori ye gider ip atlarsın ceza olarak. Ya 1000 ip 125 kalori yaktırıyor bu kiloda. 100 gr çikolata yiyorsun 570 kalori alıyorsun ve bence bu haksızlık :)
Aşerme havasında olsam yerim de benimki aç gözlülükten o yüzden direniyorumSen hayal ettiklerini tadımlık yiyeceksin güzelim. Senin mazeret bende olsa hiç kaçırmam :) neyse ki donut sevmiyorum.
Ay akşamdan beri bizde de kalori bombası atıştırmalıklar eksik olmuyor. Benim masterchef ler yine coştu. Ama hiç yemedim çünkü bu bünye durmaz bir başlarsa :)
İnş hocam sağolunGeçmş olsun canım.
Ahhh kuzum. Hemen iyileşir inşallah.
MerhabaSelam hanımlar kilolar ne durumda. Hatırlayanınız varmı beni. Ben en son 79 dum. 26 gün pilates yaptım ve bıraktım malum bebek var. Büyüyor emekliyor geceleri saadece 3 4 saat uyuyabiliyorum ve bu yüzden düzensiz besleyince bıraktım. Ama şuan tekrar toparlaniyorum baktim en iyisi hafiften baslin ekmeği şekeri azaltacagin ve 15 dakkalık başlangıç olarak leslie yapacağım ve hava güzel olursa bebişim o yatırıp azda olsa yürüyeceğim hiç yoktan iyidir haftada 250 de gitse uzulmicem az olsun ama devamli giden olsun. Şuan kilom 76. 3 dahada verirsem haber ederim size. Kolay gelsin gönül sizlerle beraber vermek vardı ama kısmet olmuyor bir türlü
Bende hiç donut sevmiyorum yaAşerme havasında olsam yerim de benimki aç gözlülükten o yüzden direniyorum
O durumlar çok fena, sen yine iyi sabrediyosun bence. Ben iki gündür evde kıyamet koparıyorum eşim cips kola alıp geldiği için
Az kaldı bence geliyo bendeki bahane sana da
Ama 2500 ip verdin bana haftada 7500 eder.. ben normal rutinimde 1000 atlarım diyordum. Orada zayıflama için verdin sandım. Ondan yürüyüşü de arttırayım dedim. Hatta dün atlamadım ya 2500 kafamda deli sorular bugün mü atlayayım diye :) tamam yürüyüş 1 saat olsun :)Canim benim niyetim, senin hedef sonrasi kilo almaman icin yogun spor yapmaman ,birakinca aliyorsun.(bende almistim)kontrollu beslenme ve ideal hareketle korursun diye düşünüyorum yanlismiyim.olur 1,5 ta olur ama artirdikca 2.5 saati bulucak hedef sonrasi da oylemi yapacaksin
Yine alt liste kontenjanındanMerhaba
Bence çok doğru bir bakış açısı 250 gr gitse bile eksi eksidir ve her eksi de bence kıymetlidir. Listede olmasan bile girebildiğin kadar katılıp menü spor paylaşıp bizimle motive olmak istersen her zaman buradayız
Selam canım karar verip biryerdn başlamak güzel devamlı gelmiyorsanda ara ara gir diyetinde devamlılık sağlamış olursun insan buralara girince diyet modunu bırakamıyor haliyleSelam hanımlar kilolar ne durumda. Hatırlayanınız varmı beni. Ben en son 79 dum. 26 gün pilates yaptım ve bıraktım malum bebek var. Büyüyor emekliyor geceleri saadece 3 4 saat uyuyabiliyorum ve bu yüzden düzensiz besleyince bıraktım. Ama şuan tekrar toparlaniyorum baktim en iyisi hafiften baslin ekmeği şekeri azaltacagin ve 15 dakkalık başlangıç olarak leslie yapacağım ve hava güzel olursa bebişim o yatırıp azda olsa yürüyeceğim hiç yoktan iyidir haftada 250 de gitse uzulmicem az olsun ama devamli giden olsun. Şuan kilom 76. 3 dahada verirsem haber ederim size. Kolay gelsin gönül sizlerle beraber vermek vardı ama kısmet olmuyor bir türlü
Kızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
Ben de oklavamı aldım aynen öyle elime, ya sen de yemiceksin ya ben de yerim dedim pimpirikli olduğu için yiyemedi de karşılıklı bakışıyoruz cipslerleBende hiç donut sevmiyorum yahakkını daha sağlıklı şeylere ayır bence boşver onları ve eşin eve kola cips almamaya alışsın bence çocuk gelecek o eve çocuk :))
Hadi ya öyle miymiş o kötü olmuş yinede. 15 bin çok değil ben 40 bin 50 bin sanıyordum gerçi hastaneye göre değişir sanırım zor işler maddi manevi yoruyor insanı manevi dahada yoruyor para bi şekilde kazanıp ödeniyor gelip geçiyorda manevi olarak bi çok şey geçmiyor maalesef.Canim benim cocuk oldugundan ben indirim alamiyorum o yüzden %100 özel olucak. Kredi cekicez 15.000 buluyor tedavi. Ben 94.30 dan 88.00kg ya indim sanirim 1 ay oldu
Hahaah çok iyi :))Ben de oklavamı aldım aynen öyle elime, ya sen de yemiceksin ya ben de yerim dedim pimpirikli olduğu için yiyemedi de karşılıklı bakışıyoruz cipslerle
Hadi ya öyle miymiş o kötü olmuş yinede. 15 bin çok değil ben 40 bin 50 bin sanıyordum gerçi hastaneye göre değişir sanırım zor işler maddi manevi yoruyor insanı manevi dahada yoruyor para bi şekilde kazanıp ödeniyor gelip geçiyorda manevi olarak bi çok şey geçmiyor maalesef.
Çok iyi maşallah kız sana darısıda bana
Şu an seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Evde her çeşit abur cubur var bir de akın akın geliyor :) Ama şu an gözüme eşimi kestirdim biraz kilo versin istiyorum. Bir arkadaşı ile spora başlıyorlarmış ben de yemeklerine ayar çekip kilo vermesine yardımcı olmak istiyorum. Gelen her şeyi buzluğa atmam lazım.Aşerme havasında olsam yerim de benimki aç gözlülükten o yüzden direniyorum
O durumlar çok fena, sen yine iyi sabrediyosun bence. Ben iki gündür evde kıyamet koparıyorum eşim cips kola alıp geldiği için
Az kaldı bence geliyo bendeki bahane sana da
Sen yazmayınca bende başlamadımA Antoryum123 ne yaptın canım başladın mı ayran aşına :) nohut demişsin dönmeyi unutmuştum bugünlük nohutsuz yapsan gün içinde al gece ıslatıp haşlayıp yarına eklersin içine olmaz mı ?
Cidden öyle bakalım inşallah takip edebilirim benim tlfon iPhone ve uygulama inmiyor sinir oluyorumBurda menü paylastikca insan motive oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?