Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim benim niyetim, senin hedef sonrasi kilo almaman icin yogun spor yapmaman ,birakinca aliyorsun.(bende almistim)kontrollu beslenme ve ideal hareketle korursun diye düşünüyorum yanlismiyim.olur 1,5 ta olur ama artirdikca 2.5 saati bulucak hedef sonrasi da oylemi yapacaksin

Bunlar sadece beyninin kandirmacasi :)))
Ona patronun kim oldugunu göster
Kesinlikle beynin kandırmacası regl olmayı yeme fırsatı olarak görüyorum. Artık makul gün ve sayılarda ip atlayacağım ama kendime diyorum ki istersen 1500 kalori ye gider ip atlarsın ceza olarak. Ya 1000 ip 125 kalori yaktırıyor bu kiloda. 100 gr çikolata yiyorsun 570 kalori alıyorsun ve bence bu haksızlık :)

Ben de sabahtır her yanı çikolataya bulanmış donut hayali kuruyorum
Sen hayal ettiklerini tadımlık yiyeceksin güzelim. Senin mazeret bende olsa hiç kaçırmam :) neyse ki donut sevmiyorum.
Ay akşamdan beri bizde de kalori bombası atıştırmalıklar eksik olmuyor. Benim masterchef ler yine coştu. Ama hiç yemedim çünkü bu bünye durmaz bir başlarsa :)

Ay çokk fena bunları bilipte yemezsin herhalde

Aşerme havasında olsam yerim de benimki aç gözlülükten o yüzden direniyorum
O durumlar çok fena, sen yine iyi sabrediyosun bence. Ben iki gündür evde kıyamet koparıyorum eşim cips kola alıp geldiği için
Az kaldı bence geliyo bendeki bahane sana da

Merhaba
Bence çok doğru bir bakış açısı 250 gr gitse bile eksi eksidir ve her eksi de bence kıymetlidir. Listede olmasan bile girebildiğin kadar katılıp menü spor paylaşıp bizimle motive olmak istersen her zaman buradayız

Bende hiç donut sevmiyorum ya hakkını daha sağlıklı şeylere ayır bence boşver onları ve eşin eve kola cips almamaya alışsın bence çocuk gelecek o eve çocuk :))

Ama 2500 ip verdin bana haftada 7500 eder.. ben normal rutinimde 1000 atlarım diyordum. Orada zayıflama için verdin sandım. Ondan yürüyüşü de arttırayım dedim. Hatta dün atlamadım ya 2500 kafamda deli sorular bugün mü atlayayım diye :) tamam yürüyüş 1 saat olsun :)

Yine alt liste kontenjanından

Selam canım karar verip biryerdn başlamak güzel devamlı gelmiyorsanda ara ara gir diyetinde devamlılık sağlamış olursun insan buralara girince diyet modunu bırakamıyor haliyle

Canim ben nane yaği aldim burnunun kenarina sürüyorum azıcık. Bizde sprey kullaniyoruz.

Bende hiç donut sevmiyorum ya hakkını daha sağlıklı şeylere ayır bence boşver onları ve eşin eve kola cips almamaya alışsın bence çocuk gelecek o eve çocuk :))
Ben de oklavamı aldım aynen öyle elime, ya sen de yemiceksin ya ben de yerim dedim pimpirikli olduğu için yiyemedi de karşılıklı bakışıyoruz cipslerle

Canim benim cocuk oldugundan ben indirim alamiyorum o yüzden %100 özel olucak. Kredi cekicez 15.000 buluyor tedavi. Ben 94.30 dan 88.00kg ya indim sanirim 1 ay oldu
Hadi ya öyle miymiş o kötü olmuş yinede. 15 bin çok değil ben 40 bin 50 bin sanıyordum gerçi hastaneye göre değişir sanırım zor işler maddi manevi yoruyor insanı manevi dahada yoruyor para bi şekilde kazanıp ödeniyor gelip geçiyorda manevi olarak bi çok şey geçmiyor maalesef.
Çok iyi maşallah kız sana darısıda bana

Burda menü paylastikca insan motive oluyor.

Şu an seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Evde her çeşit abur cubur var bir de akın akın geliyor :) Ama şu an gözüme eşimi kestirdim biraz kilo versin istiyorum. Bir arkadaşı ile spora başlıyorlarmış ben de yemeklerine ayar çekip kilo vermesine yardımcı olmak istiyorum. Gelen her şeyi buzluğa atmam lazım.

Sen yazmayınca bende başlamadım ama hafif bir kahvaltıyla duruyorum 2 litre su içtim akşam ekmeksiz sebze yemeğim var onu yerim yarın ayran aşına başlarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…