Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor listesi değil canım kilo verme oranları bu. Alt liste ya mezun ya tatilde nasıl listedekilerle yarışabilir ki :)
Spor listesi eskisi gibi kaldı sanırım.. ekstra bir yarış ekledik kendimize :)
Tamam işte 10 bincik ip atlarsan verirsin kiloda baktın olmuyor 15 bincik atla sende bu potansiyel var. Sonra azaltarak bırakırsın. Dikkat et de ip kolik olma

Hiç yastığına veya yatağına coldmix damlatmayı denedin mi @emniscim? Biraz işe yarıyordu o bizde. Geçen sene çok çektik. Neyse ki geniz eti-bademcik ameliyatından sonra çok şükür bu sene daha hastalık görmedik.

Tamam işte 10 bincik ip atlarsan verirsin kiloda baktın olmuyor 15 bincik atla sende bu potansiyel var. Sonra azaltarak bırakırsın. Dikkat et de ip kolik olma
Listedeyken atlıyor kaçamak yapmıyordum çok fayda gördüm. Mezun olduktan sonra yiyip atladığım için kilo vermekten çok hatalarımdan dönmeye yarıyor. Aslında şu an azaltma döneminde olmam lazım ama hale bak manyak gibi spor yapıyorum boğazımı tutamadığım için :)

Bir de bu aralar portakal yağından çok fayda gördük. Tesadüfen almıştım severim ev saf yağ deposu gibi. Bayılırım çeşit çeşit kokulara ve doğal yağları kullanmayı seviyorum. Kızım da portakal ve limon yağlarını alıp alıp eline damlatıp yüzüne sürüyordu, sürekli kokluyordu. Burnu tıkanık olduğu bir gece yine sürüp yatınca burnumu açtı portakal yağı dedi. Şimdi azcık tıkanır gibi hissetse sürüp yatıyor çok iy geliyor

Almadigin sürece sıkıntı yok

Canim ben nane yaği aldim burnunun kenarina sürüyorum azıcık. Bizde sprey kullaniyoruz.

Nane yağını kızım bir gün alıp aynen burnunun kenarına sürmeye kalktı kokulara merakı başına iş açtı. Bir yanmaya başladı avaz avaz ağlıyor yıkadıkça daha da çok yanıyor Hem gülüyorum hem üzüldüm haline Bizde saf yağlar olduğu için muhtemelen. Sizinki seyreltilmiş yağdır Cherry Mom böyle bir şeyi denemeden önce satın alırken ona mutlaka dikkat et. Sakın saf nane yağını çocuğun burnuna süreyim deme

Almadigin sürece sıkıntı yok
65,4 ile mezun oldum sanırım. Her ne kadar 6 lar bitince daha iyi görünsem de mezuniyet için hedefim 65 ti.kalanını mezunken veririm diyordum ama maalesef yerimde sayıyorum bir aydan uzun süredir. Şu an mezuniyete göre +1 deyim.

Acılı bir tecrübe olmuş canım ya.. bir daha da kolay kolay bir şey sürmemiştir kızın burnuna :)

Çorbayı mı donduruyorsun ayvacicegi ? Yoksa pişirdikten sonra diğer yemekleri de mi? Bir de kavanozun içinde mi donduruyorsun yoksa poşetlere mi koyuyorsun?
Çorba, et ve tavuk yemekleri, sebze yemekleri ne yaparsam :) yeni yeni taze olarak bize yaptıklarımı tuzsuz filan yapmaya başladım onlardan da yiyor ama onun yemekleri genelde dondurucuda.

Kapaklı yemek dondurmak için olan porsiyonluk buzdolabı kaplarına veya cam kavanozlara koyuyorum

Halley mi? 2 mi? bizim bildiğim halley mi ben şok bir kaçamak hiç böyle rahat dile getirilmemişti

valla ben de şokkk... Hem halley hem makarna kombo yapmış zaten şekerli şeylerle(meyve bile olsa) karbonhidratı birlikte yediğinde direkt yağa dönüşüyor. Normal şartlarda dahi bu şekilde yemek doğru değil. Diyet grubunda böyle şeyleri yazmayın. Regl olmama sayılı gün var ve Resmen canım halley istedi

Senin menüler bana hep ilginç geliyor. Kilona göre çok meyveli diyeceğim ama meyve ana öğün oluyor. Okurken aklıma hep, ana öğün meyve yediğim günler geliyor. Eskiden insülin direncim de olmadığı için, meyve şok diyetlerini diyetisyen verirdi. O da ne tuhaf diyetti öyle 4 porsiyon meyve verirdi öğlen akşam... sonra süt yoğurtla tüketme dönemi başlayınca da 3 Porsiyon meyve 1 porsiyon süt vermeye başladı ama yine de şeker açısından çok sanki bu tip beslenme.. ama en iyi sen tanırsın kendi vücudunu. Hepimize iyi gelen hurma sana + getirdi böyle eksi geliyorsan sonuçta şekerin en masumunu alıyorsun bir yerde

Bende bugun krizdeydim dün Regl oldum Çinli. Ama spor yaptım geçti neyse ki. Sadece çay içiyorum şu an :)

Benimde öyle bir başladığım an kendimi durduramıyorum birde ay şunu da yiyim bunuda nasılsa bugün bitti bide şundan da yiyeyim moduna giriyorum

Yok aslında meyve bana da yaramıyor. Burada güzel kilo verdiğimde çözmüştüm ki meyveyi bırakınca kilo verebiliyorum. Ama sorun şu ki meyve kolayıma geliyor. Çocuğa yemek yedirirken soyup yiyorum ayak üstü. Menülerimi planlamaya filan zaman ayırmıyorum. Kesinlikle olması gerekeni yapmıyorum onu çözmem lazım önce.

Benimde öyle bir başladığım an kendimi durduramıyorum birde ay şunu da yiyim bunuda nasılsa bugün bitti bide şundan da yiyeyim moduna giriyorum
Diyetisyenler hep diyor bir çatal bile kalsa durun.. zaten yedim ne olacak demeyin. Durmak bile bir başarıdır bunu yaşamak lazım canım.. hiç bulaşmamak en iyisi ama yerken de durmaya çalışmalıyız.

Merhaba arkadaşlar bugün kü menüm Sabah 09.00 Kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek
Öğle 14.00 3 adet yaprak sarması 1 ince dilim sade kek
Akşam 18.30 2 kasık pilav haşlanmış tavuk göğsü
Ara 21.00 patlamış mısır yağı çok azdı 1 2 avuç falan sanırım
Spor yok ama tüm gün ayaktaydım şimdi oturdum gelen giden misafir derken . Ve yarım saat yürüyüş yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…