Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz yazılıp gitmesek başımıza kakarlar.
Kendileri olunca sesleri çıkmıyor.
Benim ki de öğle.
2 kg verdim diyorum ben bir öğün yemesrm veriyorum 2 kg diyor.
Bende yaza görüşeceğiz diyorum.

Ben olsam derdim ki ayyy bunlar çok güzeller dayanamıyorum yiyorum üzülüyorum acıyın bana :)))

Komşuluk severim ama bizim evde spor yapcak kadarını değil o da fazlaymış inşallah senin de mutlu olduğun bi düzen kurulur kısa sürede

Ben kan sulandırıcı kalçadan sanıyordum. Progestanı fitil olarak kullanmıştım ben, iğnesini bilmiyorum hiç. Neyse üç aydan sonra biraz rahatlayacaksın en azından.
Vajinal jel de var progesteron her yerden geliyolar aynen az kaldı 6 haftacık inşallah

Biz yazılıp gitmesek başımıza kakarlar.
Kendileri olunca sesleri çıkmıyor.
Benim ki de öğle.
2 kg verdim diyorum ben bir öğün yemesrm veriyorum 2 kg diyor.
Bende yaza görüşeceğiz diyorum.
Cidden bizden hızlı veriyolar o kısmında onlarla hemfikirim ama parayı da çöp etmemek lazım tabi onlar da 50den sonra göbekli olacak bence

Ben olsam derdim ki ayyy bunlar çok güzeller dayanamıyorum yiyorum üzülüyorum acıyın bana :)))
Haklısın canım dileyeceğim bakalım..benim için iyi bir sınav aslında dengelemeyi öğrenirim belki ama hafta sonu telafi için 10 bin ip de atlamayayım lütfen, öldüm bittim :)

Cidden bizden hızlı veriyolar o kısmında onlarla hemfikirim ama parayı da çöp etmemek lazım tabi onlar da 50den sonra göbekli olacak bence
Metabolizmamız aynı değil. Ayrıca bizdeki hormon değişimleri de etkili bence. Bizim gibi ayda iki üç defa hormon dengeleri değişse sopa yemiş gibi olurlar bence :)

Komşuluk severim ama bizim evde spor yapcak kadarını değil o da fazlaymış inşallah senin de mutlu olduğun bi düzen kurulur kısa sürede
Hiç endişelenmediğim konu bizde spor yapacak olmaları. Çünkü yapmayacaklarına eminim :) ben burada oturmadan önce de gidip geliyordum apartmana. Yazın kilolu halimi de biliyorlar, ne güzel zayıfladın biz de vereceğiz diye motive oluyorlar ama sporu benim yapmamı bekliyorlar herhalde :) teknik olarak benim sporun onlara yazmasının bir yolu olsa kesinlikle isterlerdi :)

Keşke öyle bişey olsa o zaman ben de senden isteyebilirdim

Ay bugünde zumbadaki kızlara eski halimi gösterdim bir kaç foto bu kimm diyorlar acayip motive oldular sanıyorlar ki bütün iş zumbada hepsi bir şey kullanıyor shake tarzı bir sürü marka öğrendim bildiğin bu işin fena piyasası var .

Bugünkü menüm

Kahvaltı +Öğlen; 3 dilim ekmek 2 kk peynir 2 üçgen peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz dereotu turp kırmızı biber

ara ; tarçınlı sütlü kahve 2 kare çikolata

akşam ; 1 dilim ekmek 4 köfte kadar et sote

ara ; 12 tane kaju

2 lt su
1 saat yürüyüş 1500 ip Cherry Mom
Leyl-i-fer verdiğin ödeve sadığım dün 2500 ip atlamadım ağrım olduğu için açığı kapatmak için bir kısmını bugün atladım.

Tabii canım bildiğin kocaman bir pazar. Önce kilo aldırıyorlar sonra verdirmek için bir pazar oluşturuyorlar güzel iş. Biz de her türlü oyuna geliyoruz maalesef..

Herkese günaydın Hayırlı sabahlar kızlar sabah çok erken kalktım Çünkü aç yattimm

Ah bu gece bende açlıktan uykuya dalamadım baş ağrısından öldüm. Sabah 4’te kalktım oturdum. Sonra da gündüz 3’te koltukta uyuyakalmışım. Uyandığımda saat 4’tü çocuğu okuldan almak için koştur koştur gittim neredeyse geç kalacaktım. İyice yamuldum yani

bugunku menum benimde şöyle:
kahvalti:2 buçuk yumurta
3 siyah-2 yeşil zeytin
1 ince dilim peynir
1 yk kahvaltilik domates sos
öğlen:buzluktan çıkardığım yazdan hazirlanma seker pancari yapragi vardı 1 tatli kasigi zeytinyag ile soteledim bir yemek kasigi yoğurt ile yedim arkasina 1 tane portakal sonrasinda yarim cay bardagi sutle hazirlanmis sütlü kahve

aksam: 1 su bardagi yogurt suyu
1 tabak kuru fasulye
2 küçük adet salatalik turşu
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…