- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.441
Biz yazılıp gitmesek başımıza kakarlar.Sporda umarım istikrarlı olur bi yere mi kaydolmuşlar? Senin kararlılık onda da varsa olur bence o iş.
Benim eşim de heves etti spor salonuna yazıldı 7 ay peşin ödedik. Paket bitmek üzere 5 kere anca gittikahvaltıda yediği herşeyi gün içinde yakabileceğini iddia edip muhlama, patates, yumurta, 1 ekmek tek oturuşta yiyo Ve güya pilav kilo yapmıyormuş öğlen ve akşam da muhakkak pilav yiyo 1 tabaktan fazla. Değişik bi diyet eşiminki.
Bakalım senin eşin başarabilecek mi
Bu kez Regl de yok gerçek etkisini görelim bakalım :)Sağol tatlım geldimmm çok güzel ter attım güldüm eğlendim ekside gelmiştir herhalde yarın hurma mode on
Ben olsam derdim ki ayyy bunlar çok güzeller dayanamıyorum yiyorum üzülüyorum acıyın bana :)))Yok bu bir yaşam biçimi bu apartmanda.. ben yemiyorum ama kocam fena gömüyor. Sonra ben de onlara yapıyorum. Hayatımda 4 tepsi kurabiye ilk defa yaptım :) kocam benim yaptıklarımı da gömüyor.. üstelik şeker açısından yediğine içtiğine dikkat etmesi gerekirken bir sağlıklı gıda girmiyor evlerden içeri, hep kalori bombası tek teselli ev yapımı olması :) biraz zaman geçsin bize vermeyin demeyi düşünüyorum. Şimdi belki yanlış anlarlar..
Evet çok merak ediyorum o yüzden çok dikkatlice yapacağım inşBu kez Regl de yok gerçek etkisini görelim bakalım :)
Komşuluk severim ama bizim evde spor yapcak kadarını değil o da fazlaymışBiliyorlar yemediğimi. Ya da yersem ip atladığımı. Ama eşim için geliyor genelde bu şeyler :) Hatta koşu bandı gelince bizde spor yapacaklarını söylüyorlar, göreceğiz bakalım. Spora gidelim diyorlar, ben de tamam diyorum, sonra gitmemiş oluyoruz. bana diyorlar ki “spora gidelim dedik sana” beni alıyor bir gülmek “benim yüzümden gidilmediğine emin misiniz” diyorum. Aralarında tek spor yapan benim şu an :) E tamam başlayalım o zaman deniyor. Sonra yine aynı konuşmalar :)
Vajinal jel de var progesteron her yerden geliyolarBen kan sulandırıcı kalçadan sanıyordum. Progestanı fitil olarak kullanmıştım ben, iğnesini bilmiyorum hiç. Neyse üç aydan sonra biraz rahatlayacaksın en azından.
Cidden bizden hızlı veriyolar o kısmında onlarla hemfikirim ama parayı da çöp etmemek lazım tabiBiz yazılıp gitmesek başımıza kakarlar.
Kendileri olunca sesleri çıkmıyor.
Benim ki de öğle.
2 kg verdim diyorum ben bir öğün yemesrm veriyorum 2 kg diyor.
Bende yaza görüşeceğiz diyorum.
Haklısın canım dileyeceğim bakalım..benim için iyi bir sınav aslında dengelemeyi öğrenirim belki ama hafta sonu telafi için 10 bin ip de atlamayayım lütfen, öldüm bittim :)Ben olsam derdim ki ayyy bunlar çok güzeller dayanamıyorum yiyorum üzülüyorum acıyın bana :)))
Metabolizmamız aynı değil. Ayrıca bizdeki hormon değişimleri de etkili bence. Bizim gibi ayda iki üç defa hormon dengeleri değişse sopa yemiş gibi olurlar bence :)Cidden bizden hızlı veriyolar o kısmında onlarla hemfikirim ama parayı da çöp etmemek lazım tabionlar da 50den sonra göbekli olacak bence
Hiç endişelenmediğim konu bizde spor yapacak olmaları. Çünkü yapmayacaklarına eminim :) ben burada oturmadan önce de gidip geliyordum apartmana. Yazın kilolu halimi de biliyorlar, ne güzel zayıfladın biz de vereceğiz diye motive oluyorlar ama sporu benim yapmamı bekliyorlar herhalde :) teknik olarak benim sporun onlara yazmasının bir yolu olsa kesinlikle isterlerdi :)Komşuluk severim ama bizim evde spor yapcak kadarını değil o da fazlaymışinşallah senin de mutlu olduğun bi düzen kurulur kısa sürede
Keşke öyle bişey olsa o zaman ben de senden isteyebilirdimHiç endişelenmediğim konu bizde spor yapacak olmaları. Çünkü yapmayacaklarına eminim :) ben burada oturmadan önce de gidip geliyordum apartmana. Yazın kilolu halimi de biliyorlar, ne güzel zayıfladın biz de vereceğiz diye motive oluyorlar ama sporu benim yapmamı bekliyorlar herhalde :) teknik olarak benim sporun onlara yazmasının bir yolu olsa kesinlikle isterlerdi :)
Ay bugünde zumbadaki kızlara eski halimi gösterdim bir kaç foto bu kimm diyorlarHiç endişelenmediğim konu bizde spor yapacak olmaları. Çünkü yapmayacaklarına eminim :) ben burada oturmadan önce de gidip geliyordum apartmana. Yazın kilolu halimi de biliyorlar, ne güzel zayıfladın biz de vereceğiz diye motive oluyorlar ama sporu benim yapmamı bekliyorlar herhalde :) teknik olarak benim sporun onlara yazmasının bir yolu olsa kesinlikle isterlerdi :)
Tabii canım bildiğin kocaman bir pazar. Önce kilo aldırıyorlar sonra verdirmek için bir pazar oluşturuyorlar güzel iş. Biz de her türlü oyuna geliyoruz maalesef..Ay bugünde zumbadaki kızlara eski halimi gösterdim bir kaç foto bu kimm diyorlaracayip motive oldular sanıyorlar ki bütün iş zumbada hepsi bir şey kullanıyor shake tarzı bir sürü marka öğrendim bildiğin bu işin fena piyasası var .
Herkese günaydın Hayırlı sabahlar kızlar sabah çok erken kalktım Çünkü aç yattimm
Ben dışarıdaydım.Bugün geç kahvaltı ettim ve öğle yemeği yemedim.. ama sabah kahvaltımı iki öğünlük yedim, yazınca göreceksiniz :) sizde de öğle yemeği yok neden ki ?
Çorbayı mı donduruyorsunBen genelde 1 tencere yapip 5-6 porsiyon donduruyorum, oyle de kolay oluyor ama tabi cozdurme suresi var.
Kahvaltıyı geç yaptıkBugün geç kahvaltı ettim ve öğle yemeği yemedim.. ama sabah kahvaltımı iki öğünlük yedim, yazınca göreceksiniz :) sizde de öğle yemeği yok neden ki ?
Benimle aynı neden ama ben sabah kahvaltısı diye iki öğünlük yedim :) zaten 3 öğün kahvaltı edebilirim en sevdiğim şok Diyetler kahvaltı diyetleriydi bir zamanlar :)Kahvaltıyı geç yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?