Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bu tabak getir götürleri diyeti zorlayıcı şeyler ama belki yeni geldin diye öyledirler, durgunlaşırlar bi umut
Yok bu bir yaşam biçimi bu apartmanda.. ben yemiyorum ama kocam fena gömüyor. Sonra ben de onlara yapıyorum. Hayatımda 4 tepsi kurabiye ilk defa yaptım :) kocam benim yaptıklarımı da gömüyor.. üstelik şeker açısından yediğine içtiğine dikkat etmesi gerekirken bir sağlıklı gıda girmiyor evlerden içeri, hep kalori bombası tek teselli ev yapımı olması :) biraz zaman geçsin bize vermeyin demeyi düşünüyorum. Şimdi belki yanlış anlarlar..

Bugünkü menüm

sabah
Omlet
Peynir
1 dilim ananas
1 havuç
2 ceviz

öğlen
2 soğan halkası
1 kase yoğurt
8yk ıspanak

ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 elma

akşam mide bulantısından yiyemedim
Başladı mı bulantılar? Bastırmak için de bir şeyler yemek gerekmiyor mu? Genelde tuzlu şeyler yiyor galiba insanlar

Diyetteyiz desen yanlış anlarlar mı ki acaba? Biz anlamazdık diyetçiler olarak ama belki onlar anlayabilirler zor bi durum olmuş sürekli olması

Başladı mı bulantılar? Bastırmak için de bir şeyler yemek gerekmiyor mu? Genelde tuzlu şeyler yiyor galiba insanlar
Geçen bulandığında kraker yiyeyim dedim ama onu da çıkardım şuan o yüzden su bile içmeye korkuyorum, midem hazırda bekliyo sanki boğazımda

Serum fizyoloji ve çekme ise yaramadıysa, en iyisi banyo yaptırmak kuru demişsin banyoda yumuşar kolayca düşer.
Artık çektirmiyor 3 yaşına girdi kendi sümkürüyor ama zaten kuru olduğu için gelen birşeyde yok :/

Ya bi sorun var o kadar açlık hissedecek şekilde diyet yapma zaten. Doğru yiyeceklerden aç kalmayacak şekilde ye yoksa sürdüremezsin.

Halley yerken yarıda frene basıyoruz fren tutmazsa 1. Halley bittiğinde arabayı duvara sürüyoruz. 2 halley üstüne makarnaya asla ulaşamıyoruz :) kilo verme formülü sıfır halleyle olmalı ama madem bir kaza var hafif yaralar ile atlatmak için çabalamak lazım.
Bu iki halleyi yakmak için yaklaşık 2000 ip atlaman gerekiyor mesela, düşün nasıl bir kaza olmuş :)

Sabah kahvaltı
08.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 adet siyah zeytin
1 adet üçgen peyir
2 kupa siyah şekersiz çay

15.00
1 kase tarhana çorbası
1 kepçe nohut yemeği
3 yk pirinç pilavı

19.00
1 avuç kuru dut ve siyah uzum

Yaklaşık 25 .lt su

Kızlar bugünkü listem bu bir yanlışlık varsa söyleyin olur mu siz daha tecrübelisiniz

Yersem kendime engel olamam diye korkuyorum

Ben de pek yorumlayamıyorum listeleri, 25 litre okudum suyu dedim neee sonra baktım noktanın yeri yanlış olmuş

Aslında tartıdaki kilo tek başına önemli değil.. yağ oranımızı azaltıp kas oranımızı arttırıp olabildiğince sağlıklı beslenmek gerekiyor. Her şeyden önce tedavi planladığın için önerilen beslenme tiplerine yönelmek belki dolaylı yoldan sana fayda sağlayacaktır..

Bence nedeni öğün atlamak. Öğün atlamanın en kötü yanı gece açlığı ve yemesi oluyor maalesef. Bence yoğurt ve salatalık yiyerek geçiştirmek en iyisi ya da yatıp uyumak da bir yöntem olabilir :)

Ne zamana kadar kullanacakmışsın canım kan sulandırıcı iğneyi
Kan sulandırıcı 9 ay malesef, faktör 7 heterozigot mutasyon çıktığı için. Kalçadan olan progestan o da sanırım 12inci haftaya kadar. Kan sulandırıcı değil de progestan mafediyo beze yaptı hep

Diyetteyiz desen yanlış anlarlar mı ki acaba? Biz anlamazdık diyetçiler olarak ama belki onlar anlayabilirler zor bi durum olmuş sürekli olması
Biliyorlar yemediğimi. Ya da yersem ip atladığımı. Ama eşim için geliyor genelde bu şeyler :) Hatta koşu bandı gelince bizde spor yapacaklarını söylüyorlar, göreceğiz bakalım. Spora gidelim diyorlar, ben de tamam diyorum, sonra gitmemiş oluyoruz. bana diyorlar ki “spora gidelim dedik sana” beni alıyor bir gülmek “benim yüzümden gidilmediğine emin misiniz” diyorum. Aralarında tek spor yapan benim şu an :) E tamam başlayalım o zaman deniyor. Sonra yine aynı konuşmalar :)

Kan sulandırıcı 9 ay malesef, faktör 7 heterozigot mutasyon çıktığı için. Kalçadan olan progestan o da sanırım 12inci haftaya kadar. Kan sulandırıcı değil de progestan mafediyo beze yaptı hep
Ben kan sulandırıcı kalçadan sanıyordum. Progestanı fitil olarak kullanmıştım ben, iğnesini bilmiyorum hiç. Neyse üç aydan sonra biraz rahatlayacaksın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…