Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artik aksammi bulaniyor
vakti yok bazı kokulara hiç tahammül edemiyorum dün de yemeğin yağını yaparken midem bulandı yiyemedim o yüzden
Yoğurt yiyebilirsin, meyve yiyebilirsin. dennisgo güzel anlatmış aslında ben de konuya çok hakim olamıyorum yanlış yönlendirmeyeyim ama çorba falan içsen ekmeksiz abur cuburdan daha iyi

Tek çocuk fikri kötü mü ? Sen böyle hevesli olunca ben 2. Niye hiç düşünmüyorum hata mı ediyorum diye sorguluyorm kendimi ondan sordum yanlış anlama

Kuzum bende senin gibi düsünuyordum ama cocuklar 5 yasindan sonra kardes diye tutturuyorlar kardesi olani kiskaniyorlar ve evdeyken sen ne yaparsan yap kardesin yerini tutamiyorsun. Birde ben hastalaninca eger bana birsey olursa icimde oğlum yanliz kalacak korkusu oldu . Ayrica ben tek cocuk büyüdüm hep kardesi olanlari kiskanirdim. Bence sende düsün.

Bizimkide saf nane yagi ama ben önce azicik kendi parmagima sürüp sonra ogluma sürdüm cok cok az yoku kaldi resmen cok iyi geldi bize

Teşekkür ederim cnm
Kilo dışında iyiyim cok şükür
Herkesi mezun ettik bi biz kurtulamadik
Tekrar basladim bakalim inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacam :)))

Sen nasilsin, nasil gidiyor
aynen zuhalcim benimde kilom eksileceği yerde artıyor maalesef o sebebten dolayı izne ayrılmıştım eski kiloya kadar listeye de dönemyoum

sen tatlım fırsat buldukça gel yine

zuhal seni takibe geleceğim takıma haberin olsun temiz beslenme derken neyi kasteddin?

Günaydın herkese

Ne güzel anlatmışsın canım. O bezginlik halini yaşamaktayım uzun zamandır. Beni harekete geçirecek bişey bekliyorum. Benim de içimde bişeyler kıpırdadı yazını okuyunca iyi geldi.
Ayyyyyyy
Bugün zumbada o kadar nabzım yükseldi yoruldum ki dedim lanet olsun hamur işi yediiğim günlere

Senin mi alman gerekiyor nasıl bişey acaba
Eskiden mor kep verirlerdi şimdi o da yok sanırım

Günaydın kızlarrrr hepinizin yazdıklarını okuyorum Gerçekten ben de eksik bir şeyler var o yüzden daha düzgün bir kahvaltı yaptım ve diyet listeleri araştırıyorum yani saatlerini araştırıyorum kendime bir liste yapıp buzdolabına asacağım ve alışverişe gideceğim yani en azından elimin altında olursa Ara öğünde yapıp yiyebilirim bende iki tane çocuk olunca kız Bir de bebekleri oyuncakları toplamaktan sporda yapamıyorum ama bugün Leslie başlayacağım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…