- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.541
Belimden rahatsizim ben spor yapamıyorum.Gayet iyi spor yokmu
vakti yok bazı kokulara hiç tahammül edemiyorum dün de yemeğin yağını yaparken midem bulandı yiyemedim o yüzdenArtik aksammi bulaniyor
Yoğurt yiyebilirsin, meyve yiyebilirsin.Değil tabi o yüzden geri alıyorum çok kolay veriyorum ama böyle düzensiz beslenme ile işte yalnız öğleden sonra acıkınca ne yiyeceğimi bilmiyorum ne ile bastırabilirim akşam 6 dan sonra hiç birşey yemem ona dayanıyorumda ara öğün ne yiyebilirim
Tek çocuk fikri kötü mü ? Sen böyle hevesli olunca ben 2. Niye hiç düşünmüyorum hata mı ediyorum diye sorguluyorm kendimiondan sordum yanlış anlama
Nane yağını kızım bir gün alıp aynen burnunun kenarına sürmeye kalktı kokulara merakı başına iş açtı. Bir yanmaya başladı avaz avaz ağlıyor yıkadıkça daha da çok yanıyorHem gülüyorum hem üzüldüm haline Bizde saf yağlar olduğu için muhtemelen. Sizinki seyreltilmiş yağdır Cherry Mom böyle bir şeyi denemeden önce satın alırken ona mutlaka dikkat et. Sakın saf nane yağını çocuğun burnuna süreyim deme
İnşallah gerek kalmadan gelir bebeğin. Totomun üstüne oturamıyorum iğnelerden, zor bi süreç her yönüyle
Şifa olsun hayıt tohumu denedin mi arkadaşım tüp bebek yaptırıcak o içiyor onun rezervleri düşük pkos yok
Günaydınlaar
aynen zuhalcim benimde kilom eksileceği yerde artıyor maalesef o sebebten dolayı izne ayrılmıştım eski kiloya kadar listeye de dönemyoumTeşekkür ederim cnm
Kilo dışında iyiyim cok şükür
Herkesi mezun ettik bi biz kurtulamadik
Tekrar basladim bakalim inşallah yaza kadar bu dertten kurtulacam :)))
Sen nasilsin, nasil gidiyor
sen tatlım fırsat buldukça gel yineSelam hanımlar kilolar ne durumda. Hatırlayanınız varmı beni. Ben en son 79 dum. 26 gün pilates yaptım ve bıraktım malum bebek var. Büyüyor emekliyor geceleri saadece 3 4 saat uyuyabiliyorum ve bu yüzden düzensiz besleyince bıraktım. Ama şuan tekrar toparlaniyorum baktim en iyisi hafiften baslin ekmeği şekeri azaltacagin ve 15 dakkalık başlangıç olarak leslie yapacağım ve hava güzel olursa bebişim o yatırıp azda olsa yürüyeceğim hiç yoktan iyidir haftada 250 de gitse uzulmicem az olsun ama devamli giden olsun. Şuan kilom 76. 3 dahada verirsem haber ederim size. Kolay gelsin gönül sizlerle beraber vermek vardı ama kısmet olmuyor bir türlü
evet deniz cim artık bu son olacakBu yaz başka bir yaz olacak senin için canım.. zaman yeterli, sendeki istek de tam bu kez kalıcı olarak vedalaşacaksın kilolarınla..
toplight kaptanım da aynısını yapacak.
wayyy zuhalim sen mi birinci olacaksın yoksaAmin cnm insallah
Sende koruma koçluğu yaparsan bu iş tamamdir
toplight da listeye girse de kapişsak
Bu arada sevgili 5. Takimcim
Bu hafta bireyselde 1.olma hayali olan varsa, rafa kaldirsin, rezerve edildi çünkü
zuhal seni takibe geleceğim takıma haberin olsun temiz beslenme derken neyi kasteddin?Cuma bekleyin beni tatlicim
Kural geregi malesef en fazla yüzde 4 olabiliyor
Ben tatli, karbon tukettigim zaman hem bedensel hem de ruhen çöküyorum
Halsiz bitkin yorgun ve depresyonda oluyorum :)
Cumadan beri temiz besleniyorum enerjim yerine geldi
Ne güzel anlatmışsın canım. O bezginlik halini yaşamaktayım uzun zamandır. Beni harekete geçirecek bişey bekliyorum. Benim de içimde bişeyler kıpırdadı yazını okuyunca iyi geldi.inan bana seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene ideal kilomu koruyamayıp başa döndüğümde ve sürekli çocuğun hastalıklarıyla uğraştığımda modum düştüğünde ben de kendimi ve iç disiplinimi kaybetmiştim. Yeniden kendimi toplayıp bir yola girene kadar aylar geçti... Bak yazdan beri diyet yapmaya daha doğrusu başlamaya çalışıyorum ancak asla yapamıyordum bir düzene giremiyordum. Bıkkınlıkta var tabii... ömürboyu diyet moduNeyse ki bir anda bir şey koptu kafamda yeniden sıkı şekilde ancak aylaaarrr sonra başladım. Neyse ki başladım... Sen de düşün taşın, iç sesini dinle, biraz kendine dön. Neden olmadığını, eksiklerini belirle ve acele etmeyeceğim de kendine. sonuçta obez de değilsin Sabır olmayınca üsteainden gelmek zor ve yavaş yavaş vermek her açıdan bizim için olumlu. Kafana takıp büyütmeden, keyifle kilo vermeye odaklan. Böyle düşünmek insana çok iyi geliyor. Sonuçta bir amacımız da sağlıklı yaşamak aslında. Bedenimizi hastalıklara karşı da korumak için ona iyi bakmamız gerekiyor. Bu düzen sadece ince görünmek için değil. Ömür boyu bizimle olacak sistemi hayatıma oturtacağım, iç dengemi bulacağım diye düşün. Sen yaparsın @ayvacicegi daha önce nasıl yaptığını iyi biliyorum. Dönemsel kluyor böyle motivasyon azalmaları. Yine toparlarsın merak etme.
Ayyyyyyy
Bugün zumbada o kadar nabzım yükseldi yoruldum ki dedim lanet olsun hamur işi yediiğim günlere
Eskiden mor kep verirlerdi şimdi o da yok sanırımSenin mi alman gerekiyornasıl bişey acaba
Macun ne diye geçiyordu tekrar söyler misinizHayitı kullandim daha önce canim. Bu macunun icindede var. Benim rezervim cok iyi ama pko var
Aynen yaEskiden mor kep verirlerdi şimdi o da yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?